Tatarisk køkkenrestaurant i Kazan: liste, bedømmelse af de bedste, adresser, prøvemenu og anmeldelser
Tatarisk køkkenrestaurant i Kazan: liste, bedømmelse af de bedste, adresser, prøvemenu og anmeldelser
Anonim

Kazan er hovedstaden i Tatarstan. Her er et stort antal restauranter med tatarisk køkken. Vi vil forsøge at fortælle dig om de bedste restauranter i Kazan med tatarisk køkken. Vi vil også studere menuen, priser, åbningstider og gæsteanmeldelser. Den første på listen over de bedste restauranter i byen er altid Panorama. Lad os starte anmeldelsen med denne institution.

1. plads. Panorama Restaurant

Restauranten med tatarisk køkken i Kazan ligger på adressen: Fatykh Amirkhan Avenue, 1b. Beliggende på 4. sal i RK "Riviera". Panoramavinduer giver gæsterne mulighed for at beundre det historiske centrum fra oven.

Restaurant Panorama
Restaurant Panorama

Åbningstider: fra søndag til torsdag er institutionen åben fra middag til midnat, fredag og lørdag - fra middag til kl. Den gennemsnitlige check er over 1.500 rubler, eksklusive drikkevarer.

Gæsterne er glade for at tilbyde retter fra tatarisk køkken tilberedt efter klassiske opskrifter. Chak-chak serveres med te på Panorama.

Overvej menuen på en restaurant med tatarisk køkken i Kazan. Kokken anbefaler at prøve salatenkaldet "Syuyumbike", lavet af oksetunge, frisk grønt æble, svesker, vagtelæg, grønne ærter, gulerødder. Salaten er pyntet med mayonnaise. Prisen for en portion er 330 rubler.

2. plads. "House of Tatar Cuisine"

Restauranten med det nationale tatariske køkken i Kazan ligger på adressen: Bauman street, 31/12. Det er tæt på metrostationen "Gabdulla Tukay Square". Restauranten med tatarisk køkken på Bauman i Kazan blev åbnet på tærsklen til fejringen af byens årtusinde. Etablissementet er åbent dagligt fra kl. 11.00 til midnat.

House of Tatar Cuisine
House of Tatar Cuisine

Restaurantens menu byder på et bredt udvalg af nationale retter. Det blev udarbejdet af mesteren af den tatariske kulinariske kunst Yunus Akhmetzyanov. Det var Yunus, der viste lysten og initiativet til at genoplive de for længst forsvundne lækre retter, som i dag kan smages i atmosfæren af købmand Kazans luksus.

Højdepunktet på menuen i restauranten med tatarisk køkken i Kazan er kødretter lavet af lamme- og hestekød. Nation alt kager kan også bestilles, f.eks. friskbagte tatli med delikate saucer og karamel.

3. plads. Restaurant- og hotelkompleks "Tatarskaya Usadba"

Komplekset omfatter også restauranter med tatarisk køkken. Mange af retterne her tilberedes i en gammel ovn. Tatarer kogte i sådanne retter for flere århundreder siden. Gæsterne kan også bestille russiske og europæiske retter.

tatarisk herregård
tatarisk herregård

Komplekset er beliggende på følgende adresse: Marjani-gaden, hus 8. Det er ved siden af metrostationen "Gabdulla Tukay Square". Anlæggets restaurant har opnået høje karakterer fra gæsterne. Især den høje professionalisme hos personalet og den fremragende servering af retter bemærkes.

4. plads. Chak-chak familierestaurant

Cafe Chak Chak
Cafe Chak Chak

Restauranten med tatarisk køkken i centrum af Kazan er beliggende nær Kazan Kreml, såvel som i nærheden af Millennium Square. Præcis adresse: Bauman Street, hus 7. Institutionen har åbent dagligt fra kl. 9.00 til 21.00.

Cafe Chak Chak interiør
Cafe Chak Chak interiør

Institutionens sortiment omfatter ikke kun retter fra det tatariske køkken, men også retter fra det russiske køkken. Det er vigtigt at bemærke, at restaurantens stolthed er signaturen chak-chak. Du kan ikke kun smage retten i selve etablissementet, men også tage den med i en særlig gaveæske.

5. plads. Katyk Restaurant

Restauranten med tatarisk køkken i Kazan ligger på adressen: Amirkhan street, hus 31. Den er åben dagligt fra 7:30 til midnat.

Restauranten tilbereder retter fra tatarisk og europæisk køkken, menuen er udarbejdet i detaljer af kokken. Gæster på restauranten kan bestille forretningsfrokoster på bestemte tidspunkter. Et interessant faktum er, at forretningsfrokostmenuen aldrig gentages i løbet af måneden.

Restaurant Katyk
Restaurant Katyk

Restauranten har 3 sale. Den første er designet til 200 sæder, det indre af hallen er lavet i stil med den "gyldne" alder. Den anden sal - til 50 gæster. Interiøret er lavet i japansk stil. Den tredje er designet til 30 - 40 gæster. Interiøret er i fransk stil.

6. plads. Restaurant«Safran»

Restauranten ligger på Peterburgskaya Street 55. Den er placeret i hovedbygningen på Suleiman Palace Hotel. Anerkendt som den bedste restaurant med tatarisk køkken i Kazan. Det præsenterer en harmonisk kombination af orientalsk smag og national mad, såvel som russisk og europæisk køkken.

Image
Image

Institutionen er åben dagligt fra kl. 11.00 til 23.00. Storsalen kan rumme 60 gæster. Terrassen er også åben i de varmere måneder.

7. plads. ForRest Restaurant

“ForRest” er en restaurant med tatarisk køkken i Kazan, beliggende på adressen: Yamashev Avenue, 37a. Gæsterne tilbydes at prøve retter fra tatarisk køkken, europæisk og forfatter. Restaurantsalen er opdelt i flere lokationer, som hver har et origin alt interiør.

Lad os se nærmere på menuen.

Pasta med kyllingebryst og soltørrede tomater, i naturlig sauce, med frisk spinat og Ragshegap-ost. Prisen for en portion er 390 rubler.

Suppe "Shurpa fra fårekød" inkluderer en rig lammebouillon med kartofler, gulerødder, peberfrugt, løg og krydderurter. Prisen for en portion er 310 rubler.

Kystyby - et fladbrød stegt i smør med kartoffelmos. Prisen for en portion er 210 rubler.

Anmeldelser om restauranten er positive. Gæsterne bemærker, at kokkene laver lækkert mad, men selve processen tager lang tid. Restaurantens gæster bør være opmærksomme på, at priserne på menuen er angivet for 100 g retter.

8. plads. Gourmetrestaurant

Etablissementet kaldet "Gourmet" liggerpå Khusain Mavlyutov-gaden, hus 28a. Dette er overfor universitetsbygningen.

Gæsterne tilbydes at prøve retter fra tatarisk, russisk, aserbajdsjansk og europæisk køkken. Etablissementet er åbent dagligt fra 11:00 til 23:30.

Kazan-beboere bedømmer etablissementet 5 point ud af 5. En lang række positive anmeldelser indikerer, at kvaliteten af retterne er høj, personalet er venligt, og priserne er rimelige. Mange mennesker kan lide at bestille grill her.

9. plads. Heaven Restaurant

Restauranten er placeret på: Bondarenko street, 20a. Ikke langt fra metrostationen "Kozya Sloboda". På hverdage er institutionen åben fra 12.00 til 19.00, lørdag og søndag - fra 12.00 til 23.00.

Restauranten er en ideel mulighed for at holde banketter dedikeret til højtidelige og vigtige begivenheder, hvis glæde du ønsker at dele med hele din familie og venner. Hovedsalen er designet til at modtage 80 gæster.

Gæsterne tilbydes at fejre en unik kombination af autentiske tatariske, europæiske og russiske retter. Denne tilgang giver dig mulighed for at tilfredsstille smagen og gastronomiske præferencer hos selv sofistikerede gourmeter.

Af hensyn til gæster, der bruger privat transport, er sikker parkering tilgængelig. For at reservere et bord skal du efterlade en anmodning på institutionens officielle hjemmeside eller ringe til nummeret angivet på hjemmesiden.

Gæster giver positiv feedback om arbejdet i denne institution. Retterne er vurderet til 5 point ud af 5 mulige. Gæsterne bemærker også det smukke interiør og venligheden af personalet.

Bedømmelse er subjektiv. AlleRestauranterne nævnt ovenfor fik 8 point eller mere ud af 10 af gæsterne.

Anbefalede: