Restauranter i Cherkessk: kort beskrivelse

Indholdsfortegnelse:

Restauranter i Cherkessk: kort beskrivelse
Restauranter i Cherkessk: kort beskrivelse
Anonim

Hvis du leder efter en restaurant i Cherkessk, Karachay-Cherkess Republic, så tag et kig på dem, der præsenteres i denne artikel. Her er de mest populære steder i byen, der modtog de mest positive anmeldelser.

August

Restaurant "August" i Cherkessk tilhører etablissementerne i premiumklassen. Det er placeret på: Oktyabrskaya street, 21A.

Virker "august" fra 10 til 00 timer dagligt. Den gennemsnitlige check for én er cirka fra 1000 til 1500 rubler.

Image
Image

Restauranten serverer forretningsfrokoster, leverer mad, pakker drikkevarer, udsender sportskampe.

Institutionen har eget bageri, dansegulv, gratis parkering, DJ. Der er levende musik om aftenen.

I restauranten kan du bestille en banket for at fejre et jubilæum, holde et bryllup eller en firmabegivenhed.

Menuen byder på en række forskellige køkkener: ossetisk, russisk, blandet, vegetarisk, europæisk, hjemmelavet. Ud over hovedmenuen kan de tilbyde diæt-, børne-, sæson-, grill-, fitness- og fastemenuer.

Fællessal indrettet iProvencalsk stil, plads til op til 60 personer, hvis du sætter et bord, og op til 70 personer med et europæisk bordarrangement. Den er designet til bryllupper, jubilæer og andre festligheder.

I fællesrummet er der VIP-hytte med pejs og adgang til gaden, med plads til op til 12 personer. Bruges til forretningsforhandlinger og som brudeværelse.

Den anden sal, designet til 60 gæster, er designet til børnefester, konferencer, kaffepauser, mesterklasser.

restaurant august
restaurant august

Hyggeligt, smagfuldt indrettet og godt lydisoleret bibliotek har plads til 6 personer. Dette er et ideelt sted for et forretningsmøde og til et afslappende tilflugtssted.

I fællesrummet er der flere overdækkede boder til et lille antal gæster - fra 4 til 6. Det bruges som samlingssted, til at møde forældre, fejre i en snæver kreds af familiebegivenheder, tilbringe tid alene med læsning og en kop kaffe, familiemiddag.

Orientalsk stand med spejle og lydisolering, med plads til 5 til 7 personer, velegnet til en fredag aften med venner.

Pejsestue til 12 personer - et sted at møde udenlandske gæster og føre forretningsforhandlinger.

Fra anmeldelser kan du se, at dette er et ret prætentiøst sted med en dresscode, et smart interiør, ideelt til banketter. Med hensyn til maden er meningerne delte, nogle er tilfredse med køkkenet, andre hævder, at køkkenet ikke matcher situationen.

Edelweiss

Restaurant "Edelweiss" i Cherkessk hører tiltil hotelkomplekset af samme navn, som ligger på adressen: Lenina Avenue, 328 A.

Restauranten tilbyder organisering af banketter, receptioner, kaffepauser. Her kan du fejre et jubilæum, fødselsdag, bryllup, holde et forretningsmøde, bestille en forretningsfrokost ved frokosttid, spise middag efter arbejde i en hyggelig atmosfære.

restaurant edelweiss cherkessk
restaurant edelweiss cherkessk

Menuen omfatter en række retter fra det kaukasiske og europæiske køkken fra kød, fisk, skaldyr, grøntsager - fra enkle til udsøgte.

Baren tilbyder drinks for enhver smag - fra øl til spiritus og signaturcocktails.

Ifølge besøgende er Edelweiss en af de bedste restauranter i Cherkessk: god mad, anstændig service.

Leon er et fantastisk sted

Cherkessk restaurant "Leon" kan findes på Oktyabrskaya gaden, hus 228.

Han arbejder hver dag fra kl. 11.00 til 23.00.

Der er få anmeldelser om ham, men alle er positive. Gæsterne skriver, at dette er en cafe i restaurantklassen, service på højt niveau, godt køkken, høfligt personale, behagelig atmosfære og rimelige priser. Restauranten gør et fremragende stykke arbejde med at organisere bryllupper og andre særlige lejligheder.

restaurant leon cherkessk
restaurant leon cherkessk

Abkhasien

Beliggende på Pushkinskaya Street ved 70G, Abkhasien-restauranten er populær blandt bybefolkningen. Den gennemsnitlige regning her er 1400 rubler. Menuen omfatter kaukasiske og europæiske retter. I den varme årstid åbner en sommerterrasse til komfortabelt at indkvartere gæster påudendørs.

Restauranten er åben fra kl. 11.00 til kl. 23.00.

Baseret på anmeldelser har gæsterne en høj mening om denne restaurant i Cherkessk. Her er rene haller, smart atmosfære, god atmosfære, ordentlig service, fremragende køkken, lækre kebabs og hominy.

Restaurant Abkhasien
Restaurant Abkhasien

Tale of the East

Restauranten med kaukasiske og europæiske retter inviterer gæster til adressen: Demidenko street, 26.

Institutionen har åbent fra kl. 11.00 til 24.00. Priserne her er ret høje, den gennemsnitlige regning er 1400 rubler.

Piccadilly

Adresse på denne restaurant i Cherkessk: Kalantaevsky, 7. Åbningstider - fra 11 til 00 timer. Den gennemsnitlige regning er 1500 rubler.

Ud over bordservering tilbyder etablissementet en madleveringsservice.

Besøgende kan vælge fra menuen både kaukasiske og europæiske retter.

Green Park

Denne georgiske restaurant ligger i Green Island Park. Den er åben fra kl. 11.00 til 23.00 dagligt.

Etablissementet har en sommerterrasse og Wi-Fi internet, her kan du bestille kaffe to go. Den gennemsnitlige check pr. besøgende er 600 rubler.

Ifølge gæsterne har denne georgiske restaurant en stilfuld atmosfære, varm atmosfære, hjælpsomt personale og lækker mad.

Anbefalede: