City of Kurgan - cafe "Bitter" og andre fritidssteder

Indholdsfortegnelse:

City of Kurgan - cafe "Bitter" og andre fritidssteder
City of Kurgan - cafe "Bitter" og andre fritidssteder
Anonim

Kurgan er et af de regionale centre i Rusland, der slet ikke er forbundet med turisme. Dette er ikke Vladimir, Pskov eller Jekaterinburg. Det er dog sagtens muligt at tilbringe en weekend i Kurgan og se lokale attraktioner. Hvor skal man hen i Kurgan? Det afhænger af personens interesser, nogen kan lide caféer, og nogen kan lide museer og teatre.

Image
Image

Museums of Kurgan

De fleste af museerne i byen er placeret i centrum tæt på stationen. Af de fjerne museer er det værd at bemærke følgende:

  • Luftfart på gaden. Gagarin, 41 i den østlige del af byen.
  • "Tsar's Settlement" - st. Constitution, 28 i den vestlige del af byen, ved bredden af Tobol.
  • Museum med militærudstyr og veteranbiler på gaden. Yastrzhembskogo, d. 41. Beliggende ved siden af Kurganmashzavods område. Når alt kommer til alt er byen et vigtigt centrum for maskinteknik.

Resten af museerne er placeret i byens centrum, mellem banegården og Tobol-dæmningen. De kan besøges på en almindelig gåtur fra kl. 10.00 til kl. 18.00.

Du kan starte din tur fra det lokalhistoriske museum, som ligger på Pushkin Street, 137. Dens udstilling fortæller omhistorien om denne relativt unge region i Rusland, fordi de ældste byer i regionen blev grundlagt i det 17. århundrede, i gennemsnit 500 år yngre end Moskva.

Herfra, langs Volodarsky Street, bør du gå til Tobol og besøge yderligere tre museer undervejs: Decembrists på gaden. Klimova, d. 80; historien om byen på Kuibysheva, 59 og Kuchelbeker på Kuibysheva, 19. Generelt en god kombination, fordi ikke alle byer i Rusland har to museer med temaet Decembrists på én gang.

Maleri elskere kan gå til det regionale kunstmuseum på gaden. M. Gorky, 129.

Museum i Kurgan
Museum i Kurgan

Kulturelle steder

Der er flere parker med monumenter og mindesmærker i byens centrum. Ungdomsparken ved krydset mellem St. Kuibyshev og Savelyev indeholder ispaladset "Youth" på sit territorium.

Ikke langt fra Decembrists museum, på Trinity Square, er der et filharmonisk samfund på byhavens område (krydset mellem Lenin og Gogol gaderne) - det regionale dramateater.

Syd for stationen ligger Pobedy Park og Central Park of Culture and Culture på øen, hvor en børnejernbane kører om sommeren.

Filharmonikerne i Kurgan
Filharmonikerne i Kurgan

Kurgans offentlige catering - cafe "Bitter" og andre etablissementer

Måske vil der være et ønske om at spise et sted, mens man går rundt i Kurgan.

Mamma Mia er placeret på Sorge Street nær togstationen. Som navnet antyder, serverer den primært italiensk køkken. Priserne er forskellige, du kan få en budgetsnack til 120 rubler, for eksempel sej med kartoffelmos eller en portion dumplings.

Fradyrere:

  • Pizza, der vejer fra 250 gram og koster fra 200 rubler.
  • Rejer Breton.
  • Laksesteak.

Ikke langt fra denne institution ligger den georgiske restaurant "Marani". Der er ofte forskellige fester og arrangementer. Udvalget af retter er stort, til frokost kan du bestille frokost fra 300 rubler.

Fra billige etablissementer i centrum af Kurgan er det værd at bemærke pandekagen "Chugunok". Der er åbent fra 9.00 til 22.00. Gæsterne serveres ikke kun pandekager, men også typiske spiseretter.

Café "Gorky" i Kurgan er velegnet til både arrangementer og afslappede middage. Den ligger mellem Byhaven og Rosenhaven samt ved siden af universitetsbygningerne, den symbolske nulkilometer og dæmningen. Der er åbent fra kl. 11.00 til 23.00 på hverdage og til kl. 01.00 i weekenden. Køkkenet i det kombinerer traditionerne fra Europa og Asien. Menuen omfatter f.eks. 5 italienske supper, borschthodgepodge, japansk miso og thailandske supper.

Anbefalede: