Caféer og restauranter i Petropavlovsk-Kamchatsky: menu, arbejdsplan, anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Caféer og restauranter i Petropavlovsk-Kamchatsky: menu, arbejdsplan, anmeldelser
Caféer og restauranter i Petropavlovsk-Kamchatsky: menu, arbejdsplan, anmeldelser
Anonim

Et stort antal caféer og restauranter, der er åbne i Petropavlovsk-Kamchatsky, tilbyder gæsterne at smage russiske, italienske, japanske og amerikanske retter. Selvfølgelig tilbereder et betydeligt antal virksomheder skaldyrs- og fiskeretter. Lad os tage et kig på dem, som byens indbyggere har givet positiv feedback om.

Petropavlovsk-Kamchatsky
Petropavlovsk-Kamchatsky

Kyoto Sushi Bar

Restauranten i Petropavlovsk-Kamchatsky kaldet "Kyoto" er placeret på adressen: Leninskaya street, hus 32. Åbningstider: dagligt fra kl. 12.00 til 23.00, fredag og lørdag lukker sushibaren kl. 23.45. Gæsterne inviteres til at prøve japanske retter. Også ting, der vil blive værdsat af vegetarer, er blevet tilføjet til menuen.

Restaurant Kyoto
Restaurant Kyoto

Lad os se nærmere på menuen. Kokken råder til at prøve ramen-retten: stegte stykker oksemørbrad med løg, nudler. Serveres med "Piquant" sauce. Retten er krydret. Prisen for en portion er 699 rubler. Du bør også være opmærksom på dumplings med skaldyr, som serveres med gyoza sauce. Henviser til fiskeretter. Prisen for en servering er 222 rubler. Varm chokolade er tilgængelig til dessert. Omkostningerne ved en servering er 333 rubler. Dem med en sød tand vil sætte pris på det brede udvalg af cheesecakes. Prisen for en servering er 399 rubler.

Restaurant Kyoto
Restaurant Kyoto

San Marino Restaurant

Antallet af de bedste restauranter i Petropavlovsk-Kamchatsky inkluderer en restaurant kaldet "San Marino". Institutionens nøjagtige adresse: Karl Marx Avenue, hus 29, bygning 1. Åbningstider: fra kl. 11.00 til kl. 01.00. Retter fra russisk, europæisk, middelhavskøkken er tilberedt til gæsterne.

Følgende elementer er inkluderet i menuen:

  • Salat med skaldyr med Provence-urter i henhold til forfatterens teknologi fra Dmitry Azarov. Prisen for en portion er 590 rubler.
  • Milanesiske dampkalvemedaljoner med peberflødesauce, bagte kartofler og confiterede tomater. Prisen for en portion er 930 rubler.
  • Blå helleflynder, røget i folie på elsavsmuld, ifølge forfatterens teknologi af Leivo Pedro Gonzalez. Prisen for en portion er 700 rubler.

Restaurant Kelylan

Restauranten i Petropavlovsk-Kamchatsky ligger på adressen: Telmana street, hus 42, bygning 1.

Image
Image

Anmeldelser af restauranten Petropavlovsk-Kamchatsky er for det meste positive. Gæster sætter stor pris på kvaliteten af retter, interessant interiør, venligt personale. Nogle gæster advarer om, at reservationer for 10 eller flere personer er påkrævet på forhånd.

Restaurant«Pastrami»

“Pastrami” - restauranten i Petropavlovsk-Kamchatsky ligger på adressen: Karl Marx Avenue, 23. Den er placeret på 1. sal i forretningscentret "ATOM". Gæsterne inviteres til at smage middelhavsretter, asiatiske og italienske retter. Fisk og skaldyr elskere vil sætte pris på det store udvalg.

Restauranten er åben dagligt fra kl. 11.00 til midnat. Gæster bedømmer etablissementet med 4 point ud af 5. Besøgende bemærker lokalernes kompakthed, som er perfekt til en familieaften.

Butcher Restaurant

“Butcher” er en restaurant i Petropavlovka-Kamchatsky, beliggende på adressen: Prospect 50th Anniversary of October, Bygning 10, bogstav A. Åbningstider: fra middag til midnat. Gæster inviteres til at smage amerikanske og europæiske retter.

Lad os se nærmere på menuen. En af de mest populære retter er Raging Bull-salaten, som omfatter oksesteg i skiver, tomater, kartoffelchips med stegte svampe og friske salatblade. En nyhed på menuen er Torreta-retten, som omfatter oksebryst røget ved lave temperaturer med grønt og syltede agurker. Retten serveres med et pocheret æg.

Slagter restaurant
Slagter restaurant

Anmeldelser om restauranten Petropavlovka-Kamchatsky er yderst positive. De fleste af restaurantens gæster vurderer den til 5 point ud af 5. Mange besøgende bemærker, at kokkene tilbereder fremragende bøffer og skaldyr.

Coconut Restaurant

Placeret på 67 Pobedy Avenue. Gæsterne tilbydes at smage japansk, thailandsk,Italiensk, europæisk køkken. Generelt bemærker gæsterne, at kokkene laver lækker mad. Det var ikke uden sine mangler. Så for eksempel bemærkede nogle gæster, at restauranthallen er trang, bordene er tæt på hinanden.

Restaurant "Harats pub" (Harats Pub)

Restauranten med det irske køkken er placeret på adressen: Pogranichnaya street, 17. Åbningstider: fra kl. 12.00 til kl. 02.00 dagligt. Gæsterne kan nyde både amerikanske og europæiske retter. Prissegment: medium.

På menuen kan du finde en ret som "Naboens yndlingssnack". Hvad omfatter det? S altet svinefedt, Borodinsky brød, sennep, urter, syltede agurker. Prisen for en portion er 250 rubler. Du kan også bestille tørtørret fad, herunder "Hunters" pølser, drysset oksekød, kødchips, tørret oksekød, kommenkringler. Prisen for en servering er 330 rubler. Fra drinks er gæsterne glade for at tilbyde et bredt udvalg af øl. Kan også bestilles og andre drikkevarer: alkoholiske og ikke-alkoholiske. Du kan se den fulde menu på restaurantens hjemmeside.

Kvaliteten af de serverede retter er højt værdsat af institutionens gæster. Diskret personale, interessant interiør. Den gennemsnitlige gæstebedømmelse er fire ud af fem.

Anbefalede: