Kage i 11 år til en pige: originale ideer og muligheder, teknik, foto
Kage i 11 år til en pige: originale ideer og muligheder, teknik, foto
Anonim

Dessert i form af kager gennemblødt i fløde er ikke længere en overraskelse, men den mister stadig ikke sin popularitet. Og grunden til dette er et stort udvalg af forskellige delikatesser af en interessant form, dekoreret med mange originale detaljer. En kage til en pige i 11 år er en god mulighed for en sød gave, som barnet vil huske i lang tid. For at glæde en pige bør du tage hensyn til hendes interesser og stifte bekendtskab med forskellige typer kager til en lille fødselsdagspige.

Hvad er forskellen på en kage til en voksen og en kage til et barn?

Sweet-toothed er nok blandt repræsentanter i alle aldre, men en smuk og velsmagende godbid til et barn er ikke kun en måde at stille sulten på. Børn er mere opmærksomme på udseendet af sødme, så fødselsdagskagen til en 11-årig pige skal laves ved hjælp af lyse farver til påfyldning, creme og dekoration. Men det er værd at bemærke, at du har brug for en børnekagebrug kun gennemprøvede farvestoffer for at undgå allergier, som ofte findes blandt små søde tænder.

Hvad skal du bruge for at lave mad?

For at skabe et rigtigt kulinarisk mesterværk skal du forberede dig på alle vanskelighederne og købe de rigtige produkter. Du kan finde kager til bestilling til en 11-årig pige, men en håndlavet delikatesse vil glæde barnet ikke mindre end en butikskøbt. Kager med figurer i form af eventyrfigurer, tegneseriefigurer og prinsesser er meget populære, da de er genkendelige og interessante for børn. For at skabe sådan en kage skal du forberede mastikken i forskellige farver for senere at give den formen af den ønskede figur og dekorere kagen.

Uden mastiks kan en pigekage til 11 år laves ved hjælp af stencils, husholdningsfilm, farvestoffer og glasur. Sød glasur i forskellige farver hældes i en wienerbrødspose, og ved hjælp af en tynd dyse kan du tegne ethvert mønster på den glatte overflade af husholdningsfilmen. Når det er stivnet, har du en dekoration, som du kan bruge til at dekorere din dessert.

Uanset hvordan kagen ser ud, skal den have en bund. Du kan lave den efter din yndlingsopskrift og tilføje enhver creme, du kan lide. Glem ikke, at smagen af kagen skal svare til det generelle tema for dens design. For eksempel kan en lyserød dessert laves med hindbær- eller jordbærcreme, mens en lilla dessert kan laves med fyld med blåbærsmag. Dette er ikke en obligatorisk regel, men det kan være nyttigt for dig at lave ikke kun en original, men også en meget velsmagende kage.

Kagemed slik

Kage med slik
Kage med slik

Hvem elsker ikke søde sager og slik i lyse, skinnende indpakninger? Ethvert barn vil blive glad for en dessert dekoreret med farverige slik og tyggegummi. Sådan en sød gave kan sikkert gives til en pige i 11 år. Kagen suppleres af hoveddekorationen - en iskegle lavet af mastiks. Du kan ikke skelne den fra den rigtige, men den smelter ikke, uanset hvor lang tid kagen er på festbordet. Mastikslik er gode, fordi de kan spises direkte med slikpapir. En kage dekoreret med slik vil være en fremragende, længe ventet gave til lejlighedens lille helt og alle feriens gæster.

Kage til en ung kunstner

Det er ingen hemmelighed, at mange børn elsker at tegne. Denne hobby giver dem mulighed for at realisere sig selv i kreativitet, og forældre nyder tegningerne af deres børn på skoleudstillinger og ikke på tapetet på børneværelset. En sådan hobby bør opmuntres, og den originale kage vil hjælpe med dette. For en 11-årig pige, der er interesseret i at tegne, kan du forberede en dessert dekoreret med en mastiks børste. Lyse klatter af samme materiale i form af spildt gouache er ikke svære at forberede, men de kan dekorere kagen og give den lysstyrke og originalitet.

Kage til en ung kunstner
Kage til en ung kunstner

Kage med populære slik

Børn vil aldrig give op på de berømte slik, der er så populære blandt deres jævnaldrende. Sådanne delikatesser i lyse indpakninger vises konstant i reklamer på tv, hvilket tiltrækker opmærksomheden fra unge søde tænder. Denne kage er lige så god til hvad den ermadlavning behøver ikke mastiks. En kage til en pige på 11 år kan tilberedes ved hjælp af hendes yndlingsgodbidder. Det er nok at dekorere bunden af desserten med små chokolader og drys den øverste kage med flerfarvede drageer. Sådan en kage vil tiltrække opmærksomheden fra begivenhedens helt og vil være hoveddekorationen på det festlige bord.

kage pyntet med populært slik
kage pyntet med populært slik

Kage til en lille fashionista

Hver pige ønsker at være den smukkeste og mest fashionable blandt sine venner. Hvis du ser, hvordan et barn ser ind i mors makeup-taske med interesse og ser på modemagasiner med entusiasme, kan du forberede en kage til ham, dekoreret med kosmetikformede fondantfigurer. Lyse neglelakflasker, makeup-børster og flerfarvede paletter bruges som dekorationer til dessertens øverste lag.

Mange detaljer kan ses på og studeres sammen med barnet og introducere ham til makeup-kunsten uden at ty til praksis. Kagen til en pige på 11 år på billedet nedenfor er et godt eksempel på en sød gave til en ung modeelsker.

Kage med dekorationer i form af kosmetik
Kage med dekorationer i form af kosmetik

Kage med tal

Sød gave behøver ikke at være dekoreret i ét tema. Du kan lade fantasien løbe løbsk og skabe dit eget kulinariske mesterværk ved hjælp af farverige, lækre dekorationer.

Du kan fremhæve en lille fødselsdagspiges alder ved hjælp af stearinlys i form af tal, men hvis du vil gøre det mere origin alt, bør du bruge spiselige figurer. De vil blive hovedelementet i kagedekoration og vil minde alle gæster om, hvilken glædelig dato du er.fejre denne ferie.

For at desserten skal funkle med nye farver, kan du bruge forskellige sløjfer og stjerner lavet af mastiks, farvet creme, glasurmønstre, blomster - alt det, en 11-årig pige vil kunne lide. Tal og andre dekorationselementer vil harmonisk se på kagen, hvis du giver frit spil til din fantasi og tager hensyn til barnets interesser.

Lys kage med tal
Lys kage med tal

Kage til piger med populære karakterer

På tv-skærme, i børneprogrammer og magasiner kan du finde mange forskellige karakterer, som små piger kan lide. Disse lyse karakterer fanger al de unge seeres opmærksomhed og huskes af dem med deres udseende. Hvis du vil lave en kage, der vil glæde begivenhedens helt, kan du lave den ved at bruge billedet af en populær tegneseriefigur.

At finde en idé til dekoration vil ikke være svært, bare vær opmærksom på barnets interesser. Det øverste kagelag til en 11-årig pige kan dekoreres i form af en blomstereng, som vil blive dekoreret med figurer af små ponyer, populær blandt børn. Flerfarvet regnbuefondant vil gøre kagen lysere og mere interessant.

Kage med populære karakterer
Kage med populære karakterer

Ud over disse karakterer kan du bruge andre favoritter fra den lille offentlighed, såsom prinsesser, en tegneseriemus med en lys sløjfe eller barbiedukker, som ikke har mistet popularitet i mange år.

For at lave en kage er ikke kun spiselige figurer egnede. Du kan bruge almindeligt legetøj ved at placere det på den øverste kage af slik. Så efter at have spistkage, pigen vil ikke kun have behagelige minder, men også legetøj i form af hendes yndlings tegneseriefigurer.

Navnekage

Hver pige på sin fødselsdag ønsker at føle al opmærksomheden fra slægtninge og feriegæster. For at behage barnet og vise al dets betydning ved denne begivenhed, tilbered en kage med navnet på begivenhedens helt. Det kan skrives på den øverste kage med farvet glasur i forskellige nuancer eller creme med naturligt farvestof.

Hvis du vil gøre bogstaverne mere voluminøse, bør du lave dem af fondant, sætte et navn ud af dem på en dessert eller lægge dem på et kagefad som dekoration.

Anbefalede: