De bedste restauranter i Europa. Restauranttrends i Den Europæiske Union
De bedste restauranter i Europa. Restauranttrends i Den Europæiske Union
Anonim

Hvis du skal på tur, vil det ikke være overflødigt at finde ud af de bedste etablissementer, hvor du kan spise lækkert. Vi tilbyder dig en kort artikel om restauranter i Europa.

Restauranttendenser i Europa

Hvis du nogensinde har været i EU, har du sikkert lagt mærke til, at restauranterne har en ejendommelig atmosfære. Og hvad består den af? Først og fremmest er atmosfæren skabt af god mad og kvalitetsservice. På gode restauranter laver de kun mad af de bedste produkter, der har bestået alle kontroller. Derfor er råvarernes naturlighed og friskhed for europæiske kokke frem for alt. For at kontrollere den krævede kvalitet blev der indført en særlig europæisk standard. Europæiske restauranter er meget strenge med hensyn til sundhed, så de forsøger at lave mad uden overskydende fedt. Derudover er der kun brugt naturlige krydderier.

Tyske restauranter har endda fundet på en særlig måde at lave mad og servere mad på. Bogstaveligt t alt er dens navn oversat "fra jorden til bordet". Essensen af denne metode er at servere friske produkter straks til bordet. De bliver leveret til køkkenet direkte fra haven bag restauranten, du kan selv se.

Set menu, åbent køkken og slow food

Det er almindeligt på restauranter i mange landefast menu. Hvad er det? Menuen er en prøvesmagning af retter. Du kan prøve enhver og beslutte, om du skal tage den eller ej. Faste menuer er mest udbredt på restauranter i Prag. Der kan du prøve alle retterne, inklusive forretter og desserter. I Prags restaurant Elegantes kan du prøve menuen og slow food. Denne restaurant er meget populær blandt turister.

Også på restauranter i Europa, inklusive Prag, er åbne køkkener og slow food populære. Hvad er det? Det åbne køkken er et køkken i entreen. Det vil sige, at du altid kan se, hvad der forberedes og hvordan. Slow food oversættes bogstaveligt til "slow food". På restauranter i Europa forsøger de på denne måde at indgyde folk en vane med korrekt madforbrug. Desuden vækker det smag og respekt for mad. Menuen for vegetarer er også efterspurgt. Hvert år vokser antallet af forskellige vegetariske restauranter.

europæiske restauranter
europæiske restauranter

Vedligeholdelse og interiør

Selvfølgelig bidrager måden med kundeservice et stort bidrag til restaurantens popularitet. For at tiltrække besøgende gennemfører tjenere særlige kurser og bærer attraktivt tøj. Restaurantens design skal selvfølgelig også være gennemtænkt. Dyre møbler og dekorationer gør tricket.

Bedste restauranter i Europa

Hvad er forskellen mellem de bedste restauranter og de simple? Selvfølgelig, design, originalitet, koncept og så videre. Desuden har prestigefyldte restauranter særlige stjerner. Det er Michelin-stjerner. Restaurantens prestige afhænger af disse stjerner. Også selvom institutionenModtaget en stjerne, det er bestemt et besøg værd. Disse stjerner er meget svære at få. Nedenfor er de bedste restauranter med to eller tre stjerner.

Tyske restauranter

Måske fortjener tyske restauranter deres egen overskrift. De fleste af de turister, der kommer til dette land, ønsker at prøve det nationale køkken. Den mest berømte tyske restaurant med et sådant køkken er Le Moissonnier. Denne institution anses med rette for at være den bedste i landet. Det er i den, du kan smage det ægte lokale køkken.

Geranium Restaurant

Denne restaurant ligger i Danmark, nemlig i København. Institutionen er mere rettet mod æsteter. Denne restaurant blander forskellige stilarter og koncepter. Takket være dette modtog han sin første stjerne i 2012. Samme år kom han ind i de 50 bedste restauranter i verden ifølge Forbes. Hvis du skal besøge dette sted, så skal du bestille bord på forhånd. Norm alt er alt booket seks måneder i forvejen. Restauranten er berømt for sin individualitet. Kun professionelle arbejder her.

Kokkene på denne restaurant er flere vindere af kulinariske konkurrencer, mestre i gastronomi er Rasmus Kofoed og Søren Ledet. For at få et job her skal du bestå særlige konkurrencer, checks og tests.

Produkter sendes fra Italien. Korrekt tilberedning, servering, servering og endda rettens temperatur - alt er taget i betragtning i denne restaurant.

restauranter i tyskland
restauranter i tyskland

Restaurant Noma

Denne restaurant ligger også i København, hvilket ikke er overraskende. Denne by har en meget udvikletrestaurationsbranchen. Noma blev åbnet i 2004 på stedet for et gammelt pakhus i byens centrum. I 2010 blev han anerkendt som den bedste i verden af magasinet Forbes. Noma er i øjeblikket blandt de 50 bedste restauranter i verden. Her bruges kun de bedste produkter og krydderier. Kokkene henter råvarerne til deres retter direkte fra den store gård bag restauranten, så du altid kan være sikker på kvaliteten. Det er svært at komme ind på denne restaurant. Reservationer skal foretages fire måneder i forvejen. Men det er bestemt værd at tage dertil.

restaurant prag
restaurant prag

Resultater

Opsummering vil jeg gerne sige om mange europæiske restauranters prestige. Næsten alle restauranter i Europa laver kun mad fra naturlige produkter, som faktisk ikke kan andet end at glæde sig.

Anbefalede: