Moskva-restauratører: liste, vurdering. De mest populære restauranter i Moskva
Moskva-restauratører: liste, vurdering. De mest populære restauranter i Moskva
Anonim

Moskvas restauratører betragtes fortjent som en af de mest populære i landet. Det er i den russiske hovedstad, at der åbnes et stort antal etablissementer, der er attraktive for nye kunder, ikke kun for deres nyhed, men også for deres originale menu, koncept og stil. Vi vil tale om flere af de mest bemærkelsesværdige repræsentanter for dette erhverv i vores artikel. I denne artikel vil vi rangere restauratører efter deres popularitet.

1. A. Novikov (Novikov Group)

Arkady Novikov
Arkady Novikov

Den velkendte Moskva-restauratør - Arkady Anatolyevich Novikov. Han er hjemmehørende i hovedstaden, nu er han 55 år. Han begyndte sin karriere som kok på Universitetsky restaurant. Derefter arbejdede han i sådanne institutioner som "Havana", "Olympic Lights", cafe "Victoria" i Gorky Park (her blev han allerede kok).

Arkady Novikov åbnede sin første egen restaurant i 1992. Det blev kaldt "Siren", der ligger på Bolshaya Spasskaya. I 1994åbnet en anden institution - "Club T". I midten af 90'erne blev han berømt som ejeren af Yolki-Palki-værtshuset, som med tiden blev et netværk af demokratiske hjemlige restauranter med klassisk russisk køkken. Han ejede etablissementerne "Royal Hunt", "White Sun of the Desert", "Prisoner of the Caucasus", "Grand Opera".

I 2002, efter at have åbnet en anden restaurant kaldet Biscuit, organiserede han en personlig gård, hvorfra han begyndte at levere grøntsager til sine virksomheder. Siden 2005 begyndte Arkady Novikov at promovere Novikov-mærket, som garanterede forbrugerne køb af udelukkende miljøvenlige produkter af høj kvalitet.

I øjeblikket har han over 30 afsluttede restaurantprojekter. Dette er en af de mest berømte og succesrige restauratører i Moskva.

Et land, der ikke eksisterer

Landet der ikke eksisterer
Landet der ikke eksisterer

En restaurant med dette navn er en af Novikovs mest usædvanlige etablissementer, som fortjener særlig opmærksomhed. I dette etablissement er du garanteret, at du på trods af navnet finder alt, hvad du ønsker her.

Image
Image

Restauranten er beliggende i centrum af hovedstaden, ikke langt fra Kreml, Statsdumaen og Bolshoi-teatret, på adressen: Okhotny Ryad, 2. Restaurantens menu kombinerer russisk køkken med pan-asiatisk menu og køkken fra Mellemøsten. Der er hjemmebagte kager og komplekse kødretter og forfatterens design og servering.

Besøgende tiltrækkes af det åbne køkken medgrill og grill, som er omgivet af en lækker disk med kød, frisk fisk, grøntsager og frugter. Alt, hvad du vælger, kan tilberedes lige foran dig.

Hvis du befinder dig i en restaurant om sommeren, så er der en fantastisk mulighed for at slappe af på en hyggelig veranda, nyde sæsonens menu og den smukke udsigt.

2. I. Bukharov

Igor Bukharov
Igor Bukharov

Restauratør Igor Bukharov er for nylig blevet en fremtrædende og offentlig person. Dette skete, efter at hun begyndte at køre programmet TiliTeleTesto sammen med Larisa Guzeeva.

Dette er et show, hvor amatørkokke konkurrerer med hinanden om titlen som de bedste. Oplægsholderne kommer med forskellige udfordringer til dem - fra at lave kulebyak efter en gammel russisk opskrift til honningkagekampe og pandekagekampe.

Igor Bukharov er 58 år gammel. Han er muskovit, siden 1997 har han været præsident for den russiske føderation af hotelejere og restauratører, han underviser på Synegria University og Academy of National Economy and Public Administration.

Han startede sin karriere som restauratør i Moskva som kokkelærling på restauranten "Budapest". Hans professionalisme og dygtighed blev så værdsat, at Bukharov i slutningen af 2000-2010'erne stod i spidsen for Kremlevsky fødevarefabrik under administration af Ruslands præsident.

På tv var han ikke tilfældig. Larisa Guzeeva er hans kone. De opdrager datteren Olga, som er 18 år gammel.

3. Andrew Dellos

Restauranthuset Andrey Dellos fortjener en særlig omtale, fordi detterestauratøren formåede at vinde hjerter og maver hos ikke kun russere, men også franskmænd. Ud over et stort antal etablissementer i den russiske hovedstad åbnede han to restauranter i Paris.

Andrey Dellos er 62 år gammel, han er en muskovit, skaberen af den ikoniske cafe "Pushkin". Det er stadig den eneste russer, der har modtaget Michelin-prisen. Derfor fortjener Moskva en separat plads i vurderingen af restauratører.

Han startede sin karriere som restauratør og blev endda uddannet fra 1905 Memorial Art School. Under perestrojka rejste han til Frankrig, hvor han studerede maleri og åbnede uventet en restaurantvirksomhed.

I 1996 åbnede han den første restaurant kaldet "Bochka". Han ejer også restauranterne Le Duc, CDL, Turandot, Manon, Casta Diva, Orange, Fahrenheit, Kazbek, Volna, Matryoshka, Mu-Mu". I New York på Manhattan hedder hans restaurant Betony, som har en Michelin-stjerne, opererer. Nu er dets samlede personale omkring 4,5 tusinde mennesker.

Cafe "Pushkin"

Cafe Pushkin
Cafe Pushkin

Cafe "Pushkin" er en af de mest berømte cateringvirksomheder i hovedstaden. Det åbnede i 1999 på adressen: Tverskoy Boulevard, 26a. Institutionen udmærker sig ved, at den har specialiseret sig i retter fra det russiske adelskøkken, og interiøret er lavet i stil med det 19. århundrede.

I "Pushkin" er der tre fuldgyldige haller, som hver hareget navn. Disse er "Bibliotek", "Apotek" og "Entresol". I hver af dem kan du finde antikke møbler og antikviteter fra århundredet før sidste. En af hovedattraktionerne i "Pushkin" er et rigt bibliotek med publikationer, der går tilbage til det 18. århundrede.

4. R. Rozhnikovsky

Roman Rozhnikovsky
Roman Rozhnikovsky

En anden kendt hjemlig restauratør hedder Roman Rozhnikovsky. Han ejer restauranten Cherry Mio og den populære Rake-kæde.

Rozhnikovsky er en muskovit, uddannet fra Institute of Chemical Engineering. I 1987 åbnede han et af landets første restaurantkooperativer, som hed "Kom og prøv". Et par år senere stod han i spidsen for den sovjetisk-finske virksomhed Pettinna.

Rozhnikovsky blev berømt som grundlæggeren af den første i vores landskole for høj gastronomi og vin "Nostalgie", samt åbningen af den legendariske restaurant af samme navn. Over tid omfattede hans imperium sådanne etablissementer som Shater-cafeen, Reporter-restauranterne, Cherry Mio.

Fra 2008 udviklede han i flere år sin egen kulinariske skole, som nu er holdt op med at fungere.

5. Anton Tabakov

Anton Tabakov
Anton Tabakov

Blandt heltene i vores artikel var søn af Folkets Kunstner i USSR Oleg Tabakov, hvis navn er Anton. Nu er han 58 år gammel. Først fulgte han i sin fars fodspor og begyndte at optræde i film. Nu har han flere dusin roller til gode. Anton fik sin debut på det store lærred,da han kun var 7 år gammel, i filmen for børn af Vladimir Krasnopolsky og Valery Uskov "Årstiderne".

Han spillede sin første bemærkelsesværdige rolle i 1976 i eventyrfilmen af Sergei Linkov og Alexander Blank "Timur og hans team", der spillede titelkarakteren. Efter skoletid blev Anton uddannet fra GITIS og spillede i teatrene Tabakerka og Sovremennik.

I slutningen af 80'erne blev han interesseret i restaurationsbranchen, siden da har han indimellem, fra tid til anden optrådt i film. Blandt hans seneste kreative projekter er stemmeføringen af katten Matroskin i fortsættelsen af den serielle animerede film "Prostokvashino", i den sovjetiske version af denne karakter, som hans far gav udtryk for.

I 2018 blev det kendt, at Anton Tabakov lukkede alle sine restauranter i Moskva for at tage af sted for permanent ophold i Paris, hvor hans kone og børn er.

6. Arkady Levin - landmand-restauratør

Arkady Levin
Arkady Levin

Restauratør Arkady Levin blev født i Moskva i 1962. Han er uddannet fra Polytechnic Institute i Vladimir. Som mange af sine kolleger opdagede han restaurantbranchen under perestrojka.

Han er tiltrukket af autentisk køkken. Han laver selv ofte mad på egen hånd og holder fast i den tro, at mad ikke så meget er en ret, der står på bordet foran en person, som hans levevis. For at udvikle og gøre sin forretning interessant og unik tager han ofte på gastronomiske rejser, hvorfra han bringer specielle opskrifter, produkter, unikke kogebøger, lægger mærke til detaljerne,derefter bruger i det indre af sine egne restauranter.

Jovedi

Jovedi Restaurant
Jovedi Restaurant

Et eksempel på en kvalitetsrestaurant Levin ejer er Jovedi's. Institutionen er beliggende på adressen: Ozerkovskaya embankment, 26, på Aquamarine indkøbscenters område.

Dette er en autentisk italiensk restaurant, der serverer præcis det køkken, som de indfødte i det sydlige Italien elsker og kender. Besøgende vil møde et stort antal originale opskrifter, de kan smage østers og endda en ged marineret i hvidvin. Placeringen er ideel til firmaarrangementer, fødselsdage, bryllupper og forlovelser.

Restauranten har altid en sæsonbestemt menu. For eksempel byder de om sommeren på krabber i sursød sauce med jordskokkepuré, siciliansk gulhalefilet, rød multe fyldt med fennikel, kammuslingcarpaccio, sort spaghetti med miniblæksprutte.

Pizzaen i restauranten tilberedes i en brændefyret ovn. Tjeneren vil helt sikkert tilbyde dig fiskersuppe med skaldyr, minestrone, græskarsuppe med rejer eller lammesuppe med linser og fregola. Grillet blæksprutte, tunbøf, barramundi med romanesca, grigliatta mista, ossobuco med polenta, lammecotolette, oksekødstagliata, venetiansk lever betragtes som specialiteter.

Restauranten tilbyder et rigt udvalg af vine og andre alkoholholdige drikkevarer. Der er klassiske mousserende, lyserøde, hvide og røde vine fra Italien, samt Frankrig, Spanien, USA, Argentina, New Zealand, Chile, Australien. Rigt valgport.

Anbefalede: