Hvordan organiserer man en festlig buffet på arbejdet?
Hvordan organiserer man en festlig buffet på arbejdet?
Anonim

Helligdage i dette format har vundet popularitet og distribution i ret lang tid. En buffet på arbejdet kan være den bedste mulighed for at afholde et arrangement med kolleger. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste madmuligheder og nogle tricks til at hjælpe dig med at holde den bedst mulige fest.

buffet på arbejdet
buffet på arbejdet

Når et buffetbord er passende

Ikke altid og ikke alle steder, hvor du kan holde en fest. Norm alt er hovedargumentet til fordel for et buffetbord manglen på "sæder". Ikke i ethvert rum kan du sætte et fuldt bord med en dug og stole. Du kan være vært for en fødselsdagsbuffet på arbejdet, hvis dit kontor ikke er stort nok til komfortabelt at rumme kolleger.

Og denne tilrettelæggelse af ferien kan også lide af dem, der kan lide at danse og have det sjovt. Gæster kan frit chatte med hinanden og gå rundt i lokalet med glas og tallerkener.

Hvad ikke skal serveres

Hvis du arrangerer en buffet på arbejdet ved frokosttid, er alkohol simpelthen uacceptabelt. Selv servering af let vin vil sætte gæsterne i en ubehagelig position.

Der er en række retter, der ikke accepteresserver til buffet. Disse omfatter følgende:

  • is;
  • fisk med ben;
  • salater i almindelige salatskåle;
  • supper, stege, gryderetter.

Alle andre retter, der er ubelejlige at lægge på en tallerken og spise stående, er ikke egnede til menuen. Hvis det er kutyme at spise en ret med en gaffel og kniv, er det også bedre at lade det stå til en anden lejlighed.

Hvad skal man lave mad til et buffetbord? Lad os se nærmere på populære lækkerier.

Sandwich, kanapeer

Det menes, at dette er de bedste og mest bekvemme opskrifter til et buffetbord. Hovedbetingelsen er, at sandwich skal være små. Du kan købe en fransk baguette for at lave dem.

Canape er en lækker og spektakulær forret, der kan blive en rigtig bordpynt. Brug forskellige typer brød, og skinke og røgede pølser, forskellige typer oste, små agurker og cherrytomater, oliven og syltede svampe er velegnede som hovedingredienser. De spiser kanapéer og holder i spyddet.

arrangere en buffet på arbejdet
arrangere en buffet på arbejdet

Vol-au-vents, tarteletter, profiteroles

Ordet "buffet" har franske rødder og oversættes bogstaveligt til "gaffel". Husk dette, når du beslutter dig for, hvilke forretter du skal forberede til en buffet på arbejdet.

Køb af færdiglavede vol-au-vents eller kurve vil ikke være dyrt. I dag er sådanne produkter tilgængelige i ethvert supermarked. Du skal kun fylde dem. Du kan selv lave bunden af butter- eller chouxdej. Fyldet er pate, soufflé, skaldyr, kogtkød med sauce.

Kød- og ostetallerken

Langsigtede russiske bordtraditioner antyder tilstedeværelsen af en tallerken med skåret kød på næsten enhver ferie. Du kan også servere denne forret til en buffet på arbejdet.

Hvis du vil have skiver af pølse, skinke og ryk til at se lækre ud og nemme at spise, skal du ikke stole på en kniv. Køb færdiglavet laserskåret produkt.

Men osten skal ikke skæres tyndt. Det går i stykker, og det er ikke så bekvemt at spise det. Det er bedre at skære osten i tern. Jo flere varianter, jo bedre. Ost serveres norm alt med nødder, vindruer og honning.

Desserter

Buffet på arbejdet til en fødselsdag er umuligt at forestille sig uden slik. Hvis du beslutter dig for at servere en traditionel kage, så overvej på forhånd, om den vil være praktisk at skære, anrette på tallerkener og spise.

Fantastisk mulighed for en dessert til en buffetmenu - kopper med gelé. Små kager vil også være passende. Sørg for at være opmærksom på nutidens moderigtige mousse-desserter i velour eller storslået spejlglasur. De ser sofistikerede og moderne ud.

fødselsdagsbuffet på arbejdet
fødselsdagsbuffet på arbejdet

Cupcakes dekoreret i samme stil kan være en god idé til en temabuffet.

Chokolader på buffeten serveres uden indpakning. Det er acceptabelt at servere slik i en åben æske, men det er bedre at overføre dem til specielle tallerkener med flere niveauer på forhånd.

Fruit

Er det passende at have en hel ananas eller en kurv med appelsiner på et buffetbord? Svaret er indlysende. store frugterskæres i små stykker. Vandmelon og melon kan serveres sammen med skrællen, skåret i trekantede små skiver. Men det er mere praktisk at lave bolde med en speciel sfærisk ske. Bær kan serveres i små kopper.

buffet opskrifter
buffet opskrifter

Har jeg brug for brød?

Dette spørgsmål er ret tvetydigt. På et udsøgt buffetbord er det usandsynligt, at en kurv med stykker brød ser økologisk ud. Men nogle mennesker kan bare ikke leve uden det.

Men shu-boller, toast og diætbrød kan være ret passende. Du kan lægge forskellige typer brød på en fælles tallerken.

Trendy buffetopskrifter

I dag er der sammen med de klassiske mange usædvanlige opskrifter almindelige. Hvis du planlægger en buffet på arbejdet, så tjek disse nye tilføjelser.

Snacks ser spektakulære ud i almindelige vodkaglas. Sådan kan salater serveres. Og du kan servere saucer til friske grøntsager eller nachos.

Sushi er også populær i dag. Du skal selvfølgelig passe på pindene. Rullerne serveres med sojasovs, wasabi og syltet ingefær i små skåle.

Brødstænger med sesamfrø pakket ind i bacon kan være en god idé til en buffet. Du kan servere dem på et fladt fad eller i høje glas.

Buffetservice

At arrangere en buffet på arbejdet er besværligt. Måske skal du vælge engangsservice. Det skal selvfølgelig være af god kvalitet og det hele i samme stil.

For at undgå ubehagelige situationer skal du sørge for, at der er 2-3 gange flere retter end gæster. Det er usandsynligt, at der vil være mulighed for at skylle tallerkenerne efter snacks.

Ved buffetbordet serveres desserter med specielle gafler, der adskiller sig fra almindelige dessertgafler. Disse gafler har 3 ben, hvoraf den ene er tykkere end de andre og har en skarp kant. Det er praktisk at skære stykker med denne enhed. Bordknive er ikke nødvendige på buffetbordet, da det stadig er umuligt at bruge dem med en tallerken i den ene hånd og en gaffel i den anden.

buffet snacks på jobbet billigt
buffet snacks på jobbet billigt

For at spare plads på bordet blev der opfundet specielle retter i flere niveauer. Denne præsentation ser elegant og festlig ud.

Vi håber, at vores enkle tips vil hjælpe dig med at organisere en vidunderlig ferie for dine kolleger.

Anbefalede: