Vodka "Parliament" - russisk luksusklassiker

Vodka "Parliament" - russisk luksusklassiker
Vodka "Parliament" - russisk luksusklassiker
Anonim

Vodka "Parliament" er en traditionel russisk luksusvodka lavet af kornsprit. Navnet blev valgt af producenterne på grundlag af, at dette ord er forståeligt i de fleste lande i verden og lyder næsten det samme på forskellige sprog. Det bærer en kraftfuld ladning af energi, forbundet med styrke, åbenhed og demokrati.

Denne vodka indeholder specielt tilberedt vand, rektificeret ethylalkohol "Lux" fra fødevareråvarer.

vodka parlamentet
vodka parlamentet

Parlament-vodka aftappes 1 liter, 0,75 eller 0,5 - standardvolumener for denne type alkohol. For første gang er etiketter på russisk vodka blevet gennemsigtige.

Grundlaget for den nye produktionsteknologi er vegetabilsk proteins evne til at fjerne giftige urenheder. Et afkog af korn tilsættes til drinkblandingen, som starter processen med absorption af skadelige stoffer af vegetabilsk protein. Det resulterende bundfald fjernes.

Produktionen bruger kildevand, som går gennem et komplekst system af yderligererengøring. Som et resultat er vodkaen krystalklar og har en raffineret aroma. Reaktionen på det produkt, der dukkede op på markedet, oversteg producenternes forventninger. Til en vis grad blev han en sensation ved at introducere russisk vodka til det indenlandske og udenlandske marked. Umiddelbart efter optræden i Tyskland begyndte alkohol at blive solgt ganske aktivt i premiumsegmentet.

parlamentets vodka pris
parlamentets vodka pris

Original vodka "Parliament" er en fin alkohol af høj kvalitet. Der er dog også forfalskninger. Du kan genkende dem på etiketten. Hvis du kører fingeren hen over det, kan du mærke, at bogstaverne på originalen bliver præget, og på det falske papir er papiret helt glat.

Parliament vodka dukkede første gang op på markedet i 1999. Straks blev dets eget distributionsnetværk oprettet i Moskva og Moskva-regionen. Efter 2 år besluttede produktionsvirksomheden at promovere produktet til internationale markeder. Et repræsentationskontor blev etableret i Europa, salget begyndte i Tyskland. I 2003 dukkede et undermærke af Parliament International op - vodka raffineret med æggehvide. To år senere blev et program lanceret for at modernisere produktionsstedet i Balashikha og kapitalbyggeri.

vodka parlament 1 liter
vodka parlament 1 liter

Et år senere begyndte vodka at sælge godt i Tyskland, Østrig, Frankrig, Sverige, Georgien, Aserbajdsjan, Tjekkiet, Estland, Armenien og andre europæiske lande.

"Parlamentet" - vodka, hvis pris er mindre demokratisk end navnet antyder. Men et kvalitetsprodukt kan ikke være billigt. En affunktioner i denne alkohol - rengøring med mælk. Det følger de bedste traditioner for vodkaproduktion i de slaviske lande. Det er kendt fra historien, at mælk i det gamle Rusland fungerede som et absorberende middel. Denne tradition blev bevaret i sovjettiden, for eksempel blev denne teknologi brugt i produktionen af Moskovskaya vodka. Således er "Parliament" 100 % i overensstemmelse med standarden for premium vodka.

Vodka fra parlamentet har nydt stabil popularitet blandt russiske forbrugere i mange år. Med hensyn til egenskaber og kvaliteter lever drikken høje standarder. Dette gjorde produktet populært også på det europæiske marked. Samtidig anses "Parlamentet" som før for en klassisk russisk vodka.

Anbefalede: