"Edderkopspind": en salat, du vil kunne lide

Indholdsfortegnelse:

"Edderkopspind": en salat, du vil kunne lide
"Edderkopspind": en salat, du vil kunne lide
Anonim

Lad os tage en reservation med det samme: Gossamer er en salat, der kan laves af alt, det vigtigste er, at den er passende dekoreret. Så hvis du bare vil servere din yndlingsret på en original måde (eller du forbereder den til Halloween), skal du ikke være genert og bruge ideen. Men hvis du har til hensigt at prøve noget nyt, så lad det være det "korrekte" Spider Web. Salaten har så mange modifikationer, at du helt sikkert vil kunne lide mindst én.

gossamer salat
gossamer salat

Svampekrukke

Vi vil ikke give det nøjagtige forhold mellem de produkter, der er inkluderet i salaten: hvilke kan du bedst lide, tag flere af dem. Som altid - fuldstændig frihed til kulinarisk kreativitet. Kyllingen koges først. Norm alt bruges fileter, dog protesterer opskriften heller ikke mod lår. Kødet er fint skåret, kan deles i fibre og lægges ud langs bunden af fadet. Friske svampe (champignon er fine) hakkes fint, steges til de er kogte med hakkede løg, lægges ud over kylling og smøres med mayonnaise.

Denne spindelvævssalat er med koreanske gulerødder; hvis du har købtlang, den skal smuldres mere kort og lægges på svampe. Fra oven drysses den med revet hårdkogte æg, som igen dækkes med mayonnaise. Det sidste lag er revet ost; lag kan gentages, hvis det ønskes. Det vigtigste forbliver - dekoration. Da vi bruger koreanske gulerødder, lægges spindelvæv ud fra dem, og dåseærter eller majs vil passere til dugdråber.

spindelvævssalat med krabbestænger
spindelvævssalat med krabbestænger

Pistachio Gossamer

Baseret på kogt kylling skåret i tern. Hun lægges igen helt nederst og smøres med let mayonnaise. Et par hakkede hårdkogte æg går på det og smører igen. Næste - friske agurketerninger, revet ost på dem, og først efter - mayonnaise. De sidste tern af to tomater hældes. Så Edderkoppespindsalaten er samlet. En opskrift med pistacienødder kan implementeres på to måder: i det ene tilfælde knuses de og blandes med ost, i det andet efterlades de hele, et mayonnaisenet trækkes på toppen af salaten, og dets huller fyldes med nødder.

spindelvævssalat opskrift med pistacienødder
spindelvævssalat opskrift med pistacienødder

Spicy Gossamer

Hvad er interessant, dette er nok den eneste ret, der i sig selv, uden dekorationer, fortjener navnet "Gossamer". Salaten er lavet med lune gulerødder og ost; når de forbinder, danner sidstnævnte tynde lange tråde. Meget ens! Og kompositionen er ret original. Mos gulerødder groft og steg i olivenolie (det vil jeg gerne) olie. 200 gram ost gnides med små chips og kombineres med stegning. Det er nødvendigt at blande forsigtigt, men intensivt, så "spindelvævene" strækker sig. Salaten er smagt til med masser af hvidløg og paprika. Du behøver ikke fylde det med noget - bare olien, som guleroden blev kogt i, er nok. Spis varmt!

Spiderspindsalat med krabbestænger

Først og fremmest skal du fryse et lille stykke smør. Et 100 grams stykke ost, hvider og æggeblommer af fire æg gnides - alt sammen i hver sin skål. Et lille løg hakkes fint, og en pakke krabbepinde skæres i tern. Lagene går i denne rækkefølge:

  1. Stikke.
  2. Løg (du kan hælde kogende vand over, hvis du er bange for bitterhed).
  3. Proteiner.
  4. Smør (gnides lige over salatskålen, så det ikke smelter).
  5. Ost.
  6. Yolks.

Alt undtagen løg er smurt med let mayonnaise. Pas på ikke at knuse, ellers sætter salaten sig. Hvis du vil, kan du lave denne edderkoppespindsalat med koreanske gulerødder: læg et fangnet med den, og lav en edderkop af en sort oliven. Retten skal stå i kulden i mindst en time.

gossamer salat med koreanske gulerødder
gossamer salat med koreanske gulerødder

Ananasopskrift

Meget origin alt og usædvanligt "Spider Web"! Salaten er også lagt i lag, og den første er ananas på dåse (i meget små tern), den anden er stykker kogt kylling, den tredje er firkantede skiver af to grønne æbler, den fjerde er hakket salatløg, den femte er majs fra en lille krukke, og den sjette er revet 200 gram ost. Alt undtagen ham er smurt ind med fedtfattig mayonnaise. Et tyndt net trækkes over osten,hvor edderkoppen fra oliventræet sidder (flere er muligt).

Spider web-Chilka

Endnu en salat, der ikke behøver nogen kulinariske tricks for at ligne et edderkoppespind. Og selve opskriften er meget, meget anderledes end alle de andre. Små aubergine og zucchini vaskes og skæres i tynde cirkler. De skal steges i olivenolie. Flere varianter af salat (lidt efter lidt) skæres eller rives vilkårligt i stykker og spildes i midten af retten. Stegte grøntsager lægges ud i en cirkel og hældes med pestosauce. Soltørrede tomater lægges ud, og toppen af salaten er dækket med chechil, adskilt i lange tynde "snørebånd". Til dressing kombineres olivenolie (to dele) med balsamicobæreddike (en del), hele strukturen drysses med det og drysses med en skefuld mandelflager. Meget velsmagende, ikke-standard og meget attraktiv i udseende.

Anbefalede: