Ostesauce til pasta: lækre opskrifter, trin for trin beskrivelse af madlavning, foto

Indholdsfortegnelse:

Ostesauce til pasta: lækre opskrifter, trin for trin beskrivelse af madlavning, foto
Ostesauce til pasta: lækre opskrifter, trin for trin beskrivelse af madlavning, foto
Anonim

Vi er glade for at kunne præsentere nogle interessante opskrifter på ostesauce til pasta. Disse saucer er alsidige og gode til mange forskellige retter. Det er overflødigt at sige, at med dem er det lækkert at få en bid kiks eller chips, mens du ser tv.

Ostesovs tilberedes meget enkelt, den kombineres med mange yderligere produkter, hvis det ønskes, kan aromatiske urter, kødstykker, svampe tilsættes til sovsen.

Lad os se nærmere på interessante madlavningsmuligheder.

Lækker ostesauce
Lækker ostesauce

Makaroni med ostesauce

Lad os starte vores bekendtskab med et udvalg af ostesaucer fra den enkleste opskrift, spaghetti er meget lækrere med det, de får en utrolig delikat ostesmag, enhver pasta smelter bare i munden under denne lækre sauce. Til forberedelsen skal du bruge:

  • 150 g ost;
  • 150 ml mælk;
  • 1\2 tsk s alt;
  • 2 tsk mel;
  • 2 tsk smør.

Tag en grydeske med tyk bund, læg et stykke smør på bunden og smelt det. Tilsæt mel til det ogpisk ingredienserne sammen indtil glatte, uden at fjerne gryden fra en lille ild.

Hæld mælk i massen i en tynd stråle, fortsæt med at røre ingredienserne. Bryg dem indtil ketchup-agtig konsistens.

Ost skåret i tynde skiver eller riv den, for at smelte hurtigere. Kom det i gryden. Øg varmen, og fortsæt med at piske massen med et piskeris, vent til osten er helt smeltet i massen.

Tag sovsen fra varmen, hæld den i en sovsebåd og server. Dette er den enkleste, men sådan en lækker opskrift på at lave en fantastisk ostesovs til pasta. Alt du skal gøre er at koge spaghettien, og aftensmaden er klar.

Sådan laver du sovs til pasta
Sådan laver du sovs til pasta

krydret sovs

For at lave en krydret sovs skal du bruge nogle krydderier. Sort kværnet peber, rød sød jord, muskatnød passer godt til ost. For at tilberede ostesauce til pasta skal du også fylde 150 ml mælk, 100 g blød ost.

Når der ikke er tid til at lave mad, er pasta med ost en god løsning. Men bare at rive ost er ikke så interessant som at lave en interessant sauce med det. Du behøver ikke bruge meget tid til at tilberede dette, gør det mens pastaen koger.

Hæld mælk i en gryde. Riv blød ost i det på et fint rivejern. Sæt gryden på et lille bål, og vent under konstant omrøring, indtil osten er helt opløst i mælk.

Tag gryden af varmen, men stop ikke med at røre massen. Tilføj 1/2 tsk til det. s alt og 1/3 tsk. krydderier. VedHvis du ønsker det, kan du tilføje et stykke smør til saucen. Bland ingredienserne grundigt i en gryde og hæld i en sovsebåd. Din krydrede ostepastasovs er klar.

Lækker sovs til pasta
Lækker sovs til pasta

Ostesauce med hvidløg

Du vil sætte pris på denne osteagtig pastasauceopskrift. Billederne af denne sauce er så appetitlige, at det er umuligt at modstå. Du bør prøve dette. For at lave denne sauce skal du bruge:

  • 200 ml 35 % creme;
  • 150 g flødeost;
  • 2 fed hvidløg;
  • 15 g valnødder;
  • et knivspids chili.

Kog spaghettien på forhånd. Skræl valnødderne og riv dem på et fint rivejern, læg dem i en separat beholder. Riv hvidløg og flødeost der også.

Hæld fløde i en gryde og sæt på et lille bål. Efter opvarmning tilsættes osten og andre ingredienser til gryden. Kog den fremtidige sovs, indtil osten er helt opløst, uden at holde op med at røre. Tilsæt s alt efter smag. Når massen når en homogen tilstand, tages den af komfuret og drysses med en knivspids chilipeber, blandes saucen grundigt og serveres.

ostesauce
ostesauce

Forarbejdet ostesauce

Lækker sovs kan laves af smelteost, denne mulighed er den billigste af alle præsenterede. Til det skal du bruge en spiseskefuld mel, smør, 200 g smelteost og et og et halvt glas mælk. Derudover tilsættes frisk dild og lidt basilikum til saucen, de er i stand til at give retten en guddommelig smag.duft.

Skyl greens grundigt og tør. Fjern stilke og hak fjer fint. Stil dem til side. Skær den smeltede ost i små tern, så de smelter hurtigere.

I en gryde smeltes en spiseskefuld smør. Tilsæt mel og brun til den er lige gylden. Hæld mælk i gryden i en tynd stråle, rør ingredienserne med fri hånd, så der ikke kommer klumper ud af melet. Når mælken er varm, tilsæt ostestykkerne, tilsæt derefter s alt og peber. Kog sovsen, indtil de smeltede oste er helt opløst.

Tag gryden fra varmen og kom det hakkede grønt i den. Rør saucen og server!

Pasta med sauce og krydderurter
Pasta med sauce og krydderurter

Sennepssauce

Ost passer godt til sennep, sovs fra disse ingredienser er fremragende. Til ostesennepssaucen skal du bruge:

  • 200 g hård ost;
  • 400 ml mælk;
  • 1 tsk sennep med rutsjebane;
  • 2 fed hvidløg;
  • 3 spsk. l. mel;
  • 50 g smør;
  • peber og s alt.

Smelt et stykke smør i en gryde ved svag varme. Mens det varmer, pilles et par fed hvidløg og skæres i tynde skiver. Kom det i olie. Når hvidløget begynder at brune, tages det ud med en hulske - det har mistet smagen til olien og bliver ikke nødvendigt mere.

Kom derefter melet i gryden, og rør det grundigt med et piskeris. Når massen bliver homogen, hældes mælken i. Rør løbende den fremtidige sovs.

Tag gryden fra komfuret, tilføjsennep, s alt og krydderier. Rør den fintrevede ost i saucen.

Sæt sovsebåden tilbage på komfuret og kog i yderligere 2 minutter, indtil osten er helt opløst i den samlede masse.

Hvis sovsen virker tyk, kan du tilføje noget varm mælk til den.

Ostesauce er klar, drys den med tørret dild, bland grundigt og server.

Ostesauce til pasta
Ostesauce til pasta

Ostesauce med kylling

Men meget mere appetitlig er ostesauce til pasta med kylling. Du skal prøve det, hvis du betragter dig selv som en ostekender. Fra de enkleste ingredienser får du en så appetitlig ret, at den er umulig at modstå! For at gøre dette skal du bruge:

  • 1 kyllingebryst;
  • 100 g hård ost;
  • 100 g smelteost;
  • 50-75g 10 % fløde;
  • bouillonterning med kylling eller krydderier til sovs;
  • s alt og peber.
Ingredienser til ostesauce
Ingredienser til ostesauce

madlavning

Fjern fedtaflejringer og årer fra kyllingebrystet, hvis der er skind eller knogler, skal du fjerne det. Skyl fileterne grundigt under rindende vand og dup dem tørre med køkkenrulle. Kom stykkerne i en separat skål, s alt lidt, tilsæt peber, paprika, tørrede krydderurter og hvidløg. Vær forsigtig, når du tilsætter s alt, for det er både i bouillonterningen og universalkrydderier til sovs. Bland stykkerne grundigt med krydderier.

Byr bradepanden, kom et lille stykke smør. Tilsæt kylling og svits indtil gennemstegt og letgyldenbrun.

Riv hård ost eller hak i små tynde skiver. Kom det i en blenderskål sammen med fløde, smeltet ost og saucekrydderier. Pisk ingredienserne sammen.

Kom den resulterende masse i gryden, reducer varmen til et minimum og lad det simre i 10-15 minutter under låg, mens saucen røres af og til.

I denne tid har du lige tid til at koge dig selv en portion spaghetti.

Pasta med ostesauce med kylling
Pasta med ostesauce med kylling

Kom pastaen på en tallerken, hæld ostesovsen med kyllingestykker over, drys retten med friske krydderurter som pynt. God appetit!

Her er sådanne enkle og interessante opskrifter på ostesauce til pasta. På billedet ser resultatet fantastisk ud. Vi er sikre på, at du helt sikkert vil finde en lækker sauce til dig selv: makaroni og ost er en af de mest appetitlige og hurtige retter til middag.

Anbefalede: