Restauranter i Syktyvkar: adresser, funktioner
Restauranter i Syktyvkar: adresser, funktioner
Anonim

Nogle mennesker tror, at fornemme restauranter kun findes i de største byer. Men heldigvis er dette grundlæggende forkert. Der er også gode restauranter i små byer. I dag vil vi fortælle dig om de bedste restauranter i Syktyvkar. Selvfølgelig er der meget færre af dem her end i Moskva eller St. Petersborg, men de tiltrækker også et stort antal besøgende. Efter at have læst artiklen, vil du finde ud af, hvilke af restauranterne i Syktyvkar der er de mest berømte og besøgte. Vi vil også tale om deres funktioner og introducere dig til menuen.

Funktioner

Der er nok anstændige cateringvirksomheder i byen. I dem kan du mødes med venner og holde en storslået banket. Vi inkluderede i anmeldelsen kun de virksomheder, som der er et stort antal positive anmeldelser om. Vi håber, at du får mulighed for at møde dem personligt. Lad os starte vores bekendtskab med restauranterne i Syktyvkar.

Maybir restaurant Syktyvkar
Maybir restaurant Syktyvkar

Maybir

Restauranten i Syktyvkar er meget populær ikke kun blandt lokale beboere, men også blandt besøgende. Her sælges den lækreste levende øl. Derudover er Maybir-restauranten i Syktyvkaret sted for succesrige mennesker, der ved hvordan og elsker at slappe af. Stedet her er helt specielt: Hyggelig atmosfære, gourmetkøkken, smukt interiør, karaokerum, levende musik og din yndlingsøl. Her bliver du budt på is lavet på mørke øl. Denne dessert vinder mere og mere popularitet.

Restauranten har fire sale, i hver af dem kan du fejre enhver ferie eller vigtig fest. Ansatte i institutionen er altid klar til at assistere i markbanketten og tilrettelæggelsen af restauranttjenester. Institutionens adresse er Oktyabrsky Prospekt, 123/7.

Barrymore pub

Her finder du en behagelig og rolig atmosfære. Behageligt interiør i engelsk stil, anstændig service og lave priser tiltrækker mange indbyggere i byen og andre byer her. Hvad er lækkert på menuen? Sørg for at prøve svinebøf, hjortechips, andebryst, god øl. Etablissementets adresse er Gorkogo street, 2.

Kaffegårdhave

Her bør du helt sikkert prøve den lækreste kaffe og desserter. Varme og komfort hersker her på ethvert tidspunkt af dagen. Det er bedst at reservere bord på forhånd, så der ikke kommer overraskelser. Institutionens adresse er Babushkina, 31.

syktyvkar restauranter
syktyvkar restauranter

Modsat

Locals ved, at du bør komme her for de lækreste desserter og god stemning. Også institutionens karakteristiske træk inkluderer: tilstedeværelsen af forretningsfrokoster, en børnemenu, et vinkort, muligheden for gratis internetadgang. Der er levende musik om aftenen ogder udsendes sports- og underholdningsprogrammer. Ansatte i institutionen hjælper med at organisere og holde en børneferie og arrangere en festlig banket. Restauranten ligger på 119/1 International Street.

Garnet

On International, 126 er en gourmetrestaurant med orientalsk køkken. Menuen indeholder også lækre desserter og fantastiske vine. Dygtige kokke arbejder hurtigt og med sjæl. Folk kommer her for romantiske dates og forretningsmøder. Atmosfæren, der hersker i institutionen, fortryller og forhekser.

Penthouse

Et utroligt fint etablissement venter på dig på 62, Pervomaiskaya St. Panoramavinduer tilbyder smuk udsigt over aftenbyen og dens omgivelser. Restauranten ligger på 15. etage i underholdningskomplekset. Der er en stor sal til banketter og et dansegulv. Menuen byder på retter fra køkkener over hele verden.

cafeer og restauranter i syktyvkar
cafeer og restauranter i syktyvkar

USSR

Beskriver de bedste steder i Syktyvkar, det er umuligt ikke at nævne dette sted. Restaurant-klub "USSR" tiltrækker et stort antal besøgende fra 18 til ældre. På trods af aldersforskellen er alle her komfortable og sjove. Institutionen er beliggende i to etager og er placeret på Malysheva street, 31.

Caféer og restauranter i Syktyvkar: liste

Vi tilbyder flere cateringvirksomheder, hvor du kan have en behagelig og sjov tid.

  • Cafe "Shashlik yard" - Dyrnos street, 8/1.
  • "Hut" - Ordzhonikidze, 87/1.
  • "Abajour" - kommunist, 46/5.
  • Cafe "Pancake Yard" - Karl Marx, 192.
  • "Comme il faut" - 1. maj, 62.
  • "Pushkinsky" - Pushkin, 20/2.
  • "Spassky" - Sovjet, 22.
  • "Frau Marta" - Sysolskoye Highway.
  • "Eclair" - 1. maj, 62.
syktyvkar restaurant menu
syktyvkar restaurant menu

Et par ord til afslutning

De bedste restauranter i Syktyvkar kan nemt konkurrere med storbyerne. Det er så nemt at glemme alle problemerne her og nyde det smukke interiør og lækker mad. Menuen på restauranter i Syktyvkar indeholder kun de mest lækre og varierede retter fra forskellige køkkener i verden.

Anbefalede: