Restauranter på Taganka i Moskva: liste, navne, adresser, menuer og anmeldelser
Restauranter på Taganka i Moskva: liste, navne, adresser, menuer og anmeldelser
Anonim

Caféer og restauranter på Taganka i Moskva tilbyder kaukasiske, russiske, middelhavsretter, franske og italienske retter. En bred vifte af retter, høj service - en lille del af fordelene ved virksomheder, der ikke vil efterlade nogen ligeglade. Den gennemsnitlige check er fra 700 rubler og mere. Det er vigtigt at bemærke, at der er rigelig parkering i nærheden af mange virksomheder.

Taganka Moskva
Taganka Moskva

Restaurant "Chito-Grito"

Restaurant "Chito-Grito" på Taganka i Moskva er placeret på: Narodnaya street, 22/13. Åbningstider: Dagligt fra middag til midnat. Serveret køkken: georgisk. Gennemsnitlig regning: over 700 rubler. Af hensyn til kundernes bekvemmelighed er parkering åben ved siden af restauranten.

Restaurant Chito-grito
Restaurant Chito-grito

Ifølge anmeldelser har institutionen været et yndet tidsfordriv for mange moskovitter i temmelig lang tid. Jeg kan især godt lide den rige menu, venlig atmosfære, høj professionalismepersonale.

Darbazi-restaurant

En georgisk restaurant i Moskva på Taganka kaldet "Darbazi" er placeret på adressen: Nikoloyamskaya street, hus 16, bygning 2. Ikke langt fra metrostationerne Taganskaya og Marxistskaya. Åbningstider: dagligt fra middag til midnat.

Restaurant Darbazi
Restaurant Darbazi

Gæsterne tilbydes at smage de mest udsøgte retter fra det georgiske køkken. For eksempel Darbazi-forretten, bestående af peberfrugt, aubergine og koriander i en marinade. Prisen for 1 portion er 420 rubler. Salat "Gemrieli" inkluderer friskkogt ost, zucchini og tomater. Pris: 510 rubler. På menuen står naturligvis også suluguni ost – klassisk og røget. Ud over khachapuri råder kokken til at prøve den georgiske Lobiani-bønnetærte. Prisen er 430 rubler.

Anmeldelser om restauranten er modstridende, dog er alle tilfredse med kvaliteten af retterne - de er virkelig tilberedt efter gamle georgiske opskrifter. Nogle gæster var utilfredse med tjenesten.

Powerhouse Bar

Powerhouse er en restaurant i Taganka-distriktet i Moskva, der har ændret sig til ukendelighed i 2017. Præcis adresse: Goncharnaya gaden, hus 7, bygning 4. Åbningstider fra søndag til torsdag - fra middag til midnat, fredag og lørdag - fra middag til 05:00. Gennemsnitlig regning: over 700 rubler.

Bar på Taganka
Bar på Taganka

På forrettermenuen kan du finde sandart nuggets med cremet karry for 350 rubler. Du bør også prøve bruschetta med torsk, kimchi og guacamole for 250 rubler. Powerhouse Bars hovedretter omfatter Ahi Pokemed tun, mango og avocado til 450 rubler. Til dessert anbefaler kokken at bestille en cheesecake med s altet karamel og passionsfrugtsauce for 220 rubler.

Cafebuffet

Nøjagtig adresse: Alexander Solzhenitsyn street, 46. Ikke langt fra Taganskaya, Rimskaya, Marxistskaya, Ploshchad Ilyicha metrostationer.

Cafe Buffet
Cafe Buffet

Arbejder døgnet rundt. Gæsterne inviteres til at smage italienske, europæiske og japanske retter. Menusektionen "Morgenmad" kan bestilles døgnet rundt. For eksempel kan du prøve den "franske morgenmad", som omfatter røræg med ost og tomater, toast med smør, appelsinjuice, amerikansk kaffe eller sort te. Morgenmad koster: 780 rubler. Gennemsnitlig regning for en restaurant: over 1500 rubler, eksklusive drikkevarer.

Budvar Restaurant

Budvar, en familie-ølrestaurant på Taganka i Moskva, serverer tjekkiske og europæiske retter. Præcis adresse: Kotelnicheskaya-dæmningen, bygning 33, bygning 3. Ikke langt fra metrostationen Taganskaya. Restauranten er åben dagligt fra kl. 12.00 til 23.00. Der tilbydes gratis sikker parkering for gæsternes bekvemmelighed. Den gennemsnitlige check er over 1.500 rubler, eksklusive drikkevarer.

Restaurant Budvar
Restaurant Budvar

Lad os se nærmere på menuen. Grillet blæksprutte med broccoli, pocheret hvidløg og chilipeber koster 750 rubler. Andebensconfitering med linser stuvet med grøntsager og urter - 870 rubler. Oksemørbradmedaljoner med kartoffelmos og vild skovsaucesvampe - 980 rubler. Selvfølgelig kan du ikke undvære øl i en tjekkisk restaurant. Prisen for en drink er fra 320 rubler.

San Remo Restaurant

Italiensk restaurant på Taganka i Moskva ligger på adressen: Bolshoi Kamenshchiki, hus 2. Ikke langt fra metrostationerne Taganskaya og Marxistskaya. Etablissementets åbningstider: fra 11:00 til midnat. Gæster inviteres til at prøve italiensk eller middelhavskøkken.

Moskva restauranter
Moskva restauranter

Menuen inkluderer retter såsom minestronesuppe til 150 rubler pr. portion, skaldyrsrisotto (240 rubler), kogt oksetunge (250 rubler), bagte kartofler med rosmarin (60 rubler), pizza med fisk og skaldyr (240 rubler).

"San Remo" er et yndet sted for moskovitter, der foretrækker fiske- og skaldyrsretter. Produkternes friskhed, kokkens høje professionalisme, personalets venlighed er få kriterier for den høje vurdering af besøgende.

Aruba Restaurant

Den første cubanske restaurant på Taganka i Moskva ligger på Narodnaya Street, 4. Den blev åbnet i midten af 90'erne af forrige århundrede. Fra mandag til torsdag har etablissementet åbent fra 11:30 til 01:00, fredag lukker restauranten kl. 5:00, lørdag er den cubanske restaurant åben fra kl. 1:00.

Image
Image

I restauranten kan du smage ostekugler med hindbærsauce til 390 rubler, roastbeef med Orkney-sauce til 610 rubler, cubanske ris med sorte bønner til 180 rubler, Churassko-grill (oksemørbrad på en hvedetortilla med løg og peberfrugt) for 950rubler. Du kan stifte bekendtskab med hele udvalget på den officielle hjemmeside for Aruba-restauranten.

Restaurant "Gusyatnikoff"

Restaurant på Taganka i Moskva inviterer gæster til at smage russisk køkken. Præcis adresse: Alexander Solsjenitsyn, hus 2, litra A. Hver dag er institutionens døre åbne fra middag til midnat. Den gennemsnitlige check er over 2500 rubler. I dag er Gusyatnikoff kendt i Moskva, ikke kun som en god restaurant med førsteklasses russisk køkken, men også som den bedste restaurant på Taganka i Moskva til banketter, bryllupper og jubilæer.

Gæster giver positiv feedback. Retter af russisk køkken serveret i restauranten modtog særlig ros. Den uovertrufne service og venlige atmosfære er også bemærket.

Truffaldino Restaurant

Truffaldino er en restaurant på Taganka i Moskva, beliggende på adressen: Marksistskaya street, 20, bygning 1. Arbejdstid: på hverdage fra 10:00 til 00:00, i weekenden fra middag til midnat.

En vigtig kendsgerning for mange er det åbne køkken. Gæster, der kan lide at spise hjerteligt, kan lide store portioner. Restauranten blev vurderet til 6, 6 point ud af 10. Den gennemsnitlige check er over 1500 rubler. For at reservere et bord skal du ringe til det nummer, der er angivet på den officielle hjemmeside.

Restaurant Jean-Jacques

Præcis adresse: V. Radishchevskaya, 15, bygning 2. Arbejdstid: på hverdage fra 8:00 til 6:00 og i weekenden - fra 10:00 til 6:00. Forretningsfrokost er tilgængelig på hverdage fra kl. 12.00 til 16.00. Gæsterne inviteres til at prøve franske retter tilberedt efter klassiske opskrifter. Gennemsnitlig kontrol:over 700 rubler.

Meningerne om restauranten blandt gæsterne var delte. For nogle er institutionen en af de bedste i Moskva, og nogen ønskede at vælge et andet sted til frokost næste gang. Gennemsnitlig bedømmelse af besøgende: 6 point ud af 10.

Alle priser er kun vejledende. Du kan studere den fulde menu og lære om kampagner på virksomhedernes officielle hjemmesider.

Anbefalede: