Bag kartofler korrekt

Bag kartofler korrekt
Bag kartofler korrekt
Anonim
bage kartofler
bage kartofler

I dag bager vi kartofler. Der er så mange muligheder for at koge kartofler, at det simpelthen er umuligt ikke at finde en opskrift til din smag. Det er ikke nødvendigt at koge kun én kartoffel. Du kan tilføje kød, ost, grøntsager til det, eksperimentere med krydderier. Selvom bagte nye kartofler er ret velsmagende i sig selv, kommer kokke med flere og flere nye kombinationer. Hvis du føler en passion for madlavning, så væbn dig med alt, hvad du har brug for, og kom i gang! Opskrifter på bagte kartofler kan findes i denne artikel.

Duftende kartoffel

Denne ret er perfekt til enhver lejlighed. I denne opskrift bager vi ikke kun kartofler, vi forsøger at opnå en sprød skorpe og samtidig bevare en blød konsistens inde i kartoffelbådene. Selvom du laver mad for første gang, skal du være positiv, og du vil have det godt.

Påkrævede ingredienser

For at skabe dette kulinariske mesterværk skal du bruge et kilo unge kartofler, et par spiseskefulde solsikkeolie, en lille mængde specielle brødkrummer, sød paprika (på spidsen af en kniv), allehånde, cayennepeber (kan erstattes med sort), timian og madlavnings alt. Til saucen skal du tage et glas creme fraiche (eller mayonnaise), et par fed hvidløg og et bundt frisk persille.

bagte nye kartofler
bagte nye kartofler

Tilberedningsmetode

Som du kan se, bager vi ikke kun kartofler. Du bliver også nødt til at lave en sauce til det for positivt at sætte gang i rettens smag og understrege aromaen af en buket krydderier. Så knolde af unge kartofler skal vaskes grundigt og rengøres. Skær knoldene i pæne smukke skiver, kom dem derefter i en dyb skål og hæld generøst med solsikkeolie. Bland alt godt. Olien skal dække kartoffelbådene jævnt. Tag en anden behagelig skål. I det skal du blande brødkrummer til panering, peber og bords alt. Rul skiverne i blandingen med rene hænder. Tag en stor bageplade ud og fordel kartoflerne jævnt i et enkelt lag. Sørg for, at skiverne ikke rører hinanden. Varm ovnen op til 200 grader, du kan varme den endnu mere op. Bag nu kartoflerne i fyrre minutter.

Åbn ovnen fra tid til anden, og kontroller, om din ret er klar.

bagte kartofler opskrifter
bagte kartofler opskrifter

Færdiglavede skiver har en fantastisk farve og duft. En gang hvert kvarter er det nødvendigt at vende kartoflerne, ellers bliver de kun bagt på den ene side. Det er alt. Det er kun tilbage at overføre skiverne til en flad skål. Denne kartoffel serveres med sauce. Hvis du er begrænset i tid, råder vi dig til at bruge et færdiglavet butiksprodukt. For eksempel understreger ostesauce perfekt smagsområdet for denne ret. Men hvis du beslutter dig for at gøre alt selv fra start til slut, tilbered den enkleste cremede sauce. For at gøre dette skal du hakke et bundt grønt fint, føre hvidløgsfeddene gennem en presse og blande disse ingredienser med creme fraiche. For nogle vil det være mere sædvanligt at tage mayonnaise. Hæld denne blanding i en speciel sauceskål og stil ved siden af fadet.

God appetit alle sammen!

Anbefalede: