Zucchini-både fyldt med kød og tomater

Zucchini-både fyldt med kød og tomater
Zucchini-både fyldt med kød og tomater
Anonim

Fyldte zucchinibåde i ovnen kan tjene som den perfekte varme ret til enhver familie- eller feriemiddag. Det er også værd at bemærke, at sådanne grøntsager kan fyldes med absolut alle ingredienser - fra kød til grønt. I denne artikel tilbyder vi en tilberedningsmulighed med hakket kalvekød, tomater og ost.

Sådan laver man zucchinibåde i ovnen

zucchini både
zucchini både

Påkrævede ingredienser:

  • Fedtfri kalvekød - 200 g;
  • hård ost - 130 g;
  • mellemstore pærer - 3 stk;
  • unge små zucchini - 3-4 stykker;
  • mediumfed mayonnaise - 140 g;
  • modne små tomater - 4 stk.;
  • jodiseret s alt - ¾ lille ske;
  • store friske gulerødder - 1 stk.;
  • peber, tørret persille og dild - efter smag;
  • vegetabilsk olie - 2-4 spsk.

Processen med tilberedning af hakket kød

Zucchini-både kan fyldes med ethvert kødprodukt. Vi besluttede at bruge disseretter sig mod magert kalvekød. Det skal vaskes, skæres i stykker og derefter hakkes i en kødhakker. For at give hakket kød en særlig smag, anbefales det også at tilføje løg til det. Det kan hakkes fint eller forarbejdes på samme måde som kød. Derefter skal kalvekødet med løget blandes grundigt, krydres med s alt, tørrede krydderurter og peber og derefter steges.

zucchinibåde i ovnen
zucchinibåde i ovnen

Tilberedning af kød

Inden du fylder zucchinibåde med hakket kød, anbefales det at stege det let i olie sammen med groft revne gulerødder. Det kan du gøre i en gryde, og i en almindelig bradepande. Efter kødet er let brunet og taber al bouillonen (efter 10-14 minutter), skal retterne tages af komfuret, og derefter skal finthakkede friske tomater tilsættes det færdige kalvekød.

Zucchini-behandling

Både fra zucchini skal gøres på følgende måde: friske og unge grøntsager skal vaskes, skæres enderne af (kan også skrælles), deles i to på langs, og fjern derefter forsigtigt kernehuset med en kniv og ske. Som et resultat bør du få dybe og aflange former med ret tykke vægge. Før du lægger hakket kød der, anbefales det at smøre dem generøst med s alt og peber.

Shaping the fadet

Færdiglavede zucchinibåde med kryddersmag skal fyldes til toppen med afkølet hakket kød. Herefter skal kødet smøres med en lille smule mayonnaise, som efterfølgende skal drysses med revet hård ost.

Varmebehandling af retten

fyldte zucchinibåde i ovnen
fyldte zucchinibåde i ovnen

Fyldt zucchini skal forsigtigt placeres på et ark eller et andet fad og derefter sættes i en forvarmet ovn i cirka en halv time. Denne gang er nok til, at grøntsagerne bliver bløde, og osten smelter og danner en lækker rødmosset hat.

korrekt servering

Det færdige fad med zucchini og hakket kød skal tages ud af ovnen, lægges på en stor tallerken og afkøles lidt (for ikke at blive skoldet). Dernæst skal bådene skæres i portionsstykker og præsenteres for familiemedlemmer som en lækker hovedret. Du kan også lave en grøntsagssalat med zucchini, servere frisk hvedebrød og tomatsauce.

Anbefalede: