Gobies - små fisk, men velsmagende

Gobies - små fisk, men velsmagende
Gobies - små fisk, men velsmagende
Anonim

Gobies er små, men velsmagende fisk. Det skal straks købes mere, så det efter rengøring er nok til alle husstande. Den mest relevante måde at tilberede gobies på er stegning. Hvis du har tid, lyst og tålmodighed, kan du lave bøffer, der vil belønne dig med deres smag for alle dine anstrengelser.

kutlinger fisk
kutlinger fisk

Her er den, storøjede og storhovedede kutlinger. Billedet er så rørende, at det endda er ærgerligt at spise det. Tomater er dog nok ikke mindre levende. Og de er også nyttige, men ikke så nærende, kutlinger er trods alt fisk. Opskrifterne til dets tilberedning er talrige, og de fleste af dem kom fra Odessa, hvor de især kan lide at spise denne smukke mand.

Fried gobies

fish goby billede
fish goby billede

Du skal bruge: to kilo tyre, to løg, mel, s alt, vegetabilsk olie, basilikum. Forberedelse: rens fisken, skær hoved og finner af, tarm, skyl, tør. Bland mel, peber og s alt i en skål, læg tørret fisk og brød grundigt, ryst skålen. Opvarm en bred stegepande med vegetabilsk olie, fordel fisken i et lag. steg indtilgyldenbrune på hver side. Løg, skåret i tynde halve ringe, dæk hele overfladen, drys med basilikum. Ryst panden flere gange for at blande fisk og løg, dæk med låg, reducer varmen og lad det simre, indtil løget er helt blødt. Sådan tilberedes stegte kutlinger i Odessa, fisk, man kan sige, populært elsket.

Bagte nisser

gobies fiskeopskrifter
gobies fiskeopskrifter

Vi har brug for stegte, som i den forrige opskrift, gobies. Fisk passer godt til kartofler og tomater, så denne opskrift betragtes også som hverdag. Hvem har ikke hørt om "Gobies in Tomatoes" på dåse? Basen er omtrent den samme. Læg fisken på en smurt pande, skift den med små unge kogte kartofler. Forbered fyldet på forhånd: steg løget i vegetabilsk olie, tilsæt champignonerne skåret i kronblade, skoldede og flåede tomater efter fem til syv minutter, s alt, drys med sukker, lad det simre, indtil løget er helt blødt og tomaterne er bløde. Hæld over fisken, drys med malet hvedebrød, hæld over med vegetabilsk olie og bag i en varm ovn i cirka tyve minutter. Server varmt!

stuvede gobies

kutlinger fisk madlavning
kutlinger fisk madlavning

Du skal bruge: et kilo tyre, tre spiseskefulde mel, fire spiseskefulde vegetabilsk olie, citron, appelsin, s alt, et halvt kilo kartofler, løg, sort peber.

Sådan gør vi det. Pres saften af appelsin og citron ud og mariner den rensede og vaskede fisk heri i en halv time eller en time. Skræl og skær kartoflerne i tyndeplader, hæld det med vegetabilsk olie og bland. Hak løget fint i halve ringe. Alt dette skal gøres, mens kutlingerne marinerer. Fisk før stegning skal presses ud, tørres lidt med en serviet. Hæld ikke citrusjuice ud - det vil være nyttigt. S alt fisken, rul i mel og steg let uden at overtørre. To minutter på hver side er nok. Tøm gryden for fisken, tilsæt olie og steg kartoflerne til en smuk skorpe. Tilsæt løg, lidt s alt, peber, læg tyrene på kartoflerne og hæld citrusmarinade over. Læg låg på og lad det simre i syv til otte minutter, så både fisk og kartofler er mættet med marinadens syrlighed.

Anbefalede: