Restauranter på tagene i Skt. Petersborg: Terrassa, Luce, Mansarda, Nebo og Sky Terrace

Indholdsfortegnelse:

Restauranter på tagene i Skt. Petersborg: Terrassa, Luce, Mansarda, Nebo og Sky Terrace
Restauranter på tagene i Skt. Petersborg: Terrassa, Luce, Mansarda, Nebo og Sky Terrace
Anonim

Restauranter på tagene i Skt. Petersborg er meget populære blandt lokale beboere og byens gæster. De giver uforglemmelige følelser, samt mulighed for at nyde lækker mad i den friske luft. I dag vil vi tale om flere sådanne etablissementer beliggende i den nordlige hovedstad.

Restauranter på tagene i St. Petersborg
Restauranter på tagene i St. Petersborg

Terrassa

Vil du besøge en tagrestaurant i Skt. Petersborg i centrum? Vi anbefaler dig en institution kaldet Terrassa. Dette er et lille hjørne af Europa i den centrale region Skt. Petersborg.

Interiør

Som andre tagrestauranter i Skt. Petersborg kan Terrassa prale af en storslået panoramaudsigt. Institutionen er et stort åbent rum med glastag. Træborde, bløde sofaer, dæmpet belysning - alt dette skaber en hyggelig og hjemlig varm atmosfære.

Restauranten ligger på taget af en af de højeste bygninger i Skt. Petersborg. Herfra har du en smuk udsigt overattraktioner såsom Griboyedov-kanalen, Kazan-katedralen og så videre.

Menu

Hvad fodrer den lokale kok gæster? Han tilbereder japanske, franske, kinesiske, italienske og europæiske retter. Panna cotta, østers, medaljoner med gorgonzola og kvasskinke er særligt populære blandt besøgende.

Adresse: st. Kazanskaya, 3a.

Restaurant på taget af St. Petersborg
Restaurant på taget af St. Petersborg

Luce - restaurant (på taget) i Skt. Petersborg

Vil du nyde middelhavskøkkenet? Og tage en pause fra byens stress og jag? Så er restauranten Luce den perfekte mulighed for dig. Det er placeret på: st. italiensk, 15.

Interiør

Restauranten er åben på øverste etage i Grand Palace Boutique Gallery. Dens vinduer tilbyder en unik udsigt over Frelserens Kirke af Spildt Blod, Kunstpladsen og tagene på gamle huse i Skt. Petersborg.

For at skabe interiøret blev der brugt naturlige materialer, der er miljøvenlige. Disse omfatter linned, træ, læder og andre. Hallen er indrettet med komfortable lænestole og runde borde. Planter i udendørs potter, vintage artefakter og indrammede fotografier hængt på væggene skaber en særlig atmosfære.

Menu

Restauranter på St. Petersborgs tage tilbyder deres gæster en udsøgt menu. Luce er ingen undtagelse. Kokken, der arbejder i dette etablissement, er en ægte kulinarisk specialist og kender af det italienske køkken. Menuen omfatter retter som marmoreret oksecarpaccio, spaghetti med laks, hjemmelavet pasta og sort torsk med ananassalsa. For besøgendeædle retter, originale cocktails og læskedrikke tilbydes.

Rooftop restaurant i St. Petersborg med udsigt over St. Isaac's Cathedral
Rooftop restaurant i St. Petersborg med udsigt over St. Isaac's Cathedral

Rooftop-restaurant i Skt. Petersborg med udsigt over St. Isaac's Cathedral

Ved du, hvilket syn de fleste ønsker at se, når de kommer til den nordlige hovedstad? Det er rigtigt, St. Isaac's Cathedral. Du kan bare bestille en tur. Men der er en anden mulighed - at besøge en tagrestaurant i St. Petersborg. Det hedder "Loftrum". Herfra vil du se katedralen og andre seværdigheder i den historiske del af byen.

Interiør

"Attic" er placeret på øverste etage i Quattro Corti businesscenter. De bedste designere arbejdede med designet af restauranten. De brugte naturlige materialer (teak, fyrretræ, eg) til at afslutte væggene og gulvet. Der er stole med ryg, samt firkantede og runde borde over alt. Levende planter, dekorative elementer, puder og snehvide duge skaber alt sammen en hyggelig atmosfære.

Menu

Kokken Alexander Belkovich er ansvarlig for køkkenet i restauranten Mansarda. Han skaber ægte kulinariske mesterværker efter opskrifterne fra asiatiske, europæiske og russiske køkkener. Oftest bestiller besøgende på institutionen:

  • musling ceviche;
  • rum baba;
  • grøn salat;
  • grillet rådyrfilet;
  • risotto med oksekød og trøffeltartar.

Adresse: st. Pochtamtskaya, 3 (5. sal).

Rooftop restaurant i St. Petersborg i centrum
Rooftop restaurant i St. Petersborg i centrum

Sky Restaurant

Navnet på denne institution taler for sig selv. Når du kommer ind på denne restaurant (på taget) af St. Petersborg, får du følelsen af, at du er i himlen. Herfra kan du se byen med et øjeblik.

Interiør

Etableringens vigtigste højdepunkt er panoramavinduer på 30 m. De giver dig ikke kun mulighed for at se seværdighederne i St. Petersborg, men skaber også en lys og luftig atmosfære i restauranten. Hallen er oplyst af snesevis af små lamper indbygget i væggene under loftet. Gæster kan sidde på komfortable sofaer beklædt med ægte læder.

Menu

Restauranten serverer europæiske og asiatiske retter. Menuen indeholder altid sushi, salater, supper, kolde forretter, fisk og køddelikatesser samt desserter. Vinkortet er repræsenteret af ædle drinks fra Chile, Argentina, Italien og andre lande.

Adresse: PIK indkøbscenter, st. Efimova, 2, 5. sal.

Tagrestaurant i St. Petersborg
Tagrestaurant i St. Petersborg

Sky Terrace

Senest er en stilfuld og hyggelig restaurant blevet åbnet på taget af Tolstoy Squares businesscenter. Det hedder Sky Terrace. Etablissementet er opdelt i flere zoner: en minihave, et åbent område, en bar og en stor terrasse. Ejeren af restauranten Mikhail Orlov arbejdede på skabelsen af designet. I åbne interiører bruges havemøbler lavet af træ. Og det lukkede område er indrettet med bløde sofaer, beklædt med læder og dyre stoffer. Der er skabt en hyggelig atmosfære i Sky Terrace: malerier er hængt på væggene, baljer med blomster og nåletræer er på gulvet.

Menu

I Sky Terrace kan duprøv følgende retter:

  • geddekoteletter;
  • tuntatar;
  • gulerodskage;
  • fish hodgepodge;
  • lasagne med lam;
  • spaghetti carbonara.

Fra drikkevarer tilgængelige juice, læskedrikke, whisky, gin, vand, flere typer te og kaffe.

Adresse: st. Leo Tolstoy, 9.

Afslutningsvis

Vi har listet de mest populære restauranter på tagene i Skt. Petersborg. Atmosfæren, serviceforholdene og menuen, der tilbydes i disse etablissementer - alt dette er naturligvis din opmærksomhed værd!

Anbefalede: