Populære Moskva-barer med dansegulv
Populære Moskva-barer med dansegulv
Anonim

Restauranter og caféer i Moskva - tæller ikke med. Etablissementer af absolut ethvert format er åbne i hele hovedstaden. Hvis du vil have en sjov og billig hvile om aftenen eller om natten, bør du være opmærksom på caféer, barer i Moskva med et dansegulv, hvor du ikke kun kan få en lækker bid at spise, men også "lyse op" på dansegulvet. Det vigtigste er at vide, hvor det er bedre at tage hen, og det afhænger allerede af mulighederne og den personlige smag. Nedenfor er de mest besøgte barer i Moskva med et dansegulv.

Temabar

Moskva barer med et dansegulv
Moskva barer med et dansegulv

Denne cocktail-show-bar døgnet rundt er placeret på en af gaderne i centrum af hovedstaden - i Potapovsky lane. Gæsterne bydes velkommen i tre sale med bløde sofaer. I løbet af dagen tilbyder de forretningsfrokoster til en pris på 250 rubler. Om aftenen begynder et rigtigt show i etablissementet: bartendere blander ikke kun ingredienserne til drinks, men jonglerer også mesterligt med flasker og glas. Hovedfokus er på cocktails (mere end 150 varer), hvis sortiment konstant opdateres. Vedanmeldelser af besøgende, de vigtigste fordele er lækre cocktails, godt køkken, rimelige priser. Den gennemsnitlige regning er fra 500 til 1500 rubler.

Coyote Ugly

cafe barer i Moskva med et dansegulv
cafe barer i Moskva med et dansegulv

Den ikoniske amerikanske bar på Kuznetsky Most tilhører det internationale netværk Coyote Ugle med et helt nyt koncept for afslapning. Uhæmmet sjov hersker her. I "Ugly Coyote" er det tilladt at lave alt: synge med, gå barfodet, danse i vindueskarmene, borde, bardisk. Køkkenet er helt fraværende - kun drikkevarer. "Coyotes" danser i baren - piger i tætsiddende T-shirts og denimshorts. I weekenden betales entré til institutionen. Den gennemsnitlige regning er omkring 2000 rubler.

Rock'n'Roll Bar

billige barer i Moskva med et dansegulv
billige barer i Moskva med et dansegulv

Interesseret i demokratiske barer i Moskva med et dansegulv? Et etablissement i amerikansk stil står til din tjeneste, beliggende i byens centrum - på Sretenka. Rock'n'Roll Bar byder gæster velkommen døgnet rundt. Om dagen er dette et roligt sted, hvor du kan spise i en afslappet atmosfære. Om aftenen er baren fyldt til sidste plads, og man kan næsten ikke komme til bardisken, så man skal bestille bord på forhånd. Her spiller livemusik, artisternes repertoire omfatter moderne og gamle rock and roll hits. Der er ingen begrænsninger for besøgende - du kan danse over alt. Og der er ingen lyst til at danse, man kan synge med. Sortimentet omfatter mere end 200 billige cocktails, og for store virksomheder er der betydelige rabatter ved bestilling fra 20 portioner. Gæsterne serveres italienske og amerikanske retter. Den gennemsnitlige score er omkring 1000-1500rubler.

Joys Bar

de bedste barer i Moskva med et dansegulv
de bedste barer i Moskva med et dansegulv

Nye Moskva-barer med et dansegulv dukker konstant op. For ikke så længe siden blev Joys Bar åbnet i Yakimanka-området. Dette er et etablissement i amerikansk stil, og dets interiør er lavet med en stor portion ironi. Murværk, en masse mørkt træ, gule paneler, hvide stole, en reol, der skimrer med farverige lys bag baren og lige på scenen - et stort bibliotek, hvor enhver gæst helt sikkert vil finde en bog eller et blad, der passer til deres smag. Sortimentet omfatter klassiske cocktails fra alle lande og mærkevarer fra institutionen. Den kulinariske del er repræsenteret af europæiske og amerikanske retter med original præsentation. Baren er vært for temafester, diskoteker, koncerter med musikalske grupper. Den gennemsnitlige regning er 1500-2500 rubler. Direkte over baren er et otte-værelses minihotel for dem, der ikke kan komme hjem.

Denis Simachev Bar

Moskva barer med et dansegulv
Moskva barer med et dansegulv

Du kan også finde ikke helt almindelige barer i Moskva med et dansegulv. Etablissementet, der ligger i Stoleshnikov-gaden, kombinerer en bar og en tøjbutik af designeren Denis Simachev. I stueetagen er der en bar med et usædvanligt interiør fyldt med antikviteter. Anden sal er reserveret til en designertøjsbutik. Menuen er ikke særlig mangfoldig, men den lover meget raffinerede retter, et udvalg af cocktails og Denis Simachevs signaturcider. Baren venter på gæster døgnet rundt. Fredag og lørdag er der diskoteker, koncerter, temaaftener. På trods af rummeligheden er dansegulvet altid fyldt. Baren er strengansigtskontrol. Den gennemsnitlige regning er omkring 1500 rubler.

Drømmebar

Moskva barer med et dansegulv
Moskva barer med et dansegulv

Når du vælger barer i Moskva med et dansegulv, skal du være opmærksom på Dream Bar på Myasnitskaya. Beliggende i centrum af Moskva er institutionen kendetegnet ved et behersket klassisk interiør: lædersofaer, træmøbler, designertilbehør. Dream Bar omfatter to barer, hvor gæsterne kan nyde unikke cocktails, europæiske og japanske retter, vandpibemenu og levende musik. Baren er åben hele døgnet. Om torsdagen får pigerne en cocktail i gave. Dansetid er fredag og lørdag. Om søndagen venter alle besøgende på rabat på menuen op til 50%. Den gennemsnitlige regning er fra 1000 til 2000 rubler.

Shisas Lounge Bar

Moskva barer med et dansegulv
Moskva barer med et dansegulv

Shishas Bars-projektet er de bedste barer i Moskva med et dansegulv, hvor østens traditioner og nye trends inden for europæisk designkunst er smeltet sammen. Shishas Bars er etablissementer, der ikke kun fokuserer på at ryge vandpibe og drikke te med orientalske slik, men også på andre former for nat- og aftenunderholdning i moderne traditioner. Shishas Lounge Bar ligger i byens centrum og omfatter rummelige haller i moderne stil med elementer af orientalsk kultur, en VIP-zone og en sommerveranda. I menuen vil besøgende finde mere end hundrede typer cocktails, mere end hundrede blandinger til vandpibe fra elitesorter af tobak, såvel som russiske, mexicanske, italienske, amerikanske, japanske retter. På torsdage, fredage og lørdage er vandpibebaren åben fra middag til seks om morgenen. Vis programmer, dans maraton med berømteDJs i hovedstaden, karaoke. Den gennemsnitlige regning er inden for 1000-2000 rubler.

Papa's Place Bar

Moskva barer med et dansegulv
Moskva barer med et dansegulv

Dette sted er for dem, der er interesseret i billige Moskva-barer med et dansegulv. Dette er et af de mest demokratiske og alsidige steder i centrum af hovedstaden. Om morgenen kan du drikke kaffe før arbejde, om eftermiddagen kan du få en billig frokost, om aftenen kan du hygge dig uden at gå på kompromis med dit budget. Fra retterne serveret amerikanske burgere, italiensk pizza, alle slags salater og meget mere. Daglige kampagner sænker de allerede lave priser. Om mandagen kan du få fire tequilaer til prisen for én. Personalet - afrikanere og latinamerikanere - giver en særlig smag til baren. Om søndagen arbejder dansere og DJs, og besøgende tilbydes en gratis vandpibe. Den gennemsnitlige regning er omkring 1000 rubler.

Anbefalede: