De magtfulde i denne verden er inviteret af restauranten Tsarskaya Okhota

Indholdsfortegnelse:

De magtfulde i denne verden er inviteret af restauranten Tsarskaya Okhota
De magtfulde i denne verden er inviteret af restauranten Tsarskaya Okhota
Anonim

De første restauranter i Rusland dukkede op i begyndelsen af det 19. århundrede. For det meste blev der serveret franske delikatesser og drinks i dem. Selve menuteksten og skilte har også været skrevet på fransk i mange år. Efter nogen tid begyndte de at oversætte navnene på retter og etablissementer. I dag er Federationen simpelthen fyldt med restauranter, der tilbyder et unikt interiør, traditionelle retter for et bestemt land, sjov og afslapning. Nå, centrum for restaurationsbranchen er selvfølgelig Moskva. Det var i denne by, at restauratøren Arkady Novikov åbnede restauranten Tsarskaya Okhota i 1996. Etablissementet er virkelig kongeligt og fortjener det navn, det har fået.

restaurant royal jagt
restaurant royal jagt

Restaurant med en russisk sjæl

"Royal Hunt" blev anerkendt som det bedste restaurantetablissement, ikke kun af indenlandske besøgende, men også af udenlandske gæster. Det er et af de etablissementer, der kun tilbyder det allerbedste af det russiske traditionelle køkken. Restauranten Tsarskaya Okhota på Rublyovka er et forstadssted beliggende på Rublevo-Uspenskoye Highway. Alle indbyggere i hovedstaden kender til hans mærketærter. For at prøve denne delikatesse kommer de til Zhukovka fra de mest fjerntliggende områder af byen. Engang, helt i slutningen af 90'erne af forrige århundrede, var der et møde i "Jagten", som legender fortæller i dag. Mødedeltagerne var Jacques Chirac og Boris Jeltsin. Derfor er det ikke overraskende, at hændelsen vakte så stor opsigt.

Kokken for restauranten Dmitry Kanevsky og ejeren af den "Royal Hunt" Mr. Novikov har mange grunde til at være stolte af deres afkom. For den første er inspirationsemnet restaurantens menu, som virkelig afspejler det russiske folks klassiske gastronomiske liv. Objektet for Novikovs stolthed er gæster med kraftfuld kraft og forbindelser.

"Royal Hunt" indefra

"Tsar"-restauranten blev den første drikkevirksomhed i de postsovjetiske landes territorium, hvor ægte hjemmelavede traditionelle retter og restaurantservice fra europæiske stater smeltede sammen. "Okhota" var i stand til at bringe russisk køkken tilbage til restaurantbrug. Hermed beviste institutionen, at hun er i live og kan eksistere som et separat koncept.

royal hunt restaurant menu
royal hunt restaurant menu

Restaurant "Royal Hunt" er en hyggelig hytte, hvor der er en ægte russisk komfur, som er dekoreret med billeder af personer, der tilhører de kongelige dynastier. Også på dette sted er der mange originale køkkenredskaber. Det er primært russiske genstande, såsom tang, potter, river og lignende ting, vi kender fra gode eventyr, som bedstemor læste.

Det vigtigste højdepunkt og en slags restaurant-know-how er en vogn med en række forskellige snacks. På et tidspunkt blev det opfundet som en måde at slippe af medkøer.

Dmitry Kanevsky

Dette er personen, uden hvem restauranten Tsarskaya Okhota ikke kan eksistere. Det er kokken, der sætter tempoet og rytmen for den institution, han serverer. Maestro Kanevsky har arbejdet her siden 1998. Han blev født i hovedstaden i Rusland, og fra barndommen forstod han, at han ville blive en kulinarisk specialist. I løbet af sine skoleår deltog Dmitry regelmæssigt i en kreds af kokke, og efter at have modtaget en ungdomsuddannelse vidste han allerede præcis, hvad hans videregående uddannelse ville være. Så i 1975 blev fyren studerende ved Moscow College of Public Catering. Her valgte han specialet "tekniker-teknolog". Og fremtidens es første arbejdssted for lækre retter var restauranten på Universitetsky-hotellet. Som kok åbnede han en restaurant med et smukt kvindenavn "Karina". Manden arbejdede også i udlandet, i Spanien. Nå, i slutningen af forrige århundrede ledede Dmitry Kanevsky køkkenet i Royal Hunt. Gæsten er en yderst vigtig person for ham. Dmitry mener, at kun en restaurantbesøgende kan fortælle hele sandheden om en ret, og han kan kun stole på i denne sag.

restaurant royal jagt på rublen
restaurant royal jagt på rublen

Royal goodies

Royal Hunt er en restaurant, hvis menu kan få dig til at føle dig sulten blot ved navnene på retterne. Listen er baseret på svampe og bær tilberedt efter gamle russiske opskrifter og vildt. Her er "jagt" og russiske lækkerier. Enhver gourmet har mulighed for at nyde de lækreste retter, såsom harelever, stegt på en varm pande, tilsat sprød porre og granatæblesauce. En lokalKokken opdaterer løbende menuen og tilbyder gæsterne sjældne retter. Så hans nye tilbud er en fisk, hvis eksistens ser ud til at være blevet glemt: disse er havkat, multe, karpe, azovsk kutling og b altisk smelt.

kongelig jagtrestaurant i Moskva
kongelig jagtrestaurant i Moskva

Restaurantkapacitet

Restauranten "Royal Hunt" kan rumme 240 gæster på samme tid. Dens hovedsal er designet til 80 besøgende. Der er også en "Hunting" hal og "Boyarsky". På første sal er der en "Jagt" hal. Det kan slappe af 25 gourmeter, som råder over en vinkælder og en kakkelovn. "Boyar"-salen ligger i etagen over, og flere kan tage - 30 personer. Han tilbyder dem en pejs, i nærheden af hvilken de kan varme sig i vinterkulden.

The Royal Hunt (restaurant) inviterer alle. Moskva har al mulig ret til at være stolt af sådan et unikt etablissement.

Anbefalede: