Vidunderlig fiskesalatopskrift på dåse

Vidunderlig fiskesalatopskrift på dåse
Vidunderlig fiskesalatopskrift på dåse
Anonim

En strategisk forsyning af to eller tre krukker med forskellige dåsefisk vil gøre det muligt for enhver husmor altid at være på toppen, fordi du kan lave en hel middag fra dem, fra snacks til tærter. Og uventede gæster vil ikke overraske dig. Der er altid mulighed for hurtigt at tilberede en salat med dåsemad (fisk). Den opskrift, der passer til dig, kan nemt findes nedenfor.

Instant pink laksesalat

Den nemmeste fiskesalat på dåse. Opskriften ligner den kendt fra

fiskesalat opskrift
fiskesalat opskrift

Mimosasalat fra sovjettiden, kun i anti-kriseversion. Ingen eksotisk madlavning er påkrævet. Ideel til aftensmaden, når der hverken er kræfter eller lyst til at bøvle med at lave mad i længere tid. Fjern en krukke med dåse lyserød laks fra køleskabet, smelteost eller hård ost, et par æg, et par grønne løgfjer (i mangel på et lille løg kan du) og mayonnaise. Lad os begynde at lave mad. Slib kogte æg og ost på et rivejern, hak løget fint. Åbn dåsemad, dræn væsken, mos med en gaffel, men ikke til purétilstand. For at give retten saftighed kan du tilføje en ske eller to saft fra en krukke fisk. Kom det hele i en salatskål, smag til med s alt og peber, hæld over med mayonnaise, bland forsigtigt. Denne fiskesalatopskrift på dåse kan gøres mere mættende ved at tilføje en halv kop kogte ris.

Tun med grønne bønner

fiskesalat på dåse opskrift
fiskesalat på dåse opskrift

I stedet for tun til madlavning kan du tage lyserød laks, men retten vil vise sig at være mere tør. En sådan opskrift på fiskesalat på dåse kan også klassificeres som instant. Lager op på en krukke dåsemad, en halv pakke frosne bønnebælg, et dusin vagtelæg og grønt. Der er ikke noget svært at forberede. Kog bønnerne og afkøl, hak grønt fint, skær æggene i halve. Mos tun (uden juice) og bland med bønner og krydderurter, s alt, peber, tilsæt lidt olie og bland. Arranger i en ring på et fladt fad, og læg æggehalvdelene i midten. Opskriften på fiskesalat på dåse kan varieres ved at tilføje kålrabiblomsterstande i stedet for bønnebælg.

Sprat in Orbit Salat

En hurtig og nem opskrift på fiskesalat på dåse "Sprats in Oil" vil dekorere en enkel familiemiddag. Udover en krukke brisling behøver du kun et par kartofler, 4 æg, et løg, små syltede champignoner (hatte) og mayonnaise. Hak løget fint og mariner i eddike med sukker og nelliker. Kog kartofler og æg, åbn dåsemad. Hvis opskriften på dåsefiskssalat suppleres med et spektakulært design i form af en flyvende tallerken, så kan den, på trods af et meget beskedent sæt produkter, også sættes på det festlige bord.

fiskesalat på dåse opskrift
fiskesalat på dåse opskrift

Placer et glas i midten af et fladt fad, læg lagene rundt i følgende rækkefølge: brisling - revet æggeblommer med dåsesmør - løg - mayonnaise - kartoffeltern - mayonnaise - revet æggehvider. Fjern glasset, dekorer toppen af salaten i en cirkel med små hætter af syltede champignoner, som vil ligne koøjerne på et interplanetarisk fremmedskib. Tag nok champignoner, så der er en svamp i hver portionssektor.

Anbefalede: