Restaurant "Belkinskiye Prudy" i Obninsk: beskrivelse, adresse, menu

Indholdsfortegnelse:

Restaurant "Belkinskiye Prudy" i Obninsk: beskrivelse, adresse, menu
Restaurant "Belkinskiye Prudy" i Obninsk: beskrivelse, adresse, menu
Anonim

Obninsk er en af byerne i Kaluga-regionen. Der er mange underholdningsklubber, caféer og restauranter. Et af etablissementerne hedder "Belkinskiye-damme". I Obninsk er dette sted kendt for mange beboere. Adresse, åbningstider og andre oplysninger er præsenteret i artiklen.

Image
Image

Restaurant Belkinskiye Prudy (Obninsk)

Der er blevet sagt mange rosende og entusiastiske ord om georgisk gæstfrihed. Du bør besøge restauranten "Belkinskie Prudy" for at sikre dig, at disse udsagn er sande. Institutionen ligger ved bredden af dammen, omgivet af grønne træer. Det er meget nemt at trække vejret her, og du kan beundre den smukke udsigt over naturen. Restauranten har to værelser: hovedsalen og sommerterrassen.

Bløde stole og komfortable borde giver dig mulighed for at sidde komfortabelt og have det sjovt. Blandt andre fordele ved institutionen bemærker kunderne: tilstedeværelsen af en legeplads, behageligt interiør, ren luft, lækre retter, hurtig service samt overkommelige priser. Folk kommer her for at fejre en vigtig begivenhed i livet, fødselsdage eller enddabryllupsfester. Ansatte i institutionen vil hjælpe med at organisere og holde enhver ferie muntert og højtideligt. Kunder kan godt lide ikke kun at besøge restauranten, men også at gå i parken, som ligger i nærheden.

Restaurant Belkinskiye damme
Restaurant Belkinskiye damme

Menu

Besøgende, der kommer til "Belkinskiye Prudy", prøver en række retter med stor fornøjelse. Her præsenteres europæiske og kaukasiske retter. I menuen kan du se salater, khachapuri, khinkali, kebab, is og meget mere. Hvad kan du sige om vinkortet? I den kan du se øl, svage og stærke alkoholiske drikke samt cocktails.

borovsky-distriktet
borovsky-distriktet

Restaurant Belkinskiye Prudy (Obninsk): adresse

Nyttige oplysninger om dette sted:

  • Institutionen er beliggende i Borovsky-distriktet.
  • Mere nøjagtig adresse: Borisoglebskaya street, hus 58.
  • For kunder er restauranten "Belkinskie Prudy" i Obninsk åben fra 11:00 til 01:00.
  • Og fredag og lørdag lukker etablissementet to timer senere.
  • Gennemsnitlig regning fra 1500 rubler.

Anbefalede: