Universal opskrift: græskar med kød

Universal opskrift: græskar med kød
Universal opskrift: græskar med kød
Anonim
kød græskar opskrift
kød græskar opskrift

Hvordan tilbereder man et græskar med kød, hvis du har denne vidunderlige saftige og sunde grøntsagsdyrkning i din have? Måske er mange af jer vant til kun at opfatte det som en del af søde retter. Eller i ekstreme tilfælde grøntsagssalater. Græskar stuvet med kød kan dog være lige så nærende og lækkert som en kartoffelret. Den kan også bages, koges, steges. Næsten enhver opskrift vil være universel: alle vil kunne lide græskar med kød. Derudover kan du tilpasse disse retter til diæt- og babymad.

Begynd at lave mad: Første opskrift

Græskar med kød, hakket til salater, pureret i risotto, desserter og kager - i enhver form er det meget velsmagende. Mange muligheder giver dig mulighed for at tilføje variation til den daglige menu og glæde den kræsne husstand. Meget afhænger af typen af græskar: De blødere sommervarianter er velegnede til desserter, mens vintergræskarets faste kød er godt til lange gryderetter. Under alle omstændigheder skal du vælge en kompakt grøntsag op til tre eller firekilogram i vægt. Sådanne eksemplarer er de mest saftige.

hvordan man laver græskar med kød
hvordan man laver græskar med kød

Græskar skal renses med en skarp kniv, frøene fjernes. Afhængigt af opskriften bør du fjerne skrællen og skære grøntsagerne i stykker. Til nogle retter skal græskarret stå helt. For eksempel at fylde den med kyllingefilet. Dette er en fremragende ferieopskrift. Græskar med kyllingekød vil vise sig perfekt, hvis du ikke tager frugter mere end et kilo hver. De skal bruge to. Og du skal også bruge to kyllingefileter, kværnet peber, creme fraiche og s alt. Skær toppen af hvert græskar af i form af en kasket, som du dækker den fyldte grøntsag med, når du bager. Når du skærer græskarkerner, så prøv at holde væggene tykke nok. Fra lågene skal du skære frugtkødet og gnide det på et rivejern. Hak kyllingefileten, peberfrugten fint og, blandet med cremefraiche og revet græskarpulp, læg den i hulrummet af den skrællede grøntsag. Dæk med låg på toppen, læg i en dyb bageplade med lidt varmt vand. Bages i cirka en time. Denne opskrift (græskar med kød) kan ændres efter din smag og præferencer. Du kan erstatte creme fraiche med fedtfattig yoghurt, tilføje svampe eller andre grøntsager (f.eks. sød peber eller zucchini).

græskargryderet med kød
græskargryderet med kød

Kødsuppe med græskar

Skyl kødet (det er bedre at tage ca. 300 g magert kalvekød til en mellemstor gryde), bring det i kog. Denne såkaldte første bouillon skal drænes. Skyl kødet igen, kog det op med nyt vand. Kog i to timer, fjern skæl med en hulske. stegeløg, kartofler og græskartern i smør. Hæld derefter lidt bouillon i, lad det simre, indtil det er kogt, og efter afkøling af grøntsagerne purés i en blender. Fortynd til den ønskede tæthed med den resterende bouillon, tilsæt hakket kød og urter, krydr med muskatnød. Du kan tilberede denne suppe med kylling eller oksebouillon. En anden god mulighed er med bagt græskar. Til dets tilberedning blandes græskarmassen, efter at have stået i en time i en forvarmet ovn, med sauterede grøntsager, malet til purétilstand og fortyndet med bouillon. Server med ost og krydderurter.

Anbefalede: