Restaurant i Krasnodar "Arin-Berd": adresse, menu og anmeldelser
Restaurant i Krasnodar "Arin-Berd": adresse, menu og anmeldelser
Anonim

Krasnodar er en ret stor og meget smuk by, som ligger på territoriet i den sydlige del af Den Russiske Føderation. Denne by blev grundlagt i 1793, og den ligger på højre bred af den verdensberømte Kuban-flod, kun 120 km fra Sortehavet. I dag er der et stort antal restauranter, barer, caféer og andre lignende etablissementer, der er populære blandt byens indbyggere og gæster. Lige nu vil vi gå til Krasnodar for at fortælle detaljeret om Arin-Berd-restauranten, som har været i drift i denne bys område i mere end en dag, takket være hvilken den har et stort antal positive anmeldelser og en høj bedømmelse. Lad os starte vores anmeldelse nu!

Grundlæggende oplysninger

Efterspurgt restaurant "Arin-Berd" i Krasnodar er et ret populært sted for catering, hvor alle udenenhver vanskelighed kan bestille kaffe til at gå, prøve lækre forretningsfrokoster og betale for din ordre med et kort fra enhver bank. Den gennemsnitlige regning i denne virksomhed varierer fra 700 til 1500 russiske rubler, trådløst internet fungerer godt her, og en yderligere fordel ved dette projekt er tilgængeligheden af madlevering til den angivne adresse.

"Arin-Berd" (Krasnodar)
"Arin-Berd" (Krasnodar)

Yderligere opmærksomhed bør rettes mod køkkenet, for her kan du smage en række kulinariske mesterværker tilberedt af kokke efter kaukasiske og europæiske opskrifter uden problemer. Institutionen arbejder i øvrigt hver dag uden pauser og weekender. Du kan besøge Arin-Berd-restauranten i Krasnodar fra 10:00 til 3:00 dagligt.

Description

Mange drømmer om at være på et rigtigt slot, men i den moderne verden er det ret svært at gøre det. Vil du spise ved et bord placeret i en rigtig kongelig hal, hvor der er en rig udsmykning, søjler, elegante møbler? Hvis dette er sandt, er Arin-Berd-restauranten i Krasnodar klar til at hjælpe dig, fordi dette etablissement er et fuldgyldigt slot!

Arin-Berd Restaurant
Arin-Berd Restaurant

Når du kommer til denne institution, vil du helt sikkert føle den raffinerede og samtidig luksuriøse atmosfære i de majestætiske paladser, der ligger på Armeniens territorium. Etablissementets kok vil være i stand til at overraske hver gæst med unikke retter, der er tilberedt efter europæiske og kaukasiske opskrifter, ikke kun professionelt, men også med sjæl og kærlighed. Samtidig cadu havde det godt, det venlige personale på Arin-Berd restaurant i Krasnodar, hvis anmeldelser er yderst positive, vil tage sig af dig. Vi vil i øvrigt tale om anmeldelser lidt senere i denne artikel!

Hovedmenu

I denne artikel vil vi tale i detaljer om Arin-Berd-restauranten i Krasnodar, et billede af hvilket du kan finde i denne artikel uden problemer, og lige nu vil vi fortælle detaljeret om hovedmenuen med retter af denne institution. I projektets hovedmenu finder du kolde forretter, salater, forretter, varme forretter, pasta, varme fiskeretter, varme fjerkræretter, varme svineretter, varme lammeretter, varme oksekødsretter, grillet fisk, grillet fjerkræ. svinekød, grillet lam, grillet oksekød, tilbehør, kødpander, fiskepander, kager, saucer og desserter.

Retter fra restauranten "Arin-Berd"
Retter fra restauranten "Arin-Berd"

For eksempel, hvis du vil prøve kolde appetitvækkere, skal du være opmærksom på rød kaviar med smør til 195 rubler, fiskefad til 950 rubler, fadsild med kartofler og syltede løg til 360 rubler, osteplateau med blomsterhonning og nødder til 470 rubler, kogt oksetunge serveret med peberrod og koster 325 rubler, naturlige grøntsager til 300 rubler, hjemmelavede pickles til 250 rubler, diverse svampe med duftende olie til 575 rubler, ruller laks med hytteostmousse til 580 rubler kylling, for 270 rubler, samt svinefedt med sennep og Borodino-brød, hvis pris er 250 rubler. gnide.

Som du kan se, er Arin-Berd-restauranten i Krasnodar,anmeldelser, som du vil finde lidt senere i denne artikel, har en ret interessant menu, som er repræsenteret af et stort antal forskellige retter, men det er ikke alt, for vi fortsætter med at tale om menuen for projektet!

tilbehør

På menuen i Arin-Berd restaurant i Krasnodar finder du Achar pilaf med svampe til 170 rubler, hjemmelavede kartofler til 160 rubler og pommes frites til 90 rubler.

Desuden kan du for de samme 90 rubler bestille en saute af bagte grøntsager, men for 110 rubler. stegte kartofler med svampe vil koste mere, og for kun 70 rubler kan du smage den sædvanlige kartoffelmos.

restaurant krasnodar arin berd
restaurant krasnodar arin berd

Det er umuligt ikke at nævne, at for 350 russiske rubler kan du bestille spinat med et æg, grillede grøntsager, såvel som dampede, vil koste 220 rubler, men grønne bønner med et æg vil blive serveret til dig for 200 rubler.. gnide.

Blandt tilbehøret, der er værd at være opmærksom på, er ris med grøntsager til 80 rubler, svampe til 120 rubler, grøntsager på grillen for samme beløb. Som du kan se, er udvalget af retter ret stort, og derfor elsker folk restauranten Arin-Berd i Krasnodar, hvis adresse du kan finde i denne artikel.

Varme svinekødsretter

Så i dette tilfælde er etablissementet klar til at tilbyde dig en unik svinebøf med kartoffelbåde og bærsauce til 550 rubler, svineribbe i honningkaramel med surkål til 670 rubler og flæskesteg, prisen på hvilket er 330 rubler.

Restaurant "Arin-Fugl" i Krasnodar
Restaurant "Arin-Fugl" i Krasnodar

Her kan du desuden bestille svinekød med kartofler og svampe i en gryde, som koster 320 rubler. Glem heller ikke at prøve retten med pommes frites og løg, samt svinekød til 370 rubler og grillet svinekam med grøntsager i cremet sauce til 550 russiske rubler.

Restaurant Arin-Berd i Krasnodar: hvordan kommer man dertil?

Dette populære sted ligger i nærheden af busstoppestedet kaldet Bazovskaya Street. Du kan komme dertil via rute nummer 2, 7, 10, 12, 13, 14, 26, 31, 34, 36, 40, 45, 46, 77, 90, 93.

Image
Image

Bemærk venligst, at fra stoppestedet til destinationen skal du gå omkring 30-40 m, og dette er en anden fordel ved denne restaurant, fordi den har en meget god beliggenhed, og den er placeret på denne adresse: Severnaya Street, hus 343.

Anmeldelser

Hvilke kommentarer offentliggøres på internettet om Arin-Berd-restauranten i Krasnodar? På forskellige sider kan du finde et stort udvalg af anmeldelser om dette cateringsted, hvoraf de fleste er yderst positive. I deres anmeldelser nævner folk det høje serviceniveau, rimelige priser samt den betagende smag af de serverede retter.

arin bird restaurant krasnodar billede
arin bird restaurant krasnodar billede

Derudover er det også værd at bemærke, at etablissementet altid er rent, ryddeligt, tjenerne er venlige og imødekommende, altid klar til at hjælpe. Menuen er meget omfattende, og priserne i den er moderate, takket være hvilken dette sted er valgt af tusindergæster og indbyggere i byen Krasnodar, fordi alt er næsten perfekt her.

God appetit og betagende stemning, samt en masse positive følelser og smil, fordi latter forlænger livet!

Anbefalede: