Sochi, Grill'Age restaurant: adresse, menu, anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Sochi, Grill'Age restaurant: adresse, menu, anmeldelser
Sochi, Grill'Age restaurant: adresse, menu, anmeldelser
Anonim

Sochi er en ganske smuk og ikke den mindste by i Rusland, som ligger på den nordøstlige del af Sortehavets kyst, kun 1700 km fra Moskva. Der bor omkring en halv million mennesker her, og 1838 betragtes som året for grundlæggelsen af denne bosættelse. Sochi har et stort antal forskellige caféer, barer, restauranter og andre lignende steder, hvor alle kan smage lækre retter og slappe af i en hjemlig atmosfære. I dag vil vi blive overført her for at diskutere restauranten "Grilyazh", dens menu, adresse, anmeldelser om den samt andre nyttige oplysninger. Lad os starte vores anmeldelse lige nu!

Grundlæggende oplysninger

Restaurant "Grillage" er et meget origin alt sted, på hvis område alle kunder ønsker, at tiden bare stopper, så de nemt kan nyde varmen og komforten,som hersker her. Dette etablissement har en hyggelig sommerveranda samt et børneværelse, hvor dine børn kan hygge sig, når I spiser morgenmad, middag, frokost.

Grillage restaurant i Sochi
Grillage restaurant i Sochi

Det er også værd at bemærke, at prisen på et glas øl her varierer fra 300 til 400 rubler, og den gennemsnitlige regning på denne cafes område er omkring halvanden tusinde russiske rubler.

Trådløst internet fungerer perfekt i hele etablissementet, der er et karaokerum, hvor du kan fremføre dine yndlingshits og føle dig som en rigtig popartist! Blandt hovedtrækkene ved denne institution er det bestemt værd at fremhæve, at menuen her præsenteres på engelsk, der er levende musik, gratis parkering er tilgængelig, og der er også mulighed for at lukke for en banket.

Det er også værd at nævne, at her kan du prøve retter fra en bred vifte af køkkener. Kom her og smag europæiske, italienske, amerikanske, spanske, kaukasiske, panasiatiske, tyske, orientalske, japanske, forfatterens, russiske og middelhavskøkken. Som du kan se, er der virkelig et meget stort udvalg her, så Grillage-restauranten i Sochi tilbyder en meget omfattende menu, som vi vil tale om lidt senere i denne artikel!

Yderligere oplysninger

Grillrestauranten, der diskuteres i dag i Sochi, er en fremragende grillbar, som også har en børnecafé. For besøgende er der særlige typer menuer: sæsonbestemt, børne-, fastelavns- og grillmenuer.

Grillage restaurant menu
Grillage restaurant menu

Du kan betale for din ordre med kreditkort. Denne institution er beliggende på det centrale mikrodistrikts territorium. Grillage-restauranten i Sochi, hvis menu vi vil diskutere lidt senere i denne artikel, ligger på Navaginskaya Street, 3/4a. Du kan besøge denne institution dagligt uden pauser og weekender fra 11:00 til 4:00 om morgenen.

Det er vigtigt at bemærke, at priserne her er ret høje, men kvaliteten af de serverede retter og serviceniveauet svarer til prispolitikken. At spise på restauranten er bestemt det værd, især da menuudvalget her er virkelig stort!

Hovedmåltidskort

Restaurant "Grillage" i Sochi, hvis adresse du kan finde i det forrige afsnit af dette materiale, tilbyder sine kunder at smage morgenmad, kolde forretter, salater, burgere, supper, varme forretter, rygning, tilbehør, pasta og risotto, andre retter, pizzaer, desserter, saucer, is, frugter og mange andre retter, der helt sikkert vil overraske dine smagsløg.

Herudover finder du i øvrigt en sommermenu, en vandpibemenu, en børnemenu, separat præsenterede japanske retter, et vinkort samt alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer!

Desserter

For eksempel, hvis du kan lide slik, skal du sørge for at være opmærksom på sektionen "Desserter" i hovedmenuen med retter. Her finder du hjemmelavet "Napoleon", kage "Tre chokolader", wienerstrudel, mærkevarer "Grillage" til 300 rubler. Derudover indeholder menuen også “Milfeuille” med smørcreme og jordbær til 500 rubler, “Pana Kota” med kaffemousse ogbrombær til 250 rubler, dessert "Coconut dolcezza" til 350 rubler, som er kokosmasse, banan, friske jordbær, ananas, appelsin samt hjemmelavet is. Hindbær-tiramisu koster 500 rubler her, og du kan prøve en klassisk gulerodskage til 250 russiske rubler. For 350 rubler. på Grillage restaurant i Sochi, hvis åbningstider er præsenteret lidt tidligere i denne artikel, kan du prøve chokoladeflan serveret med en kugle hjemmelavet is samt en cheesecake.

Billede "Grillage" i Sochi
Billede "Grillage" i Sochi

Generelt, som du kan se, er udvalget af retter på menuen ret omfattende, og vi diskuterede kun desserter. Lad os fortsætte med at finde ud af, hvad denne cafe ellers er klar til at tilbyde os!

Morgenmad

Ved du ikke, hvor du skal spise før arbejde om morgenen? I dette tilfælde skal du blot besøge Grillage cafe. Morgenmad er tilgængelig indtil kl. 13.00. Her kan du bestille Grillage-brandet morgenmad, som koster 450 rubler. og er et spejlæg med champignoner. Denne ret serveres med bruschettas stegt i josper.

Her kan du også bestille et klassisk 2-ægs spejlæg til 150 rubler, en fransk omelet med parmesan, en klassisk israelsk morgenmad med æg, fed hvidløg, allehånde, modne tomater, havregryn, risengrød, hvedegrød, bagt i ovnen. Hver ret anført ovenfor koster kun 200 russiske rubler.

Bar Grillage
Bar Grillage

Mozzarella-pandekager til 250 rubler er særligt gode, samt hytteostpandekager, som er lavet af hjemmelavet hytteost og kosterkun 250 russiske rubler. Du skal også bare prøve bruschettaen med leverpostej, hvis pris er 300 rubler.

Der er mange morgenmad her, men det er ikke alt, for lige nu vil vi fortsætte med at diskutere hovedrettermenuen på Grill'Age-grillrestauranten!

Salater

Hvem havde troet, at denne sektion af hovedretskortet ville være repræsenteret af to sektioner på én gang. I dette tilfælde taler vi om klassiske salater samt mærkesalater, som tilberedes af kokken selv. Så en klassisk "græsk" salat med tilføjelse af "Pesto" sauce og valnødder koster 350 rubler her, og en grøntsagssalat med granatæble koster dig 300 rubler. Du kan også prøve "Caesar" med rejer, som koster 750 rubler, tomatsalat med hjemmelavet ost til 300 rubler, en varm salat af stegt fisk og skaldyr, hvis pris er 750 russiske rubler.

Grillagebar i Sochi
Grillagebar i Sochi

Det er også værd at bemærke, at her kan du prøve "Caesar" med kalkun, som koster 500 rubler, "Caesar" med laks for 650 rubler, thailandsk salat med oksekød eller fisk og skaldyr for 700 eller 750 rubler. hhv.

Hvad angår kokkens retter, kan du her prøve den karakteristiske Grillage-salat, som er repræsenteret af skiver marmoreret oksekød, gårdkalkun, zucchini, aubergineskiver, gyldne kartofler, granatæblesauce, pinjekerner. Sådan en fornøjelse koster kun 850 rubler.

Der er også en ret som marmoreret oksekød med cashewnødder, som er stegt med rødløg, friskgrøntsager, champignoner og koster 400 rubler. For det samme beløb kan du prøve and med grillet æble serveret med salat i honningsennepsdressing.

Second courses

I dag diskuterer vi i detaljer Grillage-restauranten i Sochi, hvis anmeldelser er positive. Så turen er kommet til de andre kurser, som præsenteres i denne institutions menu.

Grillage restaurant
Grillage restaurant

I dette tilfælde er grillbaren klar til at tilbyde and med æblemos, som er skiver af farm andebryst stegt i smør, serveret med skiver af abkhasiske mandariner og frugtpuré. Prisen for denne ret er 500 rubler.

Værd at bemærke er også hakket bøf, som er hakket marmoreret oksekød serveret med smør, spejlæg og en sauce lavet af porcini-svampe. Sådan en fornøjelse koster 950 russiske rubler.

Her kan du desuden bestille oksekødstroganoff, hvis pris er 650 rubler. I dette tilfælde får du serveret marmorerede oksekødsterninger, som tidligere var sygnet hen i creme fraiche med porcini-svampe. Denne ret serveres med kartoffelmos og syltede agurker og koster 650 rubler

Her kan du også bestille oksekødsmedaljoner, som tilberedes på åben ild og er marmorskåret. Denne ret serveres med friske grøntsager og en tyk sauce, og prisen på dette udsøgte kulinariske mesterværk er 750 rubler

Anmeldelser

Et stort antal kommentarer er blevet offentliggjort på internettet påom denne institution. De fleste anmeldelser er positive. Folk kan lide mad, musik, interiør, service. I deres onlineanmeldelser nævner folk det høje serviceniveau, lækker mad, moderne interiør, hjemlig atmosfære.

Grillbar "Grilyazh"
Grillbar "Grilyazh"

Generelt har denne institution en gennemsnitlig vurdering på 4 point ud af 5 mulige, så du bør bestemt være opmærksom på dette projekt. Nu ved du, hvor du skal spise i Sochi. God appetit og godt humør!

Anbefalede: