"Aviamotornaya": caféer og restauranter. Liste, udvalg, vurdering af de bedste, arbejdstider, menu og omtrentlig regning

Indholdsfortegnelse:

"Aviamotornaya": caféer og restauranter. Liste, udvalg, vurdering af de bedste, arbejdstider, menu og omtrentlig regning
"Aviamotornaya": caféer og restauranter. Liste, udvalg, vurdering af de bedste, arbejdstider, menu og omtrentlig regning
Anonim

Der er en masse caféer og restauranter i nærheden af Aviamotornaya metrostation. Hvis du ønsker det, kan du nemt finde en institution efter din smag, hvor du kan få en hyggelig aften. I denne artikel vil vi præsentere en vurdering af de mest populære og kendte cateringvirksomheder i dette område af Moskva. Vi kategoriserede dem efter popularitet.

Førstepladsen i ranglisten: cafe "Sharmanka"

Nær metrostationen "Aviamotornaya" tiltrækker cafeen "Sharmanka" altid et stort antal besøgende. Dette er en 24/7 facilitet. Om morgenen serveres morgenmad her, og fra middag til 16:00 kan du komme til en forretningsfrokost. Menuen omfatter russisk, georgisk, europæisk og aserbajdsjansk køkken. Den gennemsnitlige check i denne institution er fra 700 til 1,5 tusind rubler. Det er placeret på: Aviamotornaya street, 33.

Dette er en meget hyggelig familiedrevet restaurant, der kan rumme op til 180 gæster. Så det er optim alt egnet til banketter og fester. Komfortable værelser er befordrende for lange åndelige sammenkomster.

Cafe Sharmanka
Cafe Sharmanka

Menu

Først skal du helt sikkert prøve svampecremesuppe, tyrkisk linsesuppepuré, dovgu (hjemmelavet kefirsuppe med ris og urter), shomu (spinatsuppe med kyllingefrikadeller og æg), dushbaru (aserbajdsjanske minidumplings med lam).

En separat sektion i menuen på cafeen "Sharmanki" på "Aviamotornaya" er dedikeret til retter på saj. Dette er navnet på en speciel stegepande i støbejern, populær i Aserbajdsjan. Den opvarmes på en speciel fyrfad med kul.

Det samme ord bruges til at kalde selve retten, som tilberedes i sådan en stegepande. Som regel består den af kød, peberfrugt, aubergine, pitabrød og små tomater. I denne cafe nær metrostationen Aviamotornaya vil du blive tilbudt lam, kalvekød, svinenakke, stør, kylling og endda diverse saj.

Menuen byder på et bredt udvalg af kebab.

Bar på Sharmanka Cafe
Bar på Sharmanka Cafe

Andenplads: Hype Cafe

På adressen: Krasnokazarmennaya street, 19, er der en cafe "Hype" nær "Aviamotornaya". Menuen omfatter retter fra det europæiske, japanske og italienske køkken. I gennemsnit forlader besøgende op til 700 rubler ad gangen.

Image
Image

På hverdage er cafeen åben fra kl. 8.00 til midnat, og lørdag og søndag åbner den kl. 12.00 og er ofte åben til kl. 00.00.

Dette er et hyggeligt og ryddeligt etablissement, der ligger kun tre minutters gang fra metrostationen Aviamotornaya. I cafeen bliver du altid mødt af høfligt personale, lækre retter, designerinteriør. Med levering kan du bestille alt, hvad du ser på menuen, inklusive sushi og pizza. Besøgende er velkomne til morgenmad og forretningsfrokoster. En god bonus er, at der jævnligt afholdes kampagner i institutionen, hvilket gør den endnu mere attraktiv for besøgende.

Der er mange enkle, men meget velsmagende og billige retter på menuen. For eksempel boghvede med svampe og løg (150 rubler), borscht med oksekød (210 rubler), oksekød stroganoff med kartoffelmos (440 rubler), Wok (fra 180 til 320 rubler).

Cafe hype
Cafe hype

Tredjeplads: "Engel"

En anden bemærkelsesværdig cafe nær metrostationen Aviamotornaya hedder Angel. Det er placeret på Entuziastov Highway 11, bygning 26. Her præsenteres europæisk og italiensk køkken, og den gennemsnitlige regning varierer fra 700 til 1,5 tusind rubler. Institutionen har åbent dagligt fra 18:00 til 6:00.

Café Angel nær Aviamotornaya er et behageligt sted, hvor du altid kan have det sjovt. Om aftenen spiller live musik her, som vil skabe den rette stemning til en romantisk aften eller et sjovt møde med venner.

Udvalg af cocktails og retter

I "Angel" vil du blive tilbudt en rig cocktailliste, vandpiber og en varieret menu. Du vil blive tilbudt lækre kolde snacks (kød, ost eller fiskefad, pålæg).

Menuen inkluderer klassiske og originale pizzaer - Taste of the Sea, Meat Feast, Cæsar, 4 oste. Vi er klar til at tilbyde varme ting her:

  • kokkens ret (kød efter eget valg med karakteristisk sauce og hvide druer);
  • og også kød i-fransk;
  • marsola (svinekam med flødesauce, hvide vindruer) serveret med pommes frites;
  • "7 Beauties" (kalvemørbrad med rød kaviar, ost og rejer);
  • okse- eller svinekødsbøf;
  • klosterlaks (med æble, rød kaviar, ost og champignoner);
  • "Moon Maiden" (kyllingefilet med brynza-ost);
  • "Østens ømhed" (kyllingefilet med ost og champignon);
  • lam, svinekød, kylling eller kalvekød tilberedt hjemme.
  • Og til sidst endnu en specialitet - tobakskylling.

Café Angel nær Aviamotornaya er berømt for sine cocktails. Der er mange klassiske muligheder her - Mojito, Sex on the Beach, Margarita, Pina Colada, Green Fairy, Cosmopolitan, Daiquiri, Beverly Hills, Fashion Orgasm, Red Dragon", "Bloody Mary".

Fjerdeplads: Mejse

Sinichka-cafeen på Aviamotornaya positionerer sig som en institution for byboere, primært for dem, der bor eller arbejder i institutionens umiddelbare nærhed.

Her finder du europæiske og georgiske retter. "Sinichka" har åbent alle ugens syv dage fra kl. 10.00 til midnat. Cafeen ligger på adressen: Aviamotornaya street, 33. Den gennemsnitlige regning er fra 1 til 1,5 tusind rubler.

Der er mange georgiske retter på menuen. Så de er klar til at møde dig her med traditionel orientalsk gæstfrihed og give dig en lækker og solid frokost til en overkommelig pris. Der afspilles jævnligt diskret baggrundsmusik, som hjælper med at distrahere og glemmer alleproblemer og problemer.

Femteplads: "Volkonsky at home"

Blandt restauranter og caféer i nærheden af Aviamotornaya er det nødvendigt at fremhæve Volkonsky U Doma-bageriet. Dette er et netværk af virksomheder, der kun laver mad fra naturlige produkter efter gamle og traditionelle opskrifter. For eksempel opbevares kager og brød her i højst 12 timer, og konfekture - højst 48 timer.

Ejerne af dette etablissement er ægte franskmænd, så de laver mad fra mel, der kommer fra en gammel mølle i byen Gien. De bruger som udgangspunkt ikke konserveringsmidler, smagsforstærkere og tilsætningsstoffer. Samtidig eksisterer traditioner side om side med moderne teknologier på menuen, og på hylderne kan du altid finde russiske tærter, franske croissanter og ukrainsk palyanitsa.

Bageriet ligger på Aviamotornaya Street 39. På hverdage er det åbent fra 8.00 til 22.00, og på lørdage og søndage åbner det en time senere. Den gennemsnitlige regning er op til 700 rubler.

Bageri Volkonskiy
Bageri Volkonskiy

Bagerimenu

I sådan en institution er der naturligvis stor opmærksomhed på morgenmad. Her kan du bestille en klassisk croissant med fyld efter eget valg med te eller kaffe. Og du kan prøve mærkevare cheesecakes, havregryn eller hirsegrød, flere variationer af røræg.

Menuen har et rigt udvalg af kaffe. Udover den klassiske Americano, espresso, cappuccino og latte finder du Volkonsky specialkaffe tilberedt efter forfatterens opskrift, hindbær-, ingefær- eller ribsraff her.

Udover den klassiske croissant til morgenmad er der croissanter med laks, ost og skinke, kalkuneller roastbeef. Stort udvalg af sandwich - med roastbeef, røget skinke, tun og selleri, kylling, syltetøj og blåskimmelost eller laks og pesto sauce.

Hver dag tilberedes en særlig dagens suppe her. Afhængigt af hvornår du befinder dig i Volkonsky U Doma bageriet, vil du blive tilbudt tortilla, selleri suppe puré, suppe med hvide bønner og grøntsager, solyanka, borscht med svesker, champignon eller gulerod-græskar puré suppe.

Også på menuen er der pasta, risotto, quicher (med champignon, ost og skinke, med broccoli eller kylling, med ost og peber).

Denne institutions største stolthed er selvfølgelig bagværk og kager. Skal prøve chokolade- eller mandelcroissant, dansk eller chausson med æbler.

Blandt kagerne er det værd at bemærke citrontærte, bretonsk med hindbær-cheesecake, chokolade "Bird's milk", eclairs.

bager menu
bager menu

Sjetteplads: Kozlovitsa

På adressen: motorvejsentusiaster, bygning 2, kan du også finde en institution ganske usædvanlig selv for Moskva - en tjekkisk restaurant kaldet Kozlovitsa. Dette er et brasserie med klassisk tjekkisk køkken, som har åbent dagligt fra 10.00 til 23.00. Den gennemsnitlige regning i denne institution vil være fra 700 til 1,5 tusind rubler.

Her kan du kaste dig ud i atmosfæren skabt af klassiske tjekkiske øltraditioner. Her kan du hygge dig i et støjende venligt selskab, se en spændende fodboldkamp, spise lækker mad og nyde ægte tjekkisk øl.

Bar Kozlovitsa
Bar Kozlovitsa

Ølmenu

Øl- det er det første, som besøgende på denne institution er opmærksomme på på menuen. Her er gæsterne klar til at tilbyde tre typer Velkopopovitsky-ged (lys, mørk og ufiltreret) og Pilsner-øl. Øllen er ledsaget af et rigt udvalg af specielle likører (Becherovka, Fernet, Slovacka, Pear, Slivovitz).

Brasseriet har en masse lækker mad. For eksempel "Gulyashevka" (en krydret og tyk suppe lavet af oksekød og kartofler). Til en stor gruppe kan du bestille pålæg (kyllingevinger, ribben med stuvet kål og nye kartofler).

Øl pub
Øl pub

Til varme retter bør du prøve Wenceslas gullasch (oksekød stuvet med krydderier og løg), Veprove knee (bagt svinekno), svineribbe bagt i Velkopopovitsky-stil, andelår stuvet i hvidvin, kyllingebøf broccolibryster, hakket marmoreret oksebøf, kalvekind stuvet i mørkt øl, geddekoteletter med kartoffelmos.

Institutionen har et stort udvalg af pølser - kuzhetsi (kylling), zagradni (svinekød og oksekød med ost), krydret paprikova (krydret oksekød og svinepølser), bursht-gulasch (krydret med grøntsager og i tomatsauce)

Blandt øl-snacks er det værd at bemærke kyllingevinger, rejer, smazhene kurge (kyllingeskiver stegt i brødkrummer), krkovicka in testichka (krydrede svinekødsskiver kogt i øldej), smazjak (ost stegt i dej), diverse s altet fisk.

Anbefalede: