Cafe "Adam" i Izhevsk: et landligt sted at slappe af

Indholdsfortegnelse:

Cafe "Adam" i Izhevsk: et landligt sted at slappe af
Cafe "Adam" i Izhevsk: et landligt sted at slappe af
Anonim

Cafe "Adam" i Izhevsk er en offentlig cateringvirksomhed beliggende i et forstadsområde. Mange vælger det for, at man her roligt og behageligt kan slappe af væk fra byens travlhed. Institutionen kan fejre jubilæer, banketter og bryllupper. Til festlighederne tilbydes flere haller med forskellig kapacitet.

Adresse og åbningstider

Restauranten venter på sine gæster på adressen: Oktyabrsky lane (Izhevsk), hus 41. Restauranten er åben dagligt fra 10:00 til 02:00. På lørdage og helligdage forlænges åbningstiden med to timer. Det er praktisk at komme til dette sted både med offentlig transport (metro, bus, taxa med fast rute) og med din egen bil.

etablissementets udseende
etablissementets udseende

Interiør

Udsmykningen i cafeen adskiller sig ikke i speciel charme og chic. Alt er udført i en behersket klassisk stil. Lyse vægge, lyse tekstiler på vinduerne og træmøbler. Der er en masse grønt udenfor, sommerpavilloner og et sted for festligheder er udstyret.

Cafe "Adam" (Izhevsk): menu

Restauranten serverertraditionelt kaukasisk køkken samt retter fra russisk og europæisk køkken. Mange gæster råder til at prøve grill og grillet kød her. Her serveres Dolma, tsygyrtma, lavangkylling, manti, baklava. Menuen omfatter et bredt udvalg af salater, koteletter og grillet kød. Du kan bestille bord ved at kontakte cafeadministratoren.

tæt på cafeen
tæt på cafeen

Anmeldelser

I deres anmeldelser siger gæster, at de er tilfredse med dette etablissement. Mange mennesker kommer ofte til cafeen "Adam" i Izhevsk for at slappe af med venner. Meget sjove diskoteker afholdes her. Gæster bemærker, at priserne er rimelige, og taxaer er nemme at komme til.

I deres anmeldelser er nogle besøgende utilfredse med tjenesten. De siger, at serviceniveauet i cafeen er meget lavt, de klager over tjenernes uopmærksomhed og beskidte duge. Grill tilrådes at prøve næsten alle gæster, men der er klager over andre retter. Individuelle besøgende på cafeen er sikre på, at med et lignende serviceniveau og madkvalitet, burde priserne være meget lavere. Nogle er kede af den ubekvemme placering af cafeen (ikke i byens centrum).

Anbefalede: