Restaurant "Globus" på Touristskaya: billeder og besøgendes anmeldelser
Restaurant "Globus" på Touristskaya: billeder og besøgendes anmeldelser
Anonim

Restaurant "Globus" på Touristskaya kan virkelig kaldes det mest længe ventede projekt i Primorsky-distriktet. Globus er ikke kun en restaurant med et blandet køkken, det er også en natklub og et multifunktionelt mødested for arrangementer.

Beskrivelse af restauranten

Adresse, hvor Globus-restauranten er placeret: St. Petersburg, Turistskaya st., 34. Den er placeret ikke langt fra Staraya Derevnya eller Komendantsky Prospekt metrostation. Restauranten "Globus" på Touristskaya åbner dagligt kl. 12.00, den er åben til kl. 23.00 (undtagen fredag og lørdag, hvor restauranten er åben hele natten, indtil kl. 5). Den gennemsnitlige konto i institutionen er lidt mere end 1000 rubler. Restauranten serverer fusionskøkken, som kan vælges fra en unik onlinemenu.

Institutionen har et dansegulv, forskellige sportsudsendelser, livemusik. Om nødvendigt kan gæster nemt bruge Wi-Fi. Det vigtigste ved restauranten er sommerterrassen. Det er værd at bemærke, at Globus har været i drift i mindre end et år: det blev åbneti juli 2014. Restauranten er ofte vært for banketter, bryllupper og forskellige børnefester.

For alle spørgsmål kan du kontakte restaurantchefen på telefon 8(906)2456915 eller stille et spørgsmål ved at bruge feedbackformularen på institutionens hjemmeside.

Globus restaurantmenu

"Globe" er virkelig et ganske rentabelt tilbud til enhver massebegivenhed (banketter, bryllupper, venskabelige sammenkomster, larmende fester, børnefester osv.), da restauranten har et stort antal siddepladser og et godt køkken. Mange mener, at prisen på næsten alle sådanne etablissementer i byen ikke svarer til kvaliteten af den serverede mad. Undtagelsen er Globus-restauranten på Touristskaya. Menuen her er fyldt med retter fra forskellige køkkener. Derudover matcher priserne virkelig kvaliteten. Den fulde menu er præsenteret på den officielle hjemmeside, som hedder "Restaurant Globus on Touristskaya". Køkkenet er repræsenteret af forskellige forretter, første- og andenretter, desserter og drinks.

globe restaurant på turistiske
globe restaurant på turistiske

På restaurantens hjemmeside kan du nøje studere retterne og priserne. For eksempel vil en tyremørbrad med svampe og grøntsager koste en gæst 560 rubler, Parmeggiano-aubergine - 390 rubler, hvidehavsmuslinger koster 540 rubler her, sibiriske dumplings - 310 rubler, Tornedo - 860 rubler, Dorado-filet og torsk - 420 rubler og henholdsvis 470 rubler, Cæsarsalat (med kylling) - 420 rubler, varm salat med hindbær og kyllingelever - 420 rubler osv.

Globus restaurantlayout

Etableringen kan prale af en hyggelig atmosfære og stilfuldt interiørdesign. Dette er ikke bare en restaurant, det er et helt restaurantkompleks, det største i Primorsky-distriktet. Hallerne er indrettet til seks hundrede siddepladser, som er placeret på forskellige etager. I stueetagen er der en sal til halvfjerds personer, samt en bardisk. Globussens hovedrum er placeret på anden sal, som er opdelt i forskellige zoner: små, men meget hyggelige sofaer til forelskede par, et imponerende danserum med let musik for elskere af aktiv sjov, indhegnede borde til en afslappende familieferie, etc. Restauranten tilbyder sine gæster to VIP-værelser, indrettet i forretningsstil (derfor er en sådan udsmykning af værelserne velegnet ikke kun til festlige banketter, men også til forretningsmøder). Hvert VIP-rum kan rumme op til 15 personer. Restauranten har et klimaanlæg, takket være hvilket gæster føler sig kølige på varme sommerdage og omvendt varme om vinteren.

globusrestaurant på turistmenuen
globusrestaurant på turistmenuen

Banketter på Globus-restauranten

Institutionen beskæftiger professionelle ledere, repræsentanter for bankettjenesten, som vil hjælpe gæster med at planlægge budgettet for den kommende begivenhed (fødselsdag, jubilæum, bryllup, jubilæum, firmafest, børnefest osv.) design af hallen og vælge oplægsholdere og kunstnere til showprogrammet. Derudover kan gæsterne bestille kager til enhver smag i restaurantens eget konfekture. Konditorer skaber rigtige mesterværker her. Som det vigtigsteretter, kan gæsterne vælge ethvert kunstværk fra verdenskøkkenet: Restauranten tilbyder italiensk lasagne, pasta, pizza og amerikanske bøffer og grillribben, og franske trøfler og tyske bayerske pølser og finske fiskesupper og russiske pandekager med kaviar, og et stort udvalg af forskellige retter fra mange lande i verden. Når man besøger restauranten "Globus" på Turistskaya, hvis køkken simpelthen er imponerende, vil gæster være i stand til at tage en fuldgyldig tur rundt i verden og stifte bekendtskab med køkkenet i forskellige lande. Fordelen ved restauranten er, at der ikke er nogen halvfabrikata her: absolut alle retter tilberedes af kokkene selv. Den gennemsnitlige regning for hver gæst vil være cirka 1500 rubler. Administrationen af restauranten giver mousserende vin og slik til kunder ved banketter.

globe restaurant på turistanmeldelser
globe restaurant på turistanmeldelser

Sommerterrasse på Globus-restauranten

En af de største fordele ved Globus restaurantkompleks er åbningen af en sommerterrasse. Den er designet til femogtredive sæder. På terrassen er der bløde og hyggelige sofaer og lænestole. Hun er selv placeret under en speciel baldakin, så selv regnvejr vil ikke forstyrre gæster. På kølige dage tilbydes besøgende bløde tæpper. Selvom gæster ikke er indendørs, er rygning ikke tilladt på terrassen.

restaurant globe spb turist
restaurant globe spb turist

Restaurant "Globus" på Touristskaya: besøgendes anmeldelser

Der er mange gode anmeldelser på internettet, men der er heller ikke særlig positive meninger om kvaliteten af servicen. Nogen beundrer restaurantens arbejde, retter og service, nogen skriver at maden her er på højeste niveau, men servicen lader meget tilbage at ønske. Nogle hævder, at trods de mange positive anmeldelser og anbefalinger efterlader et besøg i restauranten et negativt præg: tjenerne er meget langsomme, hastigheden af madlavning og servering lader meget tilbage at ønske.

globe restaurant om turist madlavning
globe restaurant om turist madlavning

Som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger. For at evaluere arbejdet i restaurantkomplekset er det bedre at besøge det personligt og danne din egen mening om det.

Anbefalede: