Boconcino er en restaurant at gå til

Indholdsfortegnelse:

Boconcino er en restaurant at gå til
Boconcino er en restaurant at gå til
Anonim

Det forekommer mange, at det er sagtens muligt at lave pizza derhjemme ved at lave dejen og tilsætte grøntsager og andre ingredienser. Men hvis du smager denne italienske ret i Bocconcino-restauranten, vil det straks blive klart: forskellen mellem det kulinariske "mesterværk" af en amatør og det, professionelle laver, er enorm. Og der er ingen grund til at tale om retter med så fristende navne som for eksempel Ravioli al Pesce eller Cuttlefish Ink Risotto, som ikke kan tilberedes derhjemme. Ja, og andre lignende etablissementer, at dømme efter anmeldelser, tilbyder pizza på menuen med en helt anden smag, meget forskellig fra den, som Boconcino tilbyder. Restauranten respekterer alle italienske kulinariske traditioner med ærbødighed. Og det er derfor, at alle hans ting på menuen, hvad enten det er forretter, tiramisu-kager osv., er af udsøgt kvalitet.

Boconcino restaurant
Boconcino restaurant

Boconcino er en restaurant at gå til

Den første restaurant i Bocconcino-kæden blev åbnet i Moskva i 2006 på Strastnoy Boulevard af den berømte restauratør Mikhail Gokhner. Han valgte konceptetukompliceret og forståeligt. Besøgende blev tilbudt hjemmelavet italiensk køkken, som de kunne smage i hallen, lavet i det originale designinteriør. Dette koncept blev første gang brugt i pizzeriaet i den lille ferieby Forte dei Marmi. I dag er Bokoncino-restauranten på Pushkinskaya allerede velkendt for den sofistikerede Moskva-publikum. I dens afslappede middelhavsatmosfære elsker både indbyggere i hovedstaden og gæster fra hele verden at tilbringe tid.

"Bokoncino" - en restaurant i Moskva på Strastnoy Boulevard - består af én fælles hal og en vinterterrasse, designet sammen til halvfjerds sæder. Der er også et separat lokale til tyve til tredive personer, ideelt til små fester eller forretningsmøder.

Boconcino restaurant Moskva
Boconcino restaurant Moskva

Bocconcino-kæde

I dag er der syv Boconcinoer i verden - i London, Moskva og Nizhny Novgorod. I hovedstaden, ud over restauranten på Pushkinskaya, er tre også åbne - på Leningradskoye Highway, såvel som på Kutuzovsky og Leninsky Prospekts. En af dem - Bocconcino "Oceanien" - er en af de få traditionelt italienske institutioner i fuld forstand, beliggende uden for Haveringen. Denne "Boconcino" er en restaurant, hvis panoramavinduer med udsigt over en velplejet park beskytter pålideligt mod bystøj. Om sommeren åbner en af de mest maleriske terrasser i Moskva på sin balkon, hvor du kan slappe af, mens du spiser middag eller frokost.

Menu

I dag er "Boconcino" et netværk af populære pizzeriaer, hvor ikke kunexceptionel hjemmelavet mad, men også en varm atmosfære. Dette er et sted, hvor gode minder genoplives, hvor du altid ønsker at vende tilbage. Her serverer de ægte pizza på den tyndeste dej og med sprød skorpe, tilberedt i en mærket brændefyret ovn. Restauranten Boconcino tilbyder også lækre hjemmelavede pasta, en bred vifte af fisk og skaldyr og kødretter. Der er også en bred vifte af berømte italienske årgangsvine.

Restaurant Bokoncino på Pushkinskaya
Restaurant Bokoncino på Pushkinskaya

Tyve varianter af pizza kan smages på Boconcino. Prisen for dem varierer fra fire hundrede til ni hundrede og halvtreds rubler. Den originale pizza med pære og gorgonzola ost, med salami, vegetar osv. har vundet størst popularitet. At dømme efter anmeldelserne findes der ingen steder sådan en risotto som i Boconcino. Restauranten byder på flere varianter af det på én gang - med grønne ærter og asparges, skaldyr og endda med blæksprutteblæk. Supper, salater, ravioli, pasta, crostones, snacks, varme fiskeretter - alt dette er allerede blevet værdsat af mange indbyggere i hovedstaden.

Anmeldelser

Langt de fleste besøgende reagerer meget varmt på Boconcino-restauranten. Det ser ud til, at det må være meget dyrt. Det er det dog ikke. En fremragende kombination af retter på tilbud og en rimelig pris for dem har gjort denne restaurant meget populær i Moskva. Nogle anmeldelser siger, at der ikke er så lækker pizza i byen. En anden stor fordel ved Bocconcino på Pushkinskaya er dens bekvemme beliggenhed.

Anmeldelser om restauranten Boconcino
Anmeldelser om restauranten Boconcino

Næsten alle alderskategorier af besøgende kommer her - både unge mennesker, der løber her i en larmende flok, og endda bedsteforældre. Mange byboere kommer med hele deres familier bare for at sidde derhjemme og smage lækre retter. Mange rosende anmeldelser om den sicilianske forretter - auberginechips, zucchini med feta. Mange siger, at de aldrig har smagt sådan en ret andre steder, selv dem, der går på restaurant meget ofte.

De fleste besøgende giver denne restaurant den højeste score og anbefaler den stærkt.

Anbefalede: