Benvenuto Restaurant - Smag Italien
Benvenuto Restaurant - Smag Italien
Anonim

Benvenuto-restauranter tilhører kæden af samme navn, kendt i hovedstaden for sin gæstfrihed og hyggelige hjemlige atmosfære. Og den første er en vigtig bestanddel af arbejdet - navnet Benvenuto på italiensk betyder "Velkommen". Og det er sandt, for her er de glade og forsøger at behage enhver gæst.

Restaurant "Benvenuto" på "Domodedovo"

Konceptet med etablissementet på Generala Belov Street afspejler fuldt ud navnet. Hver gæst er kær her, så han vil ikke kun blive budt hjerteligt velkommen, men også lækkert fodret med de bedste retter.

Restaurant "Benvenuto" har specialiseret sig i både ordentlige italienske og europæiske retter. Menuen byder på en bred vifte af forskellige typer hjemmelavet focaccia. Ud over klassikerne, "Bolognese" eller "Carbonara", kan du smage mere sjældne retter: mørt kalvekød med spinat eller "Arabiata" med en fantastisk lækker sauce af modne tomater, krydretvarm chili og hvidløg. Pizzafans vil naturligvis blive glade for det foreslåede sortiment, og selv den mest kræsne søde tand vil blænde øjnene for de mange forskellige desserter.

restaurant benvenuto på domodedovo
restaurant benvenuto på domodedovo

Det indre af restauranten Benvenuto minder om små toscanske etablissementer. Alt, hvad der skaber hygge og harmoni, er her: lyse oliventoner, behagelige beslag og de berømte ternede duge.

"Benvenuto" på "Chistye Prudy"

Benvenuto på Sretensky Boulevard har en meget god beliggenhed tæt på Turgenevskaya-metrostationen. Ligesom restauranten på Domodedovskaya har de specialiseret sig i italienske og europæiske retter.

Valget af pasta og pizza vil overraske selv gæster fra Apenninerne. Pizza tilberedes i henhold til alle standarder: dejen er så tynd som muligt, og den bages i en speciel ovn. Hvad angår pastaen, koger de den kun i hånden og tilbyder at prøve den i forskellige versioner, lige fra den klassiske "Bolognese" til den sjældne "Marconi".

italiensk restaurant benvenuto
italiensk restaurant benvenuto

Derudover er menuen i restauranten "Benvenuto" rig på snacks, salater, supper, fiske- og kødretter. Der skal lægges særlig vægt på desserter. Den berømte Tiramisu-kage er ligesom i det solrige Italien tilberedt efter den klassiske opskrift og udelukkende med tilsætning af Amaretto-likør. Regelmæssige besøgende på etablissementet i Chistye Prudy anbefaler ogsåprøv den mest møre pære stuvet i sin egen juice og citrusrulle.

Sådan kommer du dertil

Rutevejledning til den italienske restaurant "Benvenuto" på Sretensky Boulevard, 6/1 Bygning 1:

  • For at komme til institutionen skal du tage Turgenevskaya-metrostationen som et vartegn. Du skal stå af ved Sretensky Boulevard.
  • Følg videre mod Frolov-bane.
  • Når du har krydset det, skal du gennem et andet hus.
  • Den næste bygning vil have et blåt skilt med navnet på den ønskede virksomhed.

Arbejdstider: på hverdage fra 11:00 til 00:00; i weekenden - fra 12:00 til 00:00.

Gennemsnitlig regning: 1000 rubler.

For at komme til "Benvenuto" på Generala Belov Street, 23A, skal du:

  • I dette tilfælde skal du tage metrostationen Domodedovskaya med adgang til Orekhovsky Boulevard som et vartegn.
  • Gå til krydset med G. Belova-gaden.
  • Drej til venstre, og gå ligeud, indtil du ser husnummer 23A.
  • En to-etagers selvstændig bygning har et stort skilt, hvor der står "italiensk restaurant". Etablissementet er beliggende ved indgangen fra gården.
benvenuto restaurant
benvenuto restaurant

Arbejdstider: mandag til torsdag fra 12:00 til 00:00; fredag og lørdag - fra 12:00 til 2:00; søndag - fra 12:00 til 00:00.

Gennemsnitlig regning: fra 500 til 1000 rubler.

Nostalgi over restauranten "Benvenuto" på Lublinskaya

Som gæsterne fra Appenninerne halvøen sagde, i virkelighedendet italienske etablissement her var for velholdt, rent og stille, hvilket ikke er helt typisk for et larmende og følelsesladet folk.

Respektabilitet har dog aldrig spoleret etablissementet, selv om det for et sted, hvor opskrifter på nation alt køkken blev holdt meget præcist, var muligt at tilføje skrupelositet til interiøret. Men retter fra det solrige land var altid tilgængelige, og ubekymret italiensk musik lød.

Menuen i restauranten "Benvenuto" på Lublinskaya er altid blevet præsenteret med mad fra næsten alle regioner i landet, og takket være dette kunne hver besøgende foretage en gastronomisk rejse fra Milano til Napoli, og derfra til Bologna.

benvenuto restaurant på Lublinskaya
benvenuto restaurant på Lublinskaya

Pizzaer og pastaer her har altid været i top, men ifølge anmeldelser kom de her udelukkende for Bolognese-lasagne, Minestronesuppe og Cremona-muslinger, som selv de mest kræsne besøgende ikke kunne afslå.

Anbefalede: