Restaurant "Temnitsa" i Smolensk: menu, adresse

Indholdsfortegnelse:

Restaurant "Temnitsa" i Smolensk: menu, adresse
Restaurant "Temnitsa" i Smolensk: menu, adresse
Anonim

Temnitsa-restauranten i Smolensk er en traditionel førsteklasses russisk restaurant med høje priser.

Dette navn er ikke tilfældigt. Faktum er, at restauranten ligger i en historisk bygning - Pyatnitskaya Tower, som har set meget i sin levetid. Der var en kirke, en krudtbutik og endda et museum for revolutionen. I forrige århundrede husede det et fængsel - deraf det moderne navn.

Hjælp til gæster

Temnitsa-restaurantens adresse (Smolensk): Studencheskaya-gaden, hus 4, ikke langt fra Dnepr-dæmningen.

Image
Image

Institutionen arbejder uden pauser og fridage fra 12 til 00 timer.

Den gennemsnitlige regning pr. person er omkring 2000 rubler.

Betaling for tjenester: kontant, ved bankoverførsel og bankkort.

Service

I restauranten vil besøgende finde alt, hvad en institution på dette niveau kan tilbyde.

Temnitsa har sit eget bageri, hvilket betyder, at gæsterne altid får friske kager.

I restauranten - gratisparkering, på bordene - en menu på russisk og engelsk, levende musik om aftenen, der er en sommerterrasse, et vinkort, et rygeområde, du kan bestille kaffe til at gå.

Temnitsa-restauranten i Smolensk serverer russisk køkken med fokus på vildt. Derudover er der et særligt tilbud - en grillmenu. Landbrugsprodukter bruges til madlavning.

Restaurant Temnitsa
Restaurant Temnitsa

Flere værelser er udstyret til at rumme gæster:

  • Spejl - til 18 personer.
  • Velvet - til 20 personer.
  • Hemmeligt - op til 15 gæster fra én virksomhed.
  • Sommerbalkon med udsigt over Dnepr og dæmningen - til 8 personer.

Hvad skal jeg bestille

Restaurantens menu er så omfattende, at det simpelthen er umuligt at nævne alle stillingerne, men de mest interessante skal nævnes.

Snacks omfatter vildsvineskinke, kronhjortstroganina, fjerkræpostej, gårdsgrisebryst, Smolensk gedeoste, sorte mælkesvampe, tørs altet elgkød.

En interessant sektion med salater. Der er en utraditionel russisk salat med andebryst, grøntsagssalat med gedeost, lune salater med vildt- og kaninlever, gårdkalvekød og andet.

dungeon restaurant smolensk adresse
dungeon restaurant smolensk adresse

Fra supper på det russiske bord, tyk hodgepodge, okroshka, kold borsjtj, daglig kålsuppe, kongelig øre er altid højt værdsat.

Varme appetitvækkere er repræsenteret af vildt- og andeboller, alle slags kartoffelpandekager og -pandekager, dumplings med kirsebær.

Russiske fiskeretter erutallig fornøjelse. Der er gedde i citronpanering og geddekoteletter og flodørred bagt med urter og fløde, og selvfølgelig hel duft med en sprødstegt skorpe.

Kødglæderierne er ikke mindre imponerende: Hjorte-mørbrad, andebryst i tranebærsauce, gårdvagtel med svampe, Stroganoff-vildt, kalve-, rådyr- og kalkunmedaljoner, svinenakke med svampe og kartofler, tungekalv i valnøddesauce, vildtsteg, koteletter fra bjørn, vildsvin, hjorte og elg.

Fra desserter kan du bestille signaturkiks "Dungeon" med chokoladecreme, puffet marengs, sandkagekurv med bær, "Drunken pear" med en kugle is og tærter i sortiment.

Restaurant Temnitsa menu
Restaurant Temnitsa menu

Derudover serverer de grød, kartofler, ris, bagte grøntsager.

Du kan bestille retter til virksomheden: et kilo kartoffelpandekager med forskellige tilsætningsstoffer, en bunke toast fra forskellige brød til øl, "Meat Fortress" fra fem typer kød, "Fish Boat" fra fem typer af fisk.

Gæsteudtalelse

Der er mange positive anmeldelser om Temnitsa-restauranten: Jeg kan godt lide beliggenheden, interiøret, lækker mad, fremragende forfatterlikører, hjælpsomt personale, speciel atmosfære, smuk stille musik. Men der er også ulemper: først og fremmest er det høje priser såvel som hændelser i tjenesten: overførsel fra sted til sted, travle borde, for prætentiøs atmosfære.

Anbefalede: