Torskekaviarsalat: en række forskellige tilberedningsmuligheder
Torskekaviarsalat: en række forskellige tilberedningsmuligheder
Anonim

Torskekaviar har ikke et særlig præsentabelt udseende, så mange husmødre er simpelthen bange for at bruge det i køkkenet. Men på trods af dette forbliver produktet meget nyttigt, fordi det indeholder en betydelig mængde vitaminer og mineraler. Med hensyn til sammensætning adskiller sådan kaviar sig ikke meget fra sort og rød, men prisforskellen er bestemt mærkbar. Torskekaviar er kulhydratfri og lavt kalorieindhold, hvilket er velegnet til personer, der kontrollerer vægten. Hvilken slags torskekaviarsalat kan du komme i tanke om?

Delikat fire-ingrediens salat

Du skal bruge:

  1. Æg - 4.
  2. Torskekaviar - krukke.
  3. Dild - flere grene.
  4. Mayonnaise - 1 spsk. l.

Kog hønseæg. Kom torskekaviar i et fad (en krukke på 240 gram er nok) og mos den med en gaffel. Gnid de pillede æg groft eller skåret i tern. Hak den vaskede og tørrede dild fint. Tilsæt mayonnaise og forsigtigtsmid salaten.

salat til tarteletter
salat til tarteletter

S alt forretten og stil den på køl i en halv time. Denne delikate torskerognssalat er perfekt til at fylde snacktarteletter på, men den er lækker at spise bare sådan.

Salat med kaviar, kartofler og agurker

Forbered:

  1. Torskekaviar - 1 dåse.
  2. Kartoffel - 3 mellemstore grøntsager.
  3. Æg - 2.
  4. Pickles - 2.
  5. Mayonnaise, s alt.

Kartofler skal vaskes, skrælles og koges. Vi koger også æg. Skær kartofler og æg i tern. S altede agurker skåret i cirkler. Vi lægger alle ingredienserne i en salatskål, tilsæt kaviar og bland. Så skal retten s altes, sættes i køleskabet i en time og først derefter smages til med mayonnaise. Eventuelt pyntes torskekaviarsalat med finthakkede grønne løg.

Forresten er det en god løsning at bruge hjemmelavet mayonnaise i stedet for indkøbt mayonnaise.

salat med kartofler
salat med kartofler

Den indeholder ingen konserveringsmidler og kræver ikke komplekse produkter. Det vigtigste er at have en blender eller mixer i huset.

græsk taramosalat

opskriften på græsk torskekaviarsalat er enkel at lave, men den vil helt sikkert glæde gæster med smag og interessant præsentation.

Påkrævet:

  1. Torskekaviar - krukke.
  2. Løg - et stort stykke
  3. Hvidløg - 1 stor gren.
  4. Hvidt brød - 30 gram.
  5. Olivenolie - 1 ske.
  6. Citronsaft - 1 ske.
  7. Oliver - et par stykker til pynt.
  8. S altog peber.

Rens, skær og steg løget på en pande. Når den er næsten klar, tilsæt hakket hvidløg til den. I en skål blandes kaviar, stegte grøntsager, udblødt brødmasse og hakkes med en blender. I løbet af sit arbejde (brug den laveste hastighed), tilsæt s alt, peber, citronsaft og olivenolie. Rettens konsistens skal ligne tyk creme fraiche. Læg taramosalat i en smuk skål, drys med hakket citronskal og pynt med hakkede oliven.

taramosalat: opskrift og servering
taramosalat: opskrift og servering

Torskekaviar smager godt, har en delikat tekstur, men er let tør. Dens brug vil hjælpe med at forbedre immunsystemet, huden og håret, normalisere stofskiftet.

Salat af dåse torskekaviar med ris

Torskekaviar er et sundt produkt, det kan kombineres med forskellige grøntsager, korn og æg. Torskelever går også godt sammen med kaviar. En fremragende ret kan tilberedes med ris.

Forbered:

  1. Ris - et glas.
  2. Æg - 3.
  3. Frisk torskekaviar - 300 gram.
  4. Gulerod - 1 grøntsag.
  5. Pickles - 2-3.
  6. Mel, vegetabilsk olie - til dej og stegning.
  7. Mayonnaise, s alt.

Kog risene i s altet vand, indtil de er møre. Pas på ikke at overkoge det. Ris til salat skal være strengt smuldrende, så køb langkornede eller parboiled varianter. Skyl det kogte korn. Kog og hak kyllingeæg. Kog gulerødderne til de er halvt kogte og skær dem i tern. agurkerogså skåret i tern.

Begynd at behandle kaviar. Rul kaviaren i stykker i mel og steg på en pande. Når produktet er afkølet, kværn det og bland alle rettens ingredienser. S alt og pynt salaten med mayonnaise.

Salat "Solsikke" med torskekaviar

Der er mange muligheder for at tilberede solsikkesalat, men den mest populære mulighed er at bruge torskelever. Men torskekaviar vil også se godt ud i denne ret!

Påkrævet:

  1. Torskekaviar - 400 gram.
  2. Kartoffel - 3 grøntsager.
  3. Løg - 1.
  4. Æg - 5 stk.
  5. oliven - 100 gram.
  6. Smør - 50 gram.
  7. Chips - omkring 25 stykker.
  8. S alt, mayonnaise.

Hak løget og steg det mørt.

solsikkesalat opskrift
solsikkesalat opskrift

Kog kartoflerne, fjern skrællen, gnid og læg dem på et fad. Smør det med mayonnaise og læg løget ud. Derefter kommer et lag mayonnaise og kaviar (tidligere moset med en gaffel). Læg de hakkede æggehvider ovenpå, derefter blommerne. Dæk fadet på alle sider med chips og pynt med oliven. Denne torskerognssalat vil bestemt ikke blive på bordet længe!

julekaviarsalat

Juletræsformet salat kan pynte på nytårsbordet. Hvordan forbereder man det?

Påkrævet:

  1. Torskekaviar - 1 dåse.
  2. Æg - 4 stk.
  3. Ris - 100 gram.
  4. Løg - 2 stk.
  5. Grønne ærter - 100 gram.
  6. Persille.
  7. Korngranatæble, dild - til pynt.
  8. Mayonnaise, peber, s alt.

Tilberedning af torskekaviarsalat, start med at koge ris og æg. Slib æggene, ælt kaviaren. Bland alt med kaviar. Tilføj polkaprikker.

dåse kaviar salat
dåse kaviar salat

Pil løget, hak og hæld det over med kogende vand. Du kan endda drysse den med eddike. Tilføj det forarbejdede løg til resten af ingredienserne, bland. Hak persillen, kom i retten og pynt salaten med mayonnaise. S alt og peber. Læg salaten på et fad i form af et juletræ - en kegle tilspidset i toppen. Læg derefter dildgrenene rundt om salatens omkreds fra top til bund, så den ligner en rigtig gran. Pynt med granatæblekerner. Fra kogte gulerødder kan du skære en stjerne til toppen. Det bliver en smuk og velsmagende ret.

Alle de resulterende retter er lækre. De vil appellere ikke kun til elskere af fisk og skaldyr, men også til dem, der betragter kød som deres yndlingsprodukt. Torskekaviar betragtes ikke forgæves som et lagerhus af nyttige stoffer, fordi det indeholder en masse vitaminer, mineraler såvel som nyttigt selen, kobber, zink. Fans af diætmad vil også sætte pris på produktet, fordi det indeholder meget lidt fedt. Og den mest glædelige nyhed er, at når kaviar bevares, mister den ikke sine nyttige egenskaber!

Anbefalede: