Den bedste italienske restaurant i Skt. Petersborg

Indholdsfortegnelse:

Den bedste italienske restaurant i Skt. Petersborg
Den bedste italienske restaurant i Skt. Petersborg
Anonim

Det italienske køkken er lækkert, raffineret og nærende. Derfor er det ikke overraskende, at mange russere elsker at nyde oversøiske delikatesser. Saftig lasagne, duftende pizza, din yndlingsspaghetti - alt dette er nemt at tilberede derhjemme. Men hvad nu hvis du vil glæde din mave med en rigtig gourmetmiddag? I dette tilfælde er det bedre at besøge en kulinarisk institution, hvor højt kvalificerede kokke arbejder.

italiensk restaurant spb
italiensk restaurant spb

I den nordlige hovedstad i Den Russiske Føderation vil det ikke være svært at finde sådan et objekt, det vigtigste er at vælge et rigtig godt sted. Bedømmelsen af italienske restauranter i Skt. Petersborg, samlet på grundlag af kundeanmeldelser, er som følger: De tre bedste er Ti Amo, Palermo og Francesco, som fik det maksimale antal point, efterfulgt af Italien, Piano Piano, GooseGoose og Meltcer Fish House, som også har gode vurderinger.

Klaverklaver

Dette er en intim italiensk restaurant. St. Petersborg inviterer alle til at besøge detteen institution, der ligger et stenkast fra Smolnyj-katedralen. Et respektabelt område af byen skaber en vis seriøsitet og stivhed. Men de forsvinder med det samme, så snart man passerer tærsklen - stemningen indenfor er hyggelig på en familie måde. Bløde sofaer og livligt grønt gør indretningen elegant og samtidig hjemlig. Dens højdepunkt er flaskeholderen. Designeren gik kreativt til arrangementet af dette design: containerne er placeret inde i en enorm tønde, som er lavet på bestilling.

Restaurant med italiensk køkken
Restaurant med italiensk køkken

I denne institution praktiseres naturligvis den italienske menu (i restauranterne i St. Petersborg, som vil blive diskuteret nedenfor, tilbydes den også til gæster). Kokken, for at mestre alle finesserne i det oversøiske køkken, tog specielt for at studere i Rom. Resultatet af turen var en usædvanlig, interessant liste over retter. Selv den tilsyneladende almindelige risotto serveres her på en original måde: med rejer og blæksprutteblæk. Der er også fantastiske hovedretter, såsom ørred stegt i polenta med zucchini, samt lækre desserter. Med hensyn til slik er mange gæster vilde med Sabayon, serveret med makroner og ananas. En anden grund til, at du bestemt bør besøge restauranten, er dens vinotek. Samlingen indeholder 150 af de bedste eksempler på drinken.

Italien på Bolshoi

Denne restaurant med italiensk køkken (St. Petersborg) skiller sig ud blandt andre etablissementer. Uden tvivl er det et levende eksempel på en eksemplarisk etablering af et oversøisk land. Dets demokratiske, lyse, muntre design og venlige personale er vellidt af mange gæster,som kommer for at smage de lokale delikatesser. Folk er glade for panoramavinduerne: de tilbyder en fremragende udsigt over Bolshoy Prospekt, hvor restauranten ligger.

bedste italienske restaurant i st
bedste italienske restaurant i st

Køkkenet er meget rigt på unikke retter - for deres skyld kommer kunderne ofte specielt til denne institution. Hvad er pizza med rucolacreme og hvid trøffel værd! Mør krabbe serveret med tomater, rejepasta og tomatsuppe med fisk og skaldyr er også et hit. Desserter fortjener særlig opmærksomhed: berry mmfei, hjemmelavede chokoladetrøfler, napolitansk kage. De tilbyder varmende drinks: kaffe med sojamælk, urtepræparater og te, samt raffes med mynte, salvie eller lavendel. Forfatterlimonader fra institutionens bartendere samt brandede cocktails er også populære. Blandt sidstnævnte skiller Bellini sig ud, lavet på basis af ferskenpuré og champagne.

GooseGoose

Placeringen, hvor denne italienske restaurant ligger, er St. Petersburg, st. Bolshaya Konyushennaya. Den overrasker med sit unikke interiør: Designerlamper med indviklede former og murværk sameksisterer fredeligt med popkunstmalerier. Men gæster kan mest af alt lide mødelokalet, der er udstyret med gulvspots. Der er en vintage kaffemaskine og smukke sofaer. Besøgende er også opmærksomme på balkonen, der svæver over Konyushennaya, hvorpå der står et enormt teleskop.

vurdering af italienske restauranter
vurdering af italienske restauranter

Restaurantens menu er udviklet af den legendariske kok - Valentino Bontempi. Kokken flygtedebanale retter - her finder du ikke den sædvanlige Cæsar-salat til sådan et etablissement. I stedet bliver du budt på en ligurisk suppe med skaldyr, brændenælde, yoghurt og gedeost-ravioli, et lammelår serveret med jordskokkecreme og vanilje osv. Hver ret er et ægte kunstværk. Menuen indeholder også et udvalg af fantastiske vine lavet efter gamle opskrifter i forskellige dele af Italien - en erfaren sommelier vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Meltcer Fish House

Dette er den bedste italienske restaurant i Skt. Petersborg, som er fuldt specialiseret i fiskeprodukter. Det ligger ved den sorte flod - nord for Krestovoy Island. Middelhavskøkkenet, der præsenteres i menuen, er ret forskelligartet. Intet andet sted i St. Petersborg vil du smage en så lækker appelsinfisk-burrida eller sådan en mør udstoppet karpe. Vanilje panna cotta anses for at være den bedste i byen.

Italiensk restaurant i centrum af St. Petersborg
Italiensk restaurant i centrum af St. Petersborg

Det indre af restauranten har ændret sig i år - den er blevet lysere, lettere, mere rummelig. I midten af hallen er der et vandsystem, hvor forskellige havdyr lever. I særlige separate celler kan du se sjove bløddyr, stikkende pindsvin og imponerende østers. Der er også eksotiske dyr. For eksempel spizula ("havnæve") samt anadara.

Palermo

Italiensk restaurant i centrum af Skt. Petersborg glæder besøgende med dets demokrati og respektabilitet. Det er placeret på Fontanka-dæmningen, ved siden af Nevsky Prospekt. Ejendommen er meget lys og rummelig. Den er designet til 50 sæder. Bløde turkise sofaer, snehvide vægge dekoreret med grønt, vægfresker, der forestiller Palermo, skaber en hyggelig atmosfære. Om aftenen, når lampernes lys dæmpes, hersker en romantisk atmosfære her. Den italienske restaurant (St. Petersborg) betragter live vokal som sit højdepunkt. Derudover afholdes der efter kunstnernes optræden et dansemusikprogram.

Italiensk køkken restaurant St. Petersburg Marcellis
Italiensk køkken restaurant St. Petersburg Marcellis

Institutionen tilbyder gæsterne mesterværker af ikke kun italiensk, men også europæisk køkken. Her serveres lette salater, møre bøffer, fiskeretter, der smelter i munden - bagt havaborre eller tun. Men kunderne kan især godt lide de lokale supper – de er simpelthen lækre. Kokken har udviklet opskrifter på mange saucer, der gør hver ret til et rigtigt kulinarisk mesterværk. Vinkortet er berømt for tilstedeværelsen af drinks fra den gamle og nye verden. Derudover kan du her smage cognac, brandy, sherry eller whisky.

Ti Amo

Mange virksomheder i byen tilbereder oversøiske retter - kinesisk, japansk, fransk, georgisk, italiensk. Køkkener, som St. Petersborg elskede af hele mit hjerte, inkluderer ofte retter, der kom til os fra Rom. De bedste af dem serveres på Ti Amo, en familievenlig restaurant. Den er ideel til rolige middage med slægtninge, første dates, forretningsfrokoster. Her kan du smage kebab tilberedt på grillen, solide risottoer og pastaer, fiskedelikatesser, køddelikatesser, søde desserter. Dronningen af restauranten er pizza. Her er den bagt med forskelligt fyld.

italiensk køkken petersburg
italiensk køkken petersburg

Hver dag fra 11.00 til 16.00 serveresappetitlig morgenmad. Det kan være pandekager, der smelter i munden, luftige omeletter, sunde cheesecakes eller korn. Der tilbydes også faste måltider til gæsterne. Shots, ribscognac, forfattercocktails, tranebær er populære blandt drinks. Til en præmie er mærkevarevinen - navnebror til restauranten Ti Amo. Blandt ikke-alkoholholdige drikkevarer bør du prøve bærte, limonade og smoothies. Du kan komme her selv med små børn - de vil være glade for at lege med puslespil og legetøj, deltage i en pizzamadlavningsmesterklasse eller bare sidde og farvelægge billeder med et kulinarisk tema.

Francesco

Endnu en populær italiensk restaurant. St. Petersborg inviterer gæsterne til et hyggeligt etablissement, hvorfra en fantastisk udsigt over Tavricheskaya-gaden åbner sig fra anden sal. Interiøret er lyst og rummeligt. En fryd for øjet er bløde komfortable sofaer, smedede lamper og massive spejle i smukke håndlavede trærammer. Det ser ud til, at du ikke er på en moderne restaurant, men i et gammelt palads.

Italiensk menu i St. Petersborg restauranter
Italiensk menu i St. Petersborg restauranter

Francesco er berømt for sit italienske køkken, origin alt og lækkert. På menuen kan du se jomfruhummer, østers og endda sværdfisk. Du kan også bestille nærende kødretter, gourmetsupper og delikate desserter. Børn bestiller norm alt pizza - her er det meget velsmagende, udvalget er simpelthen enormt. Restaurantens kok, italienske Giuseppe, opdaterer regelmæssigt menuen, tilføjer nye delikatesser til den og kommer med usædvanlige kombinationer og præsentationer.

Andre restauranter

Endnu en italiensk restaurant, der er værd at nævne(St. Petersborg) - "Marcellis". Dette er navnet på ikke én institution, men en hel gruppe af et stort netværk. Den mest populære i denne kategori er spaghetteria, som serverer mærkepasta. Derudover spiller de bedste coverbands i den nordlige hovedstad her fredag og lørdag aften. Menuen byder på traditionelle italienske klassikere. Der er masser af aktiviteter for børn: tør pool, rutsjebaner, legetøjshave og så videre.

italiensk restaurant spb
italiensk restaurant spb

Macaronniki-restauranten er meget unik. Den er placeret under kuplen, som er bygget i form af en glashalvkugle. Der er også en stor terrasse. Restauranten kan rumme 300 besøgende. Folk elsker at besøge her om vinteren. På dette tidspunkt er "Pasta" som et lille etablissement fyldt med varme og komfort. Om sommeren bliver restauranten til en kæmpe legeplads, hvor turister kan lægge sig ned i hængekøjer og nyde udsigten over nattehimlen.

Anbefalede: