Hvordan laver man jordbærtærter?

Hvordan laver man jordbærtærter?
Hvordan laver man jordbærtærter?
Anonim

Duftende hjemmelavede tærter vil helt sikkert samle alle tæt på bordet. Det er lige meget, hvilken type dej du bruger, så længe du tilbereder dem med kærlighed. Så får du de bedste tærter med jordbær. Madlavningsopskriften kan vælges blandt flere foreslåede i artiklen.

Tærter med jordbær
Tærter med jordbær

Lidt eksperimenter, og du vil lykkes.

Mørtkager med jordbær

Til madlavning skal du bruge fire kopper mel, to pakker smør, et glas vand, et æg, fire hundrede gram jordbær, et halvt glas sukker, halvanden spiseskefuld stivelse, en spiseskefuld pulveriseret sukker og s alt efter smag. Jordbærtærter kan også laves af færdiglavet butterdej, men hvis du har tid og lyst, er det bedre at prøve at lave det derhjemme. For at gøre dette, sigt melet, tilsæt s alt og smør til det, gnid alt med dine hænder i krummer. Tilsæt et glas vand og ælt dejen. Pak den færdige blanding ind med folie og lad den stå i en dag. Rul den færdige dej ud og skær i rektangler. Skyl og skær bærrene, bland sukkeret med stivelsen. Læg fyldet på et rektangel af dej, drys med sukker og form tærter med jordbær til ruller. Klem forsigtigt kanterne sammen, så saften ikke siver ud. Læg emnerne på en oliereten bageplade, smør med et æg, send den til en ovn forvarmet til to hundrede grader og bag i cirka en kvart time. Klare, let afkølede tærter kan drysses med pulveriseret sukker.

Jordbærtærter - Opskrift
Jordbærtærter - Opskrift

Det er tid til at servere retten til bordet og brygge aromatisk te.

Berry Pie

Hvis du ikke har tid til at lave en-til-en jordbærfrikadeller, kan du lave en enkelt tærte. For at forberede dejen skal du bruge to hundrede og halvtreds gram mel, hundrede gram sukker, halvanden spiseskefulde bagepulver, fire spiseskefulde vegetabilsk olie, syv spiseskefulde koldt vand og s alt. Til fyldet har du brug for ingredienser: et halvt kilo jordbær, fyrre gram brun farin og en spiseskefuld vaniljesukker, et par spiseskefulde stivelse. Sigt mel med bagepulver, tilsæt sukker, hæld vegetabilsk olie og vand i. Ælt dejen, pak skålen ind med husholdningsfilm og stil den på køl i en time. Del den afkølede dej i større og mindre portioner. Rul den største til et ikke for tyndt lag med en kagerulle.

Butterkager med jordbær
Butterkager med jordbær

Spred ud over formen, og lad siderne stå. Kom jordbærene i en skål med vand, skyl og tør. Læg bærrene på tærtebunden, drys med sukker og stivelse. Rul den mindre del af tærten ud, dæk fyldet. Hvis det ønskes, kan du skære dejen i strimler og dække fyldet med et smukt gitter. Smør tærtens overflade med vegetabilsk olie eller et sammenpisket æg, drys med sukker eller pulveriseret sukker. I dejen skal du lave flere udskæringer på toppen, så under tilberedningendampen dannet i bærene kunne komme ud af dem. Forvarm ovnen til hundrede og firs grader, sæt kagen i den og bag i cirka halvtreds minutter. Så snart kagen er kølet lidt af, kan den serveres på bordet. Sådan en sød godbid vil se godt ud på det festlige bord.

Anbefalede: