Den nemmeste børstetræsopskrift

Den nemmeste børstetræsopskrift
Den nemmeste børstetræsopskrift
Anonim

En simpel opskrift på børstetræ indeholder ikke sådanne fede ingredienser som creme fraiche og kefir. Derudover er der ingen grund til at tilføje gær og vodka til dejen til en sprød dessert, som mange husmødre gør. Metoden nedenfor indeholder et minimum af overkommelige og billige produkter.

Nemmeste børstetræsopskrift

enkel opskrift på børstetræ
enkel opskrift på børstetræ

Påkrævede ingredienser:

  • frisk letmælk - 1,5 kopper;
  • store kyllingeæg - 2 stk.;
  • smør - 50 g;
  • bagepulver - lille knivspids;
  • granuleret sukker - ½ kop;
  • bords alt - ½ lille ske;
  • hvedemel - 2 kopper;
  • pulveriseret sukker - 3-4 store skeer (til at drysse dessert);
  • Lugtfri vegetabilsk olie - personlig præference (til friturestegning).

Dejælteproces

En simpel opskrift på børstetræ bruger kun frisk mælk. Hvis han ikke var i huset, så kan en sådan drink let væreerstatte med almindeligt kogt vand. Smagen af desserten vil ikke blive påvirket på nogen måde. Således skal 2 store hønseæg brydes i en skål, piskes grundigt med et piskeris, og derefter tilsættes perlesukker, blødt smør, frisk letmælk, en lille knivspids natron, bords alt og hvedemel. Bland det hele grundigt med hænderne, indtil der er dannet en blød og mør dej.

nem opskrift på knasende børstetræ
nem opskrift på knasende børstetræ

madlavningsfunktioner

Som du kan se, kræver en simpel opskrift på børstetræ ikke brug af komplekse dyre ingredienser. For at gøre sådan en dessert velsmagende og sprød, anbefales det at lade den æltede dej stå til side i en halv time (i en lukket skål eller pose). Og først efter at denne tid er gået, kan du trygt fortsætte med forberedelsen af blanks.

Dessertformning

En simpel opskrift på børstetræ foreslår at bruge en kagerulle, et stort skærebræt og en meget skarp kniv til at forme halvfabrikata. Alle disse egenskaber er essentielle for at lave en smuk klassisk dybstegt dessert. For at gøre dette skal den færdige dej opdeles i 4 dele, hvoraf den ene skal placeres på brættet, drysses med hvedemel og derefter rulles i et lag 3 mm tykt. Derefter skal arket skæres i lodrette strimler 2 centimeter brede. Efterfølgende skal de deles i to igen, så man til sidst får rektangler med sider på henholdsvis 2 og 7 centimeter. I disse stykker skal du lave et centr alt snit og derefter tråde igennemden har en kant af dejen (du kan gøre det flere gange). Som følge heraf skulle der dannes ejendommelige krøller.

Varmebehandling

den nemmeste opskrift på børstetræ
den nemmeste opskrift på børstetræ

En simpel opskrift på sprødt børstetræ kræver kun at bruge frisk, lugtfri vegetabilsk olie under stegning. Denne dessert tilberedes bedst i en friture. Men hvis du ikke har dette køkkenapparat, så vil en grydeske, ællinger eller en lille kedel passe til bølgen. Færdiglavede halvfabrikata skal sænkes en efter en i kogende olie, opbevares der i 5-8 minutter (indtil desserten bliver brunlig). I dette tilfælde skal penseltræet vendes regelmæssigt med en hulske.

Den stegte søde ret skal kasseres i et dørslag for at dræne fedtet, og derefter overføres til en tallerken og drysses med flormelis.

Anbefalede: