Restauranter i Khanty-Mansiysk: en oversigt over de bedste etablissementer, billeder og anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Restauranter i Khanty-Mansiysk: en oversigt over de bedste etablissementer, billeder og anmeldelser
Restauranter i Khanty-Mansiysk: en oversigt over de bedste etablissementer, billeder og anmeldelser
Anonim

Khanty-Mansiysk er en unik by i Rusland. Fra en lille by på få år lykkedes det ham at blive en rigtig hovedstad i Ugra. I dag er Khanty-Mansiysk Okrugs sports- og kulturcenter. Det er vært for internationale og alrussiske skiskydnings- og skakkonkurrencer, store kulturelle begivenheder og stjernemøder i Ugra-Classic koncert- og teatercenter.

Forretningsmænd og studerende kommer her for at holde fora og konferencer. Der er berømte mennesker og turister fra forskellige dele af Rusland og udlandet, som besøger adskillige museer og udstillinger i byen.

Khanty-Mansiysk, natudsigt
Khanty-Mansiysk, natudsigt

For turister tiltrækker byen også unikke retter fra oprindelige folk, som kan smages på nogle restauranter i Khanty-Mansiysk.

Grundlaget for Ugra-køkkenet er fisk, vildt og kød fra vilde dyr samt vildt, bær ogPinjekerner. Fisken er traditionelt kogt, røget, stegt eller spist frossen i form af en skiveskåret fisk. Kød og vildt bages eller steges til en lækker skorpe. Usædvanlige desserter er lavet af bær og nødder. Alt, hvad Yugra-landet er rigt på, kan smages i byens restauranter.

Hvor skal man tage hen for at tilbringe en hyggelig aften eller bare kigge forbi for en bid mad i Ugras hovedstad?

Misne Restaurant

Blandt de oprindelige folk i Ugra er "Misne" en god fe, der giver jægere held og lykke og beskytter dem i skoven. Restauranten Misne er et magisk sted, hvor du kan nyde stegt vildsvinekød eller tørret vildtkød, størbøf eller frisk sterlet patonka i stilheden i den nordlige skov.

Restauranten har sit eget bageri for at glæde kunderne med friske kager. Gæsterne på restauranten bemærker også personalets gæstfrihed og servicen på højeste niveau. Fans af russisk køkken og dem, der ønsker at prøve fantastiske retter, der er traditionelle for Khanty-folket, bør besøge restauranten Misne. Her, i et hyggeligt interiør i stil med en stor jagthal, kan du ikke kun spise lækker mad, men også slappe af i sjælen.

Restaurant "Misne"
Restaurant "Misne"

Ugra Restaurant

En af de mest berømte restauranter i Khanty-Mansiysk ligger på første sal i det prestigefyldte Cronwell Inn Yugra-hotel. Her vil de for gæster og alle, der har lyst, servere morgenmad og servere en lækker frokost eller middag. Et åbent køkken med en rigtig grill tiltrækker også alles opmærksomhed.

Image
Image

Beboere og gæster i Khanty-Mansiysk sætter pris på restauranten "Ugra" for dens interiør og musikalske arrangementaftener. En luksuriøs hal, service i høj klasse og et spændende program vil give levende følelser og indtryk til enhver besøgende. Her kan du ikke kun tilbringe tid med din halvdel eller venner, men også bestille en smart banket eller organisere en forretningsmorgenmad. I 2006 modtog restauranten "Ugra" en pris i distriktskonkurrencen "Business Leader of Yugra".

Restaurant "Ugra"
Restaurant "Ugra"

Stary Dvor-restaurant

Et hyggeligt hjørne af det gæstfrie Kaukasus midt i det kolde Khanty-Mansiysk - restauranten "Stary Dvor". Gæsterne på restauranten venter på specialiteter fra det kaukasiske køkken og gaver fra Yugra-landet, udsøgt europæisk køkken og ægte haveksotiske ting.

For feinschmeckere er der et omfattende vinkort med traditionelle abkhasiske og georgiske vine, elitevarianter af kaffe og te og et stort udvalg af stærkere drikke. Restauranten er ekstremt populær blandt byens indbyggere og gæster, så ved frokosttid er der nogle gange ingen tomme sæder.

Ikke desto mindre er gæster på Stary Dvor-restauranten altid velkomne og mødt med usvigelig venlighed. Besøgende bemærker ikke kun kvaliteten af retterne tilberedt på den åbne grill i hallen, men også det hyggelige interiør og farverige musik.

Restaurant "Old Yard"
Restaurant "Old Yard"

Kinza Restaurant

En lys repræsentant for georgisk gæstfrihed i Khanty-Mansiysk er Kinza-restauranten, hvor gæsterne vil blive serveret ikke kun lækre traditionelle retter - khachapuri, khinkali, dolma, satsivi, men også ægte hjemmelavede vine, chacha, frisk frugtkompotter, limonader, en masse grønt og oste, der er medbragt frasolrige Georgien. Restauranten ligger i en smuk historisk bygning i en malerisk park.

Den lille sal er indrettet i orientalsk stil med traditionelle keramiske plader og lyse farver, så atmosfæren af varme og komfort hersker her. Duften af shish kebab tilberedt af grilleren tiltrækker her ikke kun turister, men også indbyggere i byen igen og igen. Og venlige tjenere vil helt sikkert invitere dig til at besøge restauranten igen.

Restaurant "Kinza"
Restaurant "Kinza"

Freestyle

Inelma stroganina, muksun med svampe og kartofler, lammekølle - alt dette kan findes på Freestyle-restauranten i Khanty-Mansiysk. Her tilbydes besøgende russiske, europæiske og traditionelle Ugra-køkken. En bred vifte af kød- og fiskeretter, forfatterens køkken og lækre desserter vil tilfredsstille selv den mest krævende smag.

Hurtig service af høj kvalitet, lakonisk og iøjnefaldende interiør og køkken er uden ros - det er, hvad byens indbyggere og gæster elsker Freestyle for. Gæsterne kan nyde den storslåede udsigt over skoven uden for vinduet eller på sommerverandaen året rundt. Her er det ikke kun hyggeligt at slappe af i selskabet, men også at holde et bryllup, en banket eller en børnefest.

Restaurant "Freestyle"
Restaurant "Freestyle"

Taiga Puffin Restaurant

Du kan ikke tale om restauranterne i Khanty-Mansiysk uden at nævne Taiga Deadlock, som anses for at være et af de bedste etablissementer i byen. Og det er ikke kun designet i den russiske folkestil.

Gæsterne roser det uovertrufne køkken, der er rigt på Yugra-lækkerier. Stroganina fra traditionelsorter af fisk, vildt og bjørnekød retter, bagt vagtler uvægerligt glæde besøgende. Udover originale retter glæder institutionen sig med service i høj klasse på niveau med gode storbyrestauranter. Priserne er dog også på niveau med storbyrestauranter, men ifølge besøgende er køkkenet bestemt det værd.

Restaurant "Taiga blindgyde"
Restaurant "Taiga blindgyde"

Poseidon Restaurant

Som navnet antyder, er Poseidon en fiskerestaurant. Menuen har en masse retter fra traditionelle nordlige fisk: hvidfisk, nelma, sterlet, både enkle og de mest udsøgte. Restauranten har store akvarier med krebs, som efter ønske kan bedes om at lave mad. Ud over de mange forskellige fiskeretter glæder Poseidon besøgende med kød- og vildtretter.

Interiøret i marine toner og beliggenheden ved bredden af Irtysh gør etablissementet endnu mere attraktivt for besøgende, der kan se flodens rolige strømning gennem store panoramavinduer. Stamgæster anbefaler at besøge denne restaurant, da de værdsætter deres gæster her.

Restaurant "Poseidon"
Restaurant "Poseidon"

Karavan Restaurant

For dem, der kan lide at spise velsmagende og hurtigt, er Karavan-restauranten i Khanty-Mansiysk bedst egnet. Dette er ikke kun et lille hyggeligt værelse, men også en fremragende menu.

Her kan du bestille klassisk europæisk mad og lækre aserbajdsjanske retter. Levende musik og en venlig atmosfære får gæsterne til at føle sig godt tilpas.

Restaurant "Caravan"
Restaurant "Caravan"

Servicekvalitet ogRestaurantens beliggenhed gør det også muligt trygt at anbefale dette etablissement til et besøg. Her afholdes banketter, mesterklasser og børnefester, om hvilke gæster efterlader takkeord til kokkene og restaurantpersonalet.

Anbefalede: