Sådan bages charlotte: opskrifter
Sådan bages charlotte: opskrifter
Anonim

Alle fans af søde delikatesser elsker simpelthen charlotte. Hemmeligheden bag dens popularitet ligger ikke kun i enkelheden og hastigheden af forberedelsen, men også i det faktum, at pakken med produkter til dette kulinariske mesterværk koster meget lidt.

Hvordan bager man charlotte i ovnen? Trin-for-trin opskriften på denne tærte er meget enkel, og enhver, selv en nybegynder værtinde, vil være i stand til at gøre det. Forresten kan du tilberede det ikke kun i ovnen, men også i en langsom komfur. Overvej et par opskrifter på, hvordan man bager charlotte med æbler og nogle andre frugter.

Sådan bager du charlotte
Sådan bager du charlotte

Desserthistorie

Først og fremmest bør vi vende os til de historiske rødder af denne berømte tærte. Det skal bemærkes, at hans opskrift var kendt i meget lang tid blandt briterne, som aktivt tilberedte den originale budding af fugtet brød og æbler.

Også nogle historiske fakta tyder på, at denne ret har fået sit navn fra det engelske ord charlyt, som betød en simpel ret lavet ved at blande æg og mælk med sukker - sådan en ret var populær i det 15. århundrede.

Logikken hos nogle russere tyder også på, at navnetpirogue er på en eller anden måde forbundet med det berømte navn Charlotte - denne version har også ret til at eksistere.

Perfect Charlotte

Hvordan skal en perfekt æbletærte se ud? Først og fremmest bør du være opmærksom på at sikre, at den tilberedte dessert er så frodig og høj som muligt. Dette tyder på, at det ikke bliver gammelt allerede næste dag, men vil være brugbart inden for to til tre dage.

Med hensyn til smagen af en ideel charlotte skal den være let syrlig. Denne effekt kan opnås ved kun at bruge sure æbler til at lave tærten. For at de skal se meget smukke ud på overfladen af produktet (og de skal være placeret der), skal du vælge de hårdeste sorter. Som praksis viser, er alle de anførte kvaliteter af æbler tilgængelige i vintersorter. Derfor anbefaler mange charlotteopskrifter brugen af frugtsorter såsom semerinka og pære.

Sådan bages charlotte med æbler
Sådan bages charlotte med æbler

Sådan bager du charlotte i ovnen: en trin for trin-opskrift

Denne instruktion er beregnet til dem, der praktisk t alt ikke har nogen kulinariske færdigheder, men som har et ønske om at overraske deres kære.

1. For at lave sådan en tærte skal du tage en ret dyb skål, som er egnet til at ælte dejen i den. Når du vælger dybden af retterne, skal det forstås, at grundlaget for den fremtidige kage skal slås.

2. Først og fremmest skal tre kyllingeæg opdeles i tilberedte retter, som er foreløbigtdet er tilrådeligt at opbevare dem i køleskabet et stykke tid - på den måde bliver de kolde, hvorved der dannes et godt tykt skum ved piskning. Derefter skal du starte processen med at piske med en mixer, indstille den til medium hastighed.

3. Når hvidt skum dannes, er det nødvendigt at hælde et glas sukker, sodavand læsket med eddike i det (du skal tage en lille mængde - bogstaveligt t alt på spidsen af en kniv) samt et glas forsigtet hvede mel. I denne sammensætning skal ingredienserne fortsat piskes uden at slukke for mejetærskeren eller mixeren. Til sidst skulle du få en ret tyk dej, der ligner creme fraiche i sin konsistens.

3. Nu skal du tage en bageplade, dække det hele med pergament og let smøre arket med vegetabilsk olie. Du kan også bruge en silikoneform til bagning.

5. På formularen skal du lægge det ønskede antal sure æbler efter at have skåret dem i skiver eller terninger. Hvad angår skindet, kan de fjernes fra frugten, men du kan heller ikke gøre dette. Når du vælger mængden af frugt, skal det forstås, at jo mere der er, jo vådere bliver kagen.

6. Hæld den formede dej over de udlagte frugter. Derefter skal den fremtidige kage sættes i ovnen, forvarmet til 18 grader.

Hvordan bager man charlotte? Gennemgangene siger, at denne proces tager omkring 30-40 minutter i gennemsnit. Mange professionelle kokke anbefaler ikke at åbne ovnen i løbet af de første 20 minutter af bagningen. Det er i denne periode, at kagen "vokser"under påvirkning af temperaturen og bliver den mest storslåede. I tilfælde af at der kommer luft ind i kabinettet i dette øjeblik, vil den helt sikkert sætte sig og vil ikke stige igen.

Efter at have brugt en tandstikker eller en anden træpind til at bestemme produktets klarhed, skal du lade det stå i ovnen i yderligere 10-15 minutter. Derefter skal lagen med tærten tages ud, vendes og drysses med flormelis ovenpå. Nogle husmødre bruger chokoladechips til dekoration, hvilket også er en meget interessant og passende løsning.

Sådan bages charlotte i ovnen
Sådan bages charlotte i ovnen

Med hytteost

Dette er endnu en interessant måde at bage charlotte på. Opskriften på denne tærte går ud på at tilføje hytteost til den, hvilket gør smagen af det færdige produkt mere delikat og behagelig.

For at tilberede hytteost-charlotte skal du tage seks små æbler, vaske dem grundigt, fjerne skindet og, efter at have fjernet kernehuset, skære i små stykker. Derefter skal de drysses med citronsaft og drysses med sukker, stå et stykke tid.

Nu skal du i gang med at forberede dejen til tærten. For at gøre dette skal du tage et glas sukker, tilføje et kyllingæg til det samt smeltet smør i et vandbad (ca. 100 g). Tilsæt en teskefuld bagepulver til den samlede masse. Derefter blandes alle komponenterne grundigt, indtil en tilstand af ensartethed.

Når ingredienserne er blandet, tilsættes 250 g hytteost til dem, som først skal gnides gennem en sigte, samt et glas semulje. Dettesammensætningen af ingredienserne skal også omrøres og efterlades i denne form i et kvarters tid.

I mellemtiden kan du forberede bageformen. Den skal dækkes med pergament, som skal smøres med smør eller solsikkeolie på toppen. Derefter lægges æbler ud på arket, hvorpå det er nødvendigt at hælde den forberedte dej.

Bagepladen med indholdet skal placeres i en forvarmet ovn og vente på, at tærten er stegt.

Quick Charlotte

Dette er endnu en nem måde at bage charlotte på. Denne opskrift indebærer dens hurtige tilberedning og tilstedeværelsen af et minimum af kulinarisk oplevelse for værtinden.

For at lave en lækker og enkel æbletærte, tag et par sure æbler, fjern alt unødvendigt fra dem og skær dem i små stykker.

Smelt chokoladen i en separat varmebestandig skål. For at forberede en tærte i henhold til denne opskrift skal du bruge omkring 150-200 gram af dette produkt. For at diversificere smagen kan du også bruge cremet is, som du skal tage lige meget. I tilfælde af dets brug er det ikke nødvendigt at opvarme produktet - bare lad det smelte under påvirkning af stuetemperatur.

Nu er det tid til at begynde at lave dejen til tærten. For at gøre dette skal du bryde tre kyllingeæg i en stor dyb skål og tilføje et glas sukker til dem. I denne sammensætning skal produkterne piskes med en mixer i mindst fem minutter, indtil der dannes et meget tykt skum. Derefter er det nødvendigt i den dannede massetilsæt et glas mel, fortsæt processen. Som et resultat bør du få en ret tyk masse, der ligner creme fraiche i sin konsistens.

Når dejen er klar, skal der sendes smeltet chokolade eller is i den, hvorefter du skal blande den resulterende blanding meget forsigtigt - dejen er klar.

Sådan bager du charlotte med æbler i ovnen
Sådan bager du charlotte med æbler i ovnen

Hvad og hvordan bager man charlotte med æbler? Trin-for-trin opskrifter siger, at du til denne handling skal bruge formularer dækket med pergament. Men hvis denne proces udføres i silikoneforme, er pergament ikke nødvendigt - det er nok bare at smøre dem med smør eller vegetabilsk olie. Når du har behandlet formularen, skal du lægge de tilberedte æbler på bunden og fylde dem med dej og sætte dem i ovnen for at bage.

Sådan bager man charlotte i en langsom komfur

En multikomfur er en teknik, der er ret multifunktionel. Sammen med forskellige retter kan du også koge æblekage i den. Hvordan bager man æblecharlotte ved hjælp af det? Processen er ret enkel.

For at lave en tærte i en langsom komfur skal du piske fire kyllingeæg med et glas sukker ved at bruge en røremaskine, der kører ved lav hastighed. I processen med at piske skal enhedens hastighed gradvist øges. Når æg-sukkermassen bliver til et tykt skum, skal du gradvist hælde et glas mel i den, samt en teskefuld bagepulver til dejen og halvmalet kanel. Efter at dejen har fået konsistensen af meget tyk creme fraiche, skal du tilføje skrællet og skåret i ternæbler (ca. fem stykker) og bland alle ingredienserne godt.

Hvordan bager man charlotte med æbler i denne mirakelgryde? Ja, meget simpelt. Først og fremmest skal du forberede multicooker-skålen - den er smurt med et stykke smør. Læg derefter dejen i den og fordel den jævnt. Hvis det ønskes, kan bunden af multikogeren lægges med små stykker æbler.

Du skal tilberede en tærte ved at indstille "Bagning"-tilstanden. Tilberedningsprocessen vil tage omkring en time. Efter den angivne tid skal du åbne dækslet på enheden og lade produktet stå i denne form i cirka fem minutter - derefter kan det fjernes.

Sådan bager du charlotte i ovnen trin for trin
Sådan bager du charlotte i ovnen trin for trin

Apple Banana Variant

Der er mange måder, der er svaret på spørgsmålet om, hvordan man bager charlotte i ovnen. Opskriften, der bruger æbler og bananer som fyld, vil helt sikkert blive en favorit i ethvert hjem, da det er med et sådant fyld, at den sædvanlige tærte bliver særlig original. Udover god smag har den også en utrolig aroma, der fylder hele huset under bagningen.

For at lave sådan en original tærte bør du rense frugten for alt unødvendigt og hakke det. For mængden af ingredienser nedenfor, bør du tage fra 6 til 10 æbler og 1-2 bananer - det hele afhænger af den ønskede saftighed af det færdige produkt.

Pisk et glas sukker og tre æg i en separat skål - for at danne et tykt hvidt skum, skal du fortsætte denne proces i 1,5-2 minutter. Uden at stoppepiskning, du skal tilføje en teskefuld sodavand læsket med eddike samt et glas mel til massen. Fortsæt med at piske med denne blanding ved lav hastighed, ellers kan skummet falde, hvilket kan gøre kagen ikke så luftig.

Når dejen er klar, skal du smøre bageformen, evt. dække den med pergament. Læg æbler på bunden af fadet, hæld en lille mængde dej på dem, på et lag, hvoraf bananer skal placeres jævnt. Hæld derefter resten af dejen oven på det hele. For at kagen får en speciel smag, drys dens lag med lidt kanel.

Den formede kage skal placeres i ovnen, der er forvarmet til den maksimale temperatur og bages i den, indtil den er gennemstegt.

Med kefir

Vil du glæde din familie med lækre og frodige kager, men ved du ikke, hvordan man bager charlotte i ovnen? Trin-for-trin opskriften nedenfor vil besvare dette spørgsmål. Hemmeligheden ved en frodig tærte er at tilføje et fermenteret mælkeprodukt til dejen. Og nu vil vi fortælle dig, hvordan du bager charlotte med kefir.

1. Forberedelsen af en sådan delikat og luftig dessert skal begynde med forberedelsen af fyldet, som vil være sure æbler i mængden af tre stykker. Hver frugt skal vaskes grundigt, udkernes og skæres i små stykker.

2. I en skål piskes tre æg med et glas sukker, indtil der dannes et stejlt skum. Når dette er gjort, hæld et glas kefir i massen i en tynd stråle og tilsæt teen skefuld sodavand læsket med eddike. Derefter skal du gradvist hælde et par glas sigtet mel i ingredienserne uden at stoppe med at piske.

Sådan bager du æble charlotte trin for trin opskrift
Sådan bager du æble charlotte trin for trin opskrift

3. Hvordan bager man charlotte, så det viser sig at være særligt duftende? I processen med dets forberedelse skal du tilføje kanel. Så læg æbler i bunden af den valgte form, drys dem let med stødt kanel og hæld over den forberedte dej.

4. I denne form skal massen sendes i ovnen, opvarmes til 200 grader og bages til den er kogt.

Når kagen er klar, kan du drysse den med melis på toppen.

Bag charlotte med æbler i ovnopskriften
Bag charlotte med æbler i ovnopskriften

Charlotte "Fra Arkhipych"

Der er mange muligheder for, hvordan man bager charlotte i ovnen. Men blandt dem er en af de mest originale denne særlige opskrift.

For at lave en tærte skal du dele tre hønseæg i hvider og æggeblommer på den. Proteiner skal piskes i en separat skål, indtil der dannes et tykt og stejlt skum. Derefter skal du hælde 300 gram sukker i dem uden at stoppe piskeprocessen. Når sukkeret er opløst, reduceres hastigheden af mixeren, tilsæt blommer og 300 g mel (tidligere sigtet) til den fremtidige dej. Efter at have kombineret ovennævnte ingredienser skal kefir indføres i dejen (et glas eller et halvt glas - outputtet skal være en masse, der ligner creme fraiche med et fedtindhold på 15%). En halv teskefuld sodavand, hydreret med citronsaft, skal sendes til den flydende masse, og bland igen alt indtilhomogenitet.

Når dejforberedelserne er færdige, skal du tage æblerne på. De skal vaskes, skrælles og skæres i små stykker. Smør bradepanden med smør, som først skal smeltes ved svag varme eller i vandbad. Helt i bunden skal du lægge æbleskiver og dække dem med en lille mængde revet citronskal. Først derefter skal æblerne hældes med den dannede dej. I dette skema skal skemaet lægges til side i 10 minutter, så alle tomrum udfyldes. I mellemtiden kan du tænde ovnen for at varme op til 200 grader.

Sådan bager du charlotte trin for trin opskrift
Sådan bager du charlotte trin for trin opskrift

Hvordan bager man charlotte i ovnen, så den ikke brænder på? Det er nødvendigt at sende formen med dejen til ovnen i en halv time. Efter dette tidspunkt skal dessertens klarhed kontrolleres med en tandstikker eller kniv. Klarhed bestemmes også af den rødmossede skorpe på tærten. I tilfælde af at kagen efter en halv time ikke er blevet rødmosset, skal den stå i yderligere 15 minutter.

fransk

Hvordan bager man charlotte? En trin-for-trin opskrift på denne tærte inviterer dig til at tilberede den efter gamle franske traditioner.

1. For at forberede en dessert skal du tage et par æg og 3/4 kop sukker. Ingredienserne skal piskes med et piskeris. Når de er blevet til en homogen masse, skal du hælde et glas mælk i blandingen, som først skal varmes lidt op.

2. For at bage charlotte med æbler i ovnen efter en opskrift fra Frankrig, skal du kende dens hovedfunktion, som er at tilføjei et fad gammelt brød. For mængden af ingredienser, der præsenteres i denne opskrift, skal du tage 200-250 g af et bageriprodukt og skære det i terninger. De skal sendes til den tilberedte mælkeæg-blanding og have lov til at fodre ordentligt, hvilket vil tage omkring 40-45 minutter.

3. 50 g valnødder skal knuses, som du kan bruge en blender til.

4. I en separat skål skal du lægge æbler (5-6 stykker), som først skal vaskes, skrælles og skæres i terninger. Tilsæt hakkede valnødder til dem. Når brødet er helt vådt, skal det også fastgøres til æblerne og blande den resulterende masse godt.

5. For at bage charlotte i fransk stil med æbler i ovnen, skal du tage en rund bradepande og generøst smøre den med smør (smør eller solsikke).

6. Dernæst skal du tilføje den tidligere tilberedte blanding af æbler og brød i den, forsigtigt tamp den ned og drys med knuste nødder på toppen. Til drysning kan du også bruge en lille smule revet citronskal - så bliver kagen ikke kun velsmagende, men også meget velduftende.

7. Oven i alt skal du hælde en lille mængde smør, som tidligere er smeltet i et vandbad eller ved lav varme.

Hvad angår selve bageprocessen, udføres den ved en ret høj temperatur - 200 grader. Denne proces vil tage omkring 30 minutter - som regel i den tildelte tid har kagen tid til at brune og også blive porøs og luftig. Efter brug af en kniv eller tandstikkerdessertens klarhed er indstillet, den skal stå i ovnen et stykke tid (ca. 10-15 minutter), derefter fjernes, afkøles let, skæres i portioner og serveres!

Nogle husmødre anbefaler også at bruge en lille mængde kanel i stedet for citronskal, hvilket giver det færdige produkt en unik sød og krydret aroma. Charlotte tilberedt på en så usædvanlig måde vil helt sikkert blive en yndlingsret for husstanden og alle familiegæster.

Anbefalede: