"Piano in the bushes" - anbefales til et besøg
"Piano in the bushes" - anbefales til et besøg
Anonim

På nuværende tidspunkt glæder enhver by indbyggere og gæster med en overflod af drikkesteder, restauranter, barer og caféer. Hvor skal man hen, og hvor skal man have det sjovt? Hvor tjenere byder gæster velkommen, og hvor de opfører sig på en arrogant og uhøflig måde?..

klaver i buskene
klaver i buskene

Et af de velkendte steder i byen Krasnoyarsk er restauranten "Royal in the bushs". Overvej denne institutions arbejde og drag konklusioner, om det er værd at besøge.

Hvorfor går vi på restauranter?

Enig i, at vi kan spise lækkert derhjemme - næsten enhver husmor i dag, takket være internettet, videokurser, kulinariske showprogrammer, kan lave noget usædvanligt og ikke uden gastronomisk værdi. Madlavning er blevet moderne i dag, og derfor skal du have gode grunde til at gå på restaurant.

klaver i buskene Krasnoyarsk
klaver i buskene Krasnoyarsk

Denne grund kan være en romantisk date, en larmende og glædelig lejlighed som en fødselsdag eller et bryllup, såvel som virkelig usædvanlige retter skabt af professionelle kokke. Hver af os husker på sådan et hyggeligt "sted" i sin hjemby, som han foretrækker at besøge på et passende tidspunkt. Et af disse etablissementer er "Royal in the bushs" iKrasnoyarsk.

Hvad tiltrækker besøgende til virksomheder?

Først og fremmest er det atmosfæren - hygge, komfort, usædvanligt tilbehør, der dekorerer interiøret, intim tusmørke eller omvendt et stærkt oplyst rum. Disse komponenter gør restauranten attraktiv for besøgende, og tvinger dem til at komme igen og igen.

klaver i buskene krasnoyarsk anmeldelser
klaver i buskene krasnoyarsk anmeldelser

For det andet er servicepersonalets arbejde vigtigt. Et venligt smil, opmærksomhed og omsorg for kunderne - det er det, vi kan lide. Og hvis en restaurant har en fantastisk dygtig kok, og gæster bliver mødt af uvenlige tjenere, så mister institutionen sin kundekreds.

Lækre måltider. I dag er besøgende blevet meget kræsne. Ofte hører tjenere udsagn som: "Ikke pasta, men pasta, og altid al dente." Eller: “Hvorfor serverer du laks med citron, fordi den mister sin farve?”. Hvis en virksomhed ikke behager besøgende med lækker mad, usædvanligt dekoreret og forberedt, så vil kunderne ikke besøge den.

klaver i buskene
klaver i buskene

Priser. Uanset hvor mange penge kunden har, vil han ikke betale for meget. Udgifterne til måltider skal være overkommelige, ikke lave (for ikke at miste kunder fra business class og højt niveau), men ikke høje (for ikke at miste hovedpublikummet fra middelklassen).

"Royal in the bushes" - en af byens seværdigheder

Der er én institution, som det simpelthen er umuligt ikke at bemærke. Den ligger i øvrigt slet ikke i buskene, men under jorden…

klaver i buskene
klaver i buskene

Dette er klaveret i buskene. Krasnoyarsk er rig på barer og restauranter, og alligevel finder du hver aften, uanset om det er en hverdag eller en weekend, mange besøgende ved bordene her. Hvorfor er dette sted så attraktivt for kunder?

Secrets of the Piano in the Bush bar

Som med ethvert vellykket projekt er der ikke noget enkelt svar. Nogen er tiltrukket af institutionens ekstraordinære "hjemlige" komfort. Du kan bære en aftenkjole, når du besøger Piano in the Bush, men jeans og en T-shirt er også helt passende.

klaver i buskene
klaver i buskene

En anden hemmelighed ved stedet er skabernes humor, som gennemsyrer alt fra navnet på etablissementet til fantastiske menupunkter, såsom "Salat med søfarende" eller "Bram i avisen". Enig, sådanne navne er meget mere kendte for os, og spørg bare om en test!

Når du går ned til etablissementet om sommeren, vil du føle den ønskede kølighed, og om vinteren kan du gemme dig for snestormen. Omsorgsfulde tjenere tænker ikke kun på deres drikkepenge, men også på din komfort - de vil helt sikkert spørge, om temperaturen i rummet passer dig og er klar til at justere klimaanlægget.

Barens omdømme er også af stor betydning. Når du spørger folks mening om baren "Royal in the bushs" (Krasnoyarsk), vil du høre de mest positive anmeldelser. Når alt kommer til alt, vil taknemmelige kunder gerne dele deres levende indtryk og invitere dig til også at besøge denne bar.

Anbefalede: