Novikovs restauranter. Nye Novikov restauranter
Novikovs restauranter. Nye Novikov restauranter
Anonim
novikov restauranter
novikov restauranter

Blandt de mange berømte og succesrige restauratører i Rusland og England er en af de første navnet på Arkady Novikov, en russisk iværksætter, hvis hænder skabte en galakse af velkendte etablissementer - fra respektable og elite ("Biscuit") " eller "Royal Hunt") til enkel og demokratisk ("Firs-sticks"). I mange år har Novikov-restauranten på Tverskaya Street, i centrum af Moskva, såvel som andre etablissementer beliggende i de prestigefyldte kvarterer i hovedstaden og andre store byer, herunder London, konsekvent gjort et sprøjt blandt lignende projekter med deres innovation og originalitet.

Biografi om Arkady Novikov og begyndelsen på en karriere

Før han blev restauratør, gennemgik Novikov selv en barsk skole med madlavning. Han dimitterede fra en almindelig kulinarisk skole i Moskva og akademiet. Plekhanov med en grad i økonomi i offentlig catering. Derefter gik han for at tjene i hæren, hvor han i flere måneder skulle gennemgå uddannelse på skolen for militær hundeopdræt og engagere sig itræning af servicehunde. Da han vendte tilbage, mistede Arkady ikke interessen for kogekunsten og fik job på restauranten Universitetsky som almindelig kok, hvor han arbejdede i fem år. I begyndelsen af 90'erne blev Novikov først vicekok på en stor restaurant i Moskva, Havana, og blev derefter inviteret til en lignende stilling på Olympic Lights og Hard Rock Cafe.

Arkady Novikovs karriere i anden halvdel af 90'erne

Arkady Novikov restauranter
Arkady Novikov restauranter

Men selv en ret prestigefyldt stilling i Universitetsky-restauranten viste sig at være for enkel for den fremtidige iværksætter. I perioden med store forandringer i 90'erne starter Arkady Novikov sin egen virksomhed, hvoraf det første tegn var restauranten Sirena, som åbnede i 1992. Blandt de mange etablissementer blev "Sirena" det første "fiskested" af høj kvalitet i Moskva og introducerede besøgende til eksotiske retter for den tid.

Enhver menu i Novikov-restauranten, især hvis vi taler om elite-etablissementer, er et rigtigt mesterværk og inkluderer retter, som endnu ikke er kendt af offentligheden i øjeblikket. Ofte er Arkady selv involveret i processen med at vælge lækkerier til en nyetablering, baseret på hans egne erfaringer og de trends, der er til stede i forretningen i øjeblikket. Gennem 11 lange og hårde års arbejde har Novikovs restauranter, det vil sige mere end 30 projekter, dannet en hel gruppe af virksomheder. Dette er en af de største sådanne besiddelser i Moskva og London.

RestaurantkonceptArkady Novikov

Arkady Novikov betragtes med rette som grundlæggeren af traditioner og principper, der betragtes som milepæle i udviklingen af den moderne restaurationsvirksomhed. En illustration af den første fase kaldes "Club T" med dets franske køkken. Denne institution blev oprettet af Novikov i 1994. Restauranten modtager særdeles positive anmeldelser, både fra kritikere og fra de besøgende selv, og har i mange år været anset som det bedste "franske sted" i Moskva.

Og i 1996 åbner Arkady "Royal Hunt", som er blevet en slags symbol på det post-sovjetiske traditionelle russiske køkken, som vender tilbage til besøgendes interesse. Restauranten ligger i centrum af Rublevo-Uspenskoye motorvejen, i landsbyen Zhukovka, og er kendt for sit imponerende entourage af træbjælker, vogne og tønder, skind af ulve og bjørne, ædle russiske retter og et højt serviceniveau. Her kan du smage tærter fyldt med kød, sild under en "boyar" pels eller sibiriske vildtboller. I årenes løb har institutionens vægge gentagne gange set højtstående gæster, herunder Boris Jeltsin og Jacques Chirac.

Andre restauranter af Arkady Novikov åbnede i 90'erne af forrige århundrede

Novikovs restaurant på Tverskaya
Novikovs restaurant på Tverskaya

Også i 1996 blev den første demokratiske restaurant-tavern "Yolki-Palki" skabt, som senere vil vokse til en hel fastfood-kæde. Novikovs restauranter "Yolki-Palki" (der er flere af dem) er en slags symbol på russisk nation alt køkken, der fokuserer på hjemmelavede retter og organiserer sunde højkvalitetsretterernæring. Et af institutionens begreber er orienteringen af menuen til funktionerne i nogle helligdage. For eksempel tilbydes der før påske en fastelavnsmenu, pandekager tilbydes til Maslenitsa, og under OL, rabatter til fans. Elok-Palok-franchisen bruges i mange russiske byer.

Novikov introducerede også mode til skabelse af tematiske og nostalgiske etablissementer med fremkomsten af den berømte restaurant "White Sun of the Desert" (åbning - 1997). Den blev designet ved hjælp af plots, fotografier og skud fra optagelserne af filmen af samme navn. Det populære etablissement blev bygget på stedet for det tidligere sovjetiske "Usbekistan", så køkkenet forblev usbekisk, aserbajdsjansk og kinesisk. Kendetegnet for "Den Hvide Sol" er en buffet - dastarkhan (i orientalsk stil), shish kebab stegt på åbne kul, samt traditionel usbekisk pilaf.

Novikov-restauranter åbnede i 2000'erne

I 2002 gav åbningen af restauranten "Biscuit" popularitet til en ny retning inden for denne forretning, nemlig de såkaldte lounge-etablissementer. Dette år er også vigtigt, da Agronom drivhusanlægget på det tidspunkt blev organiseret på Rublevsky Highway med et areal på 6 hektar. Det er stadig hovedleverandøren af økologiske produkter til Novikovs restauranter såvel som til mange andre cateringvirksomheder i Moskva. I 2004 lancerer han flere detailprojekter og åbner i samarbejde med forretningsmanden Lev Khasis den russiske afdeling af den franske modekæde af gastronomiske butikker og gourmetbutikker. Hediard-butikker, organiserer et netværk af førsteklasses gastronomer "Globus Gourmet" og åbner et supermarked "Elki-Palki", som sælger halvfabrikata og opererer i mellemprissegmentet.

Mitten af 2000'erne: nye trends og nye restauranter

Novikov restauranter i Moskva
Novikov restauranter i Moskva

I gennemsnit implementerer Novikov flere projekter om året. I 2005 lancerede han det andet punkt af Japan Mama og Little Japan sammen med Crocus-gruppen Shore House, den franske Casual restaurant, og åbnede også fem etablissementer på Novy Arbat: den italienske Porto Cervo, Oktyabr karaokebaren og DJ-baren "Black October Bar". I alt har iværksætteren mere end 50 projekter, som udover ovenstående omfatter Novikovs nye restauranter. Blandt dem er "Vanilla", "Cheese", Vogue cafe, GQ Bar, China Club, samt netværksprojekter: "Prime Star", "Kish-Mish", "Little Japan" og andre. Mange af dem er blevet vindere af kendte konkurrencer, deres kokke er verdensberømte, og deres retter er elsket af storbypublikationen. Mange etablissementer er ved at blive virkelig ikoniske, såsom Vogue Cafe, GQ Bar eller Cheese-restauranten.

Frokost ved "molen"

restaurant novikov kaj
restaurant novikov kaj

Blandt de mange interessante koncepter og ideer er en af de mest unikke og ikke-trivielle måske ideen om at skabe "The Quay". Dette er en restaurant ved floden, hvor der serveres drinks og snacks til strandgæster om sommeren og hvornår om vinterendammen fryser til, gæsterne får skøjter, hvis de ønsker det, og der tilbydes varm gløgg efter skøjteløb. Novikovs restaurant "Prichal" har en række forskellige retter på menuen: fra carpaccio og pizza til sild under en pels, sushi og rundstykker. Ud over 50 konceptvirksomheder og Agronom LLC omfatter Arkady Novikovs forretning Novikov Catering, som arrangerer ferier og banketter, NRG-produkt (forsyning af fisk og skaldyr), Mainstreet (fast ejendom) og Flower Studio 55-kæden af blomsterhandlere.

Novikov Restaurant & Bar, London

I 2012, i forbindelse med udviklingen af forretningen og udvidelsen af restaurantkæden, blev ikke kun Novikovs restauranter i Moskva åbnet, men også hans point i London. Den første britiske institution under Novikov-mærket var en restaurant beliggende i et prestigefyldt London-område og kombinerede kinesiske, japanske og malaysiske retter samt italiensk køkken og en stor bar. Han blev ekstremt skældt ud af den liberale avis The Guardian for at være for borgerlig og blev som et resultat berømt over hele verden og fik ekstrem succes.

I midten af sommeren 2013 blev dens russiske pendant Novikov Restaurant & Bar åbnet, som er kendetegnet ved patos og pompøsitet. Efter, i 2013, samme sted, i London, åbner Novikov restauranten Rextail. Dens hovedfokus og signaturret er førsteklasses kødbøffer, herunder irske tyrebøffer, samt fiske- og vildtretter. Kokken på denne restaurant er englænderen Adrian Martin, hvis signaturgodbidder er duftende sort torsk og stegtged.

Produkter og madlavningsteknologier i restauranter i Arkady Novikov. Deltagelse af institutioner i internationale konkurrencer

Novikovs nye restauranter
Novikovs nye restauranter

Novikov Group fokuserer ikke kun på madlavningsteknologier, men også på friskheden af råvarer og deres enestående kvalitet. Som tidligere nævnt leveres planteprodukter til restauranter af forretningsmandens egen virksomhed LLC Agronom, og for eksempel bringes fisk med fly. Hvad angår unikke madlavningsteknologier, for eksempel, har Novikovs Krispy Kreme kaffehus en patenteret donutproduktionsteknologi og har sin egen produktionslinje placeret i cafeen. Novikov Group præsenterer årligt sine kulinariske positioner og individuelle mesterklasser på den internationale festival for de bedste restauranter i verden - Taste. Det panasiatiske køkken er repræsenteret af Mr. Lee, mens den italienske "Cheese" tilbereder gourmetfisk- og kødretter.

Restaurantkokke

Restaurantgigantens kokke omfatter mange dygtige kokke, der har arbejdet over hele verden. I China Club ledes køkkenet af Andrey Likhachev, hvis hits omfatter carpaccio fra vild havbars, babyged bagt i en s altovn, Pekingand, som anses for at være en af de mest "korrekte" i Moskva. Det er værd at bemærke det pan-asiatiske køkken fra Novikov Restaurant & Bar udført af kokken Sae Yamaoko, specielt inviteret fra London.

novikov restaurant menu
novikov restaurant menu

Restaurant "Cheese" er en berømt kokMirko Dzago, takket være hvem institutionen er et af de mest populære italienske steder i Moskva. Restauranten "Nedalniy Vostok" fortjener også opmærksomhed med et åbent køkken, hvor besøgende befinder sig på samme niveau som kokkene og ser tilberedningen af retter. I modsætning til andre velkendte ejere af sådanne etablissementer, bekymrer Arkady Novikov, hvis restauranter ikke ligner hverken de andre eller hinanden, sig om det unikke ved interiør, køkken, menuer og koncepter. Til dato har forretningsmanden mere end 50 succesfulde projekter på sin konto, og i sommeren 2012 fejrede virksomheden sit 20 års jubilæum.

Anbefalede: