Alain Ducasse: biografi, fotos, opskrifter
Alain Ducasse: biografi, fotos, opskrifter
Anonim

En af vor tids mest berømte kokke er Alain Ducasse. Berømte kokke er hans elever. Alain Ducasses restauranter besøges dagligt af kendere af haute cuisine. Hans bøger om gastronomi er kendt over hele verden. Lad os nu tale mere detaljeret om denne berømte person, fortælle dig, hvem Alain Ducasse er.

Biografi

Alain Ducasse
Alain Ducasse

Den fremtidige store kok blev født den 13. september 1956 i byen Castell-Sarrazin, som ligger i det sydlige Frankrig. Han begyndte at engagere sig i madlavning i en alder af seksten. I starten arbejdede han som hjælpekok, eller rettere opvasker, på restauranten Pavillon Landais, som ligger i Suston. På dette tidspunkt studerede han på en specialskole Alain Ducasse. Efter endt uddannelse modtog han en invitation til at arbejde på restauranten Les Pres d'Eugenie. Efter sin karriere fortsatte han hos Moulin de Mougins. Der lærte han meget og begyndte også at opfinde retter, supplere traditionelle retter med forskellige komponenter. I begyndelsen af 80'erne blev han leder af restauranten La Terrasse (Juan-les-Pins). Kokken Alain Ducasse fik sine første Michelin-stjerner i 1984, mens han arbejdede på en restaurant ved navn Juana.

Så kommer han ud i et flystyrt, mensden eneste tilbage i live. Han mistede sin kulinariske karriere i flere år, hvor der blev udført 30 operationer. Når han vender tilbage til arbejdet, begynder Alain Ducasse, hvis foto er præsenteret i artiklen, at arbejde med hævn. I 1987 blev han bedt om at skabe restauranten Le Louis i Monte Carlo på Hotel de Paris. Siden slutningen af firserne har Alain været ret aktivt involveret i udviklingen af Alain Ducasse-gruppen, for dette skaber han restauranter over hele verden. I 1998 beslutter han sig for at oprette en gruppe institutioner Spoon.

Alain Ducasse restauranter
Alain Ducasse restauranter

I 2000 flyttede Alain sin restaurant fra Rue Raymond Poincaré. I 2007 trådte Le Jules Verne også ind i sine restauranters imperium. To år senere modtager han sin første Michelin-stjerne.

Restauranter og imperium

Nu ejer Alain Ducasse mere end tyve restauranter rundt om i verden. Det er også interessant, at han i alle disse etablissementer er opført som kok, selvom der i virkeligheden arbejder andre mennesker der. Navnet Alain Ducasse er et mærke. Når folk hører om sådan en kok, får de straks associationer til fremragende køkken og service. I øvrigt koster fejringen, hvor Ducasse skal være kok, 50 tusinde euro. Nu er Alain ejer af den højeste franske pris - Æreslegionens Orden. Snart planlægger han at åbne sin egen restaurant i Rusland. Han var opmærksom på Peter, så hans nye etablissement burde være der. Restaurantens navn er Mix.

Alain Ducasses opskrifter
Alain Ducasses opskrifter

Alain Ducasse er den første kok til at skabe og vedligeholde det højeste niveau af køkken. NuDucasses imperium med mere end 1.500 fagfolk omfatter hoteller, et uddannelsescenter for kokke, restauranter, caféer rundt om i verden. Der er også en specialskole for Alain Ducasse for alle. I 2003 blev der udarbejdet en liste over de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden. Den eneste franskmand der var Alain Ducasse. Lad os nu se på kokkens retter. Du kan være interesseret i dem.

Gugères

Alain Ducasses originale opskrifter
Alain Ducasses originale opskrifter

I betragtning af Alain Ducasses originale opskrifter skal vi huske på gougères. Til madlavning skal du bruge:

  • et halvt glas vand og den samme mængde mælk;
  • s alt;
  • 113 gram smør;
  • 130 gram hård ost (hvoraf 30 gram efterlades til drysning);
  • fire æg;
  • et knivspids sort peber og den samme mængde stødt muskatnød;
  • 112 gram mel.
kok Alain Ducasse
kok Alain Ducasse

madlavning

  1. Forvarm først ovnen til 200 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Kom efter smør, vand, mælk og s alt i en lille gryde. Bring i kog.
  3. Tilsæt derefter melet og rør rundt med en træske, indtil det er glat.
  4. Simre ved svag varme, under konstant omrøring, indtil dejen kommer godt af bunden og er glat. Cirka to minutter.
  5. Lad derefter dejen køle af i cirka et minut. Knæk et æg ind i det.
  6. Næste, ælt dejen godt.
  7. alain ducasse billede
    alain ducasse billede
  8. Tilsæt derefter de næste æg, rør rundt.
  9. Efter tilsæt et nip s alt, muskatnød og peber. Tilsæt derefter osten.
  10. Kom derefter dejen i en sprøjtepose og rør kuglerne med en lille afstand (ca. to cm) fra hinanden. Dette er nødvendigt, for at der i fremtiden skal være plads til dejens vækst i ovnen.
  11. Drys ost på toppen bagefter.
  12. Bag i tyve minutter, indtil de er gyldenbrune.

Ørred i ærtesauce

alain ducasse billede
alain ducasse billede

Hvis vi overvejer Alain Ducasses opskrifter, så kan vi huske denne.

For at tilberede retten skal du bruge en ørred (3,5 kg).

Til saucen skal du bruge:

  • to kilo frosne eller friske ærter;
  • 200 gram rucola;
  • fire store løg;
  • 450 gram svampe;
  • 200 ml creme;
  • 150 ml olivenolie;
  • et hoved af romainesalat;
  • 500 ml kyllingebouillon (varm).

Tilberedning af en ret

  1. Kog først ærterne i s altet (kogende) vand, indtil de er møre. Læg derefter en tredjedel af det kogte til side, hæld koldt vand. Kog de resterende ærter et par minutter mere. Efter påfyldning med vand, pisk ærterne til puré i en blender.
  2. Dryp derefter pureen med olivenolie. Derefter s alt og peber.
  3. Opvarm olivenolien i en stegepande, tilsæt løg i tern. Lad det simre i tre minutter, indtil det er blødt og gennemsigtigt.
  4. Tilsæt s alt, hældgradvist bouillon. Kog i ti minutter, indtil løget er helt blødt.
  5. Skær salatblade i rektangler ca. 4 cm lange.
  6. Skær fileten i otte stykker. Gnid hver med s alt, steg i en varm stegepande. Ved slutningen af tilberedningen tilsættes et stykke smør for at skabe skum.
  7. Steg svampene i en separat gryde i smør i fem minutter. Tilsæt kartoffelmos, ærter, løg, den resterende væske i det, lidt smør. Sluk.
  8. Tilsæt salat, lidt mere smør. Dryp derefter med olivenolie for at tynde saucen ud.
  9. Bring fløden i kog, hæld hurtigt i saucen - der skulle komme skum.
  10. Hæld noget svampesauce på en tallerken. Læg derefter fisken på den. Dryp sauce rundt, pynt med salat, smag til med peber og s alt.
Alain Ducasse skole
Alain Ducasse skole

Madeleine Cookies af Alain Ducasse

Til madlavning skal du bruge:

  • otte æg;
  • 10 gram bagepulver;
  • 275 gram sukker;
  • fire æggeblommer;
  • 300 gram smør;
  • 250 gram sigtet mel;
  • 8 gram s alt.

Cookiemadlavning

  1. Pisk æggeblommer, sukker og æg i en skål.
  2. I en anden skål blandes s alt, mel og bagepulver.
  3. Smelt smør.
  4. I den første skål med æg, hæld melblandingen med andre ingredienser. Rør derefter til det er glat. Tilsæt derefter olie. Rør igen.
  5. Lad dejen stå"hvile" i tolv timer.
  6. Du skal bruge skalforme. Olie dem, drys med mel.
  7. Hæld dernæst dejen i forme, der ikke er helt til toppen. Sæt derefter i ovnen, forvarmet til 210 grader. Bages ved samme temperatur i cirka tre minutter, og reducer derefter varmen til 190. Kog, indtil produkterne bliver gyldne.

Anbefalede: