Den mest usædvanlige salat

Den mest usædvanlige salat
Den mest usædvanlige salat
Anonim

Hvem vil ikke nyde en lækker salat tilberedt af en elsket? Måske alt. Jeg tror, at hver husmor i en lurvet notesbog kan finde flere dusin opskrifter til denne ret. Jo lettere tilberedningsprocessen er, jo mere usædvanlig vil salaten vise sig. Om vinteren, sommeren, foråret og efteråret er dette en uundværlig ret på vores bord. Afhængigt af sæsonen er salater selvfølgelig lette eller tunge. Jeg vil dele salatopskrifter med dig til enhver tid af året. De vil glæde deres kære, og mange vil kunne lide deres smag. Du skal også kunne vælge produkter, der er kombineret med hinanden, og det vigtigste her er ikke at overdrive det!

Salater til hver dag

Min yndlingsopskrift er meget enkel. For ham skal du tage følgende produkter:

usædvanlig salat
usædvanlig salat

- hvidløgshoved;

- mayonnaise;

- hård ost;

- kartofler - 2 stykker;

- mellemstore gulerødder;

- 4 æg;

- malet sort peber;

- grønt til dekoration.

Først og fremmest, lad os bestemme navnet, denne usædvanlige salat hedder "Sharp Tongue". Og det er alt vores hvidløg og peber! Vi begynder at lave mad. Kartofler er godtvask og kog i cirka en halv time. Afkøl, fjern derefter skrællen og gnid den på et groft rivejern. Vi forbereder saucen til imprægnering af hvert lag. I en separat skål blandes mayonnaise med sort peber og presset hvidløg. Fordel kartoflerne i et tyndt lag på en bred tallerken. Smør med vores sauce. Tre rå gulerødder på det mindste rivejern og fordel det andet lag af vores salat. Pensl med sauce igen. Afkøl hårdkogte æg og adskil derefter blommerne. Det tredje lag vil vi have proteiner, som er tre på et groft rivejern. Fordel jævnt og pensl med mayonnaise. Derefter kommer den revne ost sammen med blommerne. Top det hele grundigt med sauce. Vi fordeler stykkerne af friske gulerødder på en sådan måde, at vi får en udstående tunge! Salaten skal hvile i køleskabet i mindst en time for at blive helt blød. Kan dekoreres med grønt.

Usædvanlig salat "Rejer - brunetter"

Denne ret vil pynte ethvert festligt bord, i vores familie er ikke en eneste fridag komplet uden den. Denne salat passer godt til et glas god hjemmelavet vin. Følgende ingredienser skal købes på forhånd:

salater til hver dag
salater til hver dag

- 1 kg upillede rejer (eller 500 g kogte);

- mayonnaise;

- en krukke med dåse ananas;

- 6 æg;

- hård ost;

- s alt;

- malet sort peber;

- frisk agurk.

Rejer skal hældes med kogende vand, sort peber, s alt og laurbærblad smides i vandet. Dette er nødvendigt for at give astringens til fisk og skaldyr. Hårdkogt æg, hæld koldtvand og lad stå i ti minutter. Skær ananas i små tern. Tre oste på et groft rivejern. Æg skæres også i små skiver.

daglige salatopskrifter
daglige salatopskrifter

Denne usædvanlige salat er meget kalorierig, så dem, der er på en streng diæt, bør ikke lade sig rive med af den. Til det første lag har vi rejer, smør dem med mayonnaise på toppen. Næste er ananas bidder. Det tredje lag er æg, og det fjerde lag er ost. Glem ikke at smøre med mayonnaise hver gang. Top med agurkeroser. Det mest interessante er, at denne salat kan laves af et røget ben, som sættes i stedet for rejer. Smagen af retten ændrer sig også til det bedre, fordi der ikke er mange, der kan lide fisk og skaldyr.

Lignende salatopskrifter til hver dag vil glæde dig og dine kære med deres variation og krydrede smag. God appetit!

Anbefalede: