Cognac-kollektion. "Ararat Dvin" er et glimrende valg

Indholdsfortegnelse:

Cognac-kollektion. "Ararat Dvin" er et glimrende valg
Cognac-kollektion. "Ararat Dvin" er et glimrende valg
Anonim

Hvad er samlercognac? Dette er en original stærk alkoholholdig drik relateret til aperitiffer. Samling cognac i en smuk pakke ser altid luksuriøs og elegant ud. Selve drikken har en harmonisk, blød og delikat smag. Samtidig er der også noget skarphed i det. Chokoladeharpikstoner er i perfekt balance med en konstant rig buket af ældning, subtile noter af ædle estere og eksotiske blomster.

cognac samling
cognac samling

Cognacsamling - spirituskongen

Så flere detaljer. Samlecognac er den mest berømte stærke alkoholiske drik i verden. Selvfølgelig er berømmelsen skabt af drikken selve grundlaget, som det globale stærke alkoholmarked hviler på. Samling cognac med aldring er kendetegnet ved en ret høj pris. Det kan nogle gange nå op til en million rubler pr. karaffel.

Generelt er en god cognac en rigtig konge i en verden af stærk alkohol. Desuden kan detkald mig kejser! Dens subtile aroma kan ikke sammenlignes med noget andet. Og den rige smag gør den til en rigtig "gudernes drik", ifølge Victor Hugo. Produktionsteknologien for cognac er den klareste og mest strengt regulerede. Det mest komplekse og dyre område inden for vinfremstilling er produktionen af cognac. Især hans uddrag.

cognac ararat samling dvin
cognac ararat samling dvin

Teknologi

Cognacens historie er dækket af århundreders støv. Legender og virkelighed, ekstraordinære antagelser og alle mulige resultater af vigtig videnskabelig forskning ledsager drikken langs hele vejen for dens udvikling - fra dens selve oprindelse til i dag. Men én kendsgerning kan ikke bestrides med sikkerhed. Druevin blev destilleret til alkohol tilbage i korstogenes dage. Nå, selve cognacen blev helt tilfældigt. Men mestrene huskede opskriften.

samling cognac ararat
samling cognac ararat

Collection cognac "Ararat" er produceret ved hjælp af teknologier baseret på meget komplekse biokemiske transformationer af en enorm gruppe af druejuice stoffer i processen med at opnå og destillere materialet. Af stor betydning er også eksponering i egetræsfade i lang tid. Et andet vigtigt punkt er duften af druer. De fleste af sorterne er kendetegnet ved et typisk, rent rav med lette blomsternoter. I fremtiden forvandles lugten gradvist til en ret kompleks buket på grund af teknologisk behandling og biokemisk interaktion.

cognac dvin samling
cognac dvin samling

Perfekt smag

Cognac "Ararat"kollektion ("Dvin") er en højkvalitets, lav-ekstraktiv mærkevaredrik fra KS-gruppen. Den blev lanceret tilbage i 1945. Cognac har en mørk gylden farve. Den er lavet af cognac spiritus lagret i et årti, fremstillet af de bedste europæiske druesorter. Den dyrkes udelukkende i Armenien. Stærk drik indeholder 50% vol. alkohol, 0,7% sukker. Få kollektionen "Ararat Dvin" ved at lagre færdiglavet cognac, lagret på skift i tønder i tre år.

cognac samling
cognac samling

Fantastisk gave

Og til sidst. Cognac "Dvin" samleobjekt vil være en fremragende gave til en kender af højkvalitets dyre stærke drikke. Lagring i ti år på egetræsfade kan ikke undgå at imponere begivenhedens helt. Kort sagt, denne cognac er en sand perle i den armenske samling.

Drikken blev skabt i 1945 af M. Sedrakyan, en berømt mester og vinmager fra Brandy Factory i Jerevan. "Ararat Dvin" blev gentagne gange hædret både i Sovjetunionen og i udlandet. I internationale konkurrencer gennem hele dets eksistens blev han tildelt tretten medaljer.

cognac ararat samling dvin
cognac ararat samling dvin

Cognacens for høje halvtreds graders styrke mærkes ikke specielt på grund af den utroligt raffinerede smagsbuket. Denne drink er en rigtig legende. Det er ekstremt svært at gentage teknologien til dens forberedelse. Siden 2011 er drikken blevet produceret i ny emballage. Det kan ikke andet end at minde dig om middelalderens hovedstadArmenien. Cognac blev trods alt opkaldt efter en gammel by kaldet Dvin.

Generelt opsummering. Blandingen af denne fine drink er simpelthen fantastisk. Dens aroma er mangefacetteret og kompleks. Smagen af cognac afsløres gradvist og efterlader en lang behagelig eftersmag. Prisen kan selvfølgelig sammenlignes med prisen på fransk cognac. Dette opkøb vil dog ikke skuffe dig på nogen måde. Drikken kan fylde selv den bedste udsøgte samling tilstrækkeligt op.

Anbefalede: