Top 5 bedste restauranter i Almetyevsk
Top 5 bedste restauranter i Almetyevsk
Anonim

Almetyevsk er en smuk by i Tatarstan. Der er fantastisk natur, smukke landskaber og ren luft. Der er også mange gamle templer og moskeer i byen, som hver især er fyldt med en slags mystik. Efter at have gået rundt i byen og set nok af dens seværdigheder, vil du højst sandsynligt have lyst til at få en bid mad. Byen Almetyevsk har et stort udvalg af restauranter og caféer. Artiklen beskriver de mest populære af dem.

restaurant kejser almetyevsk
restaurant kejser almetyevsk

Top 5 bedste muligheder

Næsten på hver gade i byen kan du se et skilt på en café eller restaurant. Men nogle gange er det ret problematisk at vælge den rigtige mulighed. Det er trods alt svært at gætte på, i hvilket etablissement den gode kvalitet af retter kombineres med normale priser samt professionel service. Artiklen præsenterer en vurdering bestående af de fem mest populære restauranter og cafeer i Almetyevsk. Vælg gerne en af dem, i hverdu vil helt sikkert kunne lide en af dem.

  • Førstepladsen er besat af en restaurant med et vidunderligt russisk navn - "Sosnovy Bor". Besøgende roser kvaliteten af lokal mad, komfort og renlighed, der hersker i etablissementet. Dette er et sted, hvor intet vil forhindre dig i at slappe af og have det godt.
  • Den eneste georgiske restaurant i Almetyevsk er på anden linje på vores liste. I "Giviko" er der altid fantastisk musik, der skaber en positiv stemning. Der er også en byberømt kok, som kender alle hemmelighederne bag georgiske nationalretter.
  • Tredjeplads på restauranten "Emperor". Og dette er ikke tilfældigt. Der er trods alt godt personale, en behagelig atmosfære, og lokale kulinariske mesterværker slikker bare fingrene!
  • I den fjerde position er en restaurant populær blandt unge - "Operation Y". I løbet af dagen kan du få et godt måltid og synge karaokesange. Og om aftenen bliver det til en natklub.
  • Den sidste linje i vurderingen på cafeen "Greenwich". Lækkert europæisk køkken og fine vindrikke er de vigtigste fordele ved etablissementet.
Restaurant "Sosnovy Bor"
Restaurant "Sosnovy Bor"

Restaurant "Sosnovy Bor" i Almetyevsk

I dybet af Potashno-Polyansky-skovbruget, omgivet af vidunderlige træer, er der et to-etagers stenpalæ. Dette er restauranten Sosnovy Bor. Det er opdelt i tre niveauer. For elskere af ensomhed helt i bunden er der små hyggelige hytter. Går du op ad trappen, kommer du ind i institutionens største sal. Der er et fantastisk interiør, smukke malerier påvægge, komfortable møbler og rige gardiner for vinduerne. VIP værelse på anden sal. Der er to store billardborde. I restauranten "Sosnovy Bor" kan du fejre enhver højtidelig begivenhed. Menuen her er repræsenteret af de bedste retter fra det russiske nationale køkken. Alt er meget velsmagende og solidt derhjemme.

Restaurantadresse: Potashno-Polyanskoye skovbrug, 20. Åbningstider: dagligt fra 11-00 til 00-00.

Restaurant med georgisk køkken
Restaurant med georgisk køkken

Giviko

Restaurant skabt i Georgiens bedste traditioner. Ved at besøge det kan du kaste dig ud i den fantastiske atmosfære i dette blomstrende land. Her er hver detalje i indretningen gennemtænkt til mindste detalje. Du kan nyde lækker mad, mens du sidder i komfortable sofaer og lytter til munter georgisk musik. Restauranten har et lille dansegulv - et fantastisk sted at danse. Om sommeren kan de, der ønsker at spise udendørs, sidde på terrassen. I den rummelige sal (med en kapacitet på mere end 100 personer) arrangeres der meget ofte højtidelige arrangementer. Der er også spændende workshops for børn og voksne. For nylig blev børn lært at forme ægte georgisk khinkali. Hvad angår det lokale køkken, vil du blive glad for det rige udvalg af retter og store portionsstørrelser. Kokken her er et ægte talent, han forbereder sådanne fantastiske mesterværker, der lokker dem til at prøve. Priserne her er ret demokratiske. Gennemsnitlig regning: 750 rubler.

"Giviko" er en vidunderlig restaurant i Almetievsk, hvor du kan have det sjovt! Adresse: Pushkin street, 6. Restauranten er åben: mandag-torsdag,Søndag fra 11:00 til 23:00, fredag og lørdag fra 11:00 til 00:00.

Image
Image

"Emperor" - Almetyevsk restaurant

For nylig er en fremragende institution dukket op i byens centrum. Dette sted blev straks godt lide af de lokale, som er glade for at komme her for at spise. Det indre af salen imponerer med sin pragt: stræklofter, smarte lysekroner og fyldige gardiner. Væggene er malet i behagelige varme farver og dekoreret med naturlige materialer. Der er to sale i "kejseren": en festsal (du kan perfekt holde enhver fest her) og VIP (god til forretningsmøder og forhandlinger). Behagelig musik spiller (de bedste hits fra 80-90'erne). Fremragende udvalg af russiske, europæiske og orientalske retter.

Restauranten i Almetievsk ligger på adressen: Bigash street, 218. Åbningstider: dagligt fra 11-00 til 00-00.

cafe restauranter almetyevsk
cafe restauranter almetyevsk

Lækkert og billigt

Lad os nu fokusere på de bedste retter fra Almetyevsk-restauranterne beskrevet ovenfor.

  • Når du besøger restauranten Sosnovy Bor, skal du sørge for at prøve de fantastiske oksekødspyd. Den tilberedes her med tilføjelse af en hemmelig ingrediens. Retten er meget mør med en sprød skorpe. Der er også lækker borscht og hodgepodge. De er tilberedt i de bedste traditioner fra det russiske nationale køkken.
  • Et sted i byen, hvor du kan smage den bedste adjariske khachapuri - "Giviko". Besøgende kan også lide et stort udvalg af varme retter og snacks. Vi råder dig til at prøve Georgiens berømte ret -chakhokhbili (kylling med krydderier, tomat og krydderurter).
  • Restaurant "Emperor" vil glæde dig med et stort udvalg af desserter. Dette er en fantastisk is. Du kan bestille nødder, chokolade, fløde eller karamelsirup med. Lige hvad du har brug for i den varme årstid!
Restaurant "Greenwich"
Restaurant "Greenwich"

Besøgende anmeldelser

Blandt kommentarerne fra gæsterne på restauranterne, for det meste alle positive. Folk taler godt om servicepersonalet, som altid er venlige og klar til at hjælpe. Beundre smagen og kvaliteten af maden. Bemærk også de lave priser for virksomheder på dette niveau. Mange er glade for at vende tilbage hertil igen.

Anbefalede: