Ananas pie opskrift
Ananas pie opskrift
Anonim

Opskriften på en ananastærte er ikke anderledes end andre tærter. En sådan opskrift er absolut universel, og i stedet for ananas kan du sætte alt andet - æbler, bær eller andre frugter. Generelt er det bedre for dig at have sådan en opskrift ved hånden. Det vil helt sikkert komme til nytte en dag! Nedenfor er tærteopskrifter og billeder af ananas tærten.

Kage med ananas indeni
Kage med ananas indeni

Typer af tærter

Der er flere opskrifter på ananas tærte. Sådan en dessert kan laves med ananas både ude og inde. Begge opskrifter vil blive beskrevet specifikt for dig nedenfor. Det hele afhænger af dig, hvilken der passer til din smag. Opskriften med ananas på toppen af tærten minder meget om charlotte, og derfor kalder elskere denne dessert: charlotte med ananas. Denne dessert vil appellere til både voksne og børn.

Opskriften på en ananastærte indeni er ikke mere kompliceret end den forrige, men da den vil ligne en almindelig kage fra oven, er det værd at pynte den med konfektdrys, flormelis eller nødder, som du kan læs også om i denne artikel.

Tid til begge tærter til digder skal ikke meget til. Alt sammen inden for en time, og resultatet er simpelthen fantastisk!

ananas tærte
ananas tærte

Ingredienser til Pineapple Charlotte

  • Æg - 2 stk.
  • vegetabilsk olie.
  • Sukker - 1 kop.
  • Mel - 1 kop.
  • Ananas på dåse - 1 dåse.

Charlotte med ananas. Praktisk del

  1. Først skal du adskille æggehvider og æggeblommer. I separate skåle skal du separat blande både hvider og æggeblommer med et halvt glas sukker. Tilsæt sukker gradvist, til sidst skulle du få skum. Så skal du bare kombinere disse to blandinger.
  2. Sig melet gennem en sigte for at mætte det med ilt og, hvad der er vigtigt, for at fjerne uønskede klumper.
  3. Tilsæt langsomt melet til blandingen, indtil den er jævn og ret tyk.
  4. Smør en bageplade grundigt med vegetabilsk olie, læg ananaserne skåret i stykker eller hele ringe, og hæld derefter forsigtigt dejen imellem dem.
  5. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 40 minutter. Kom ud og hjælp dig selv!
Charlotte med ananas
Charlotte med ananas

Denne opskrift bruger ikke bagepulver eller sodavand, fordi charlotte har en tynd dej, som er på niveau med ananas. Hvis du vil have en luftig, porøs tærte, så vil følgende opskrift passe dig mere.

S alt puttes ikke i sådan en ananas-tærte, for den skulle vise sig at være så kiks og sød som muligt. PÅdette er charlottes ejendommelighed.

Ingredienser til ananas tærte

Dejen af sådan en tærte burde adskille sig fra charlotte i sin pragt, så der vil være flere ingredienser, og smagen vil også ændre sig tilsvarende.

Så vi har brug for:

  • Sukker - 1 kop.
  • vegetabilsk olie.
  • creme fraiche - 1 kop.
  • Mel - 2 kopper.
  • Æg - 2 stk.
  • Bagepulver - 2 teskefulde.
  • S alt - en knivspids.
  • smør – 100 g
  • Ananas på dåse - 1 dåse.

Tærte med ananas på dåse. Opskrift

  1. Blødt smør ved stuetemperatur. Den skal ikke smeltes, for så går smagen tabt, og dejens konsistens bliver ikke længere den samme. Lad derfor olien brygge, og bland den derefter med ægget.
  2. Surrecreme, også ved stuetemperatur, tilsæt til den færdige konsistens. Tilsæt gradvist sukker og bland grundigt, så der ikke dannes klumper.
  3. Ligesom i den forrige opskrift på ananas-tærte, sigtes melet gennem en si. Tilsæt s alt og bagepulver til melet, hvorefter du kan hælde denne masse til hoveddejen. Blend indtil glat.
  4. Skær ananassen i små stykker og bland den derefter i dejen.
  5. Hæld dejen i en generøst olieret form.
  6. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 40 minutter. Tjek kagens klarhed med en tandstik: gennemborer den, og hvis du ikke finder spor af dej på den, sådu kan roligt tage den ud. Når du har taget din tærte ud, så glem ikke at dekorere den. Du kan tjene!
Smagstærte med ananas
Smagstærte med ananas

Tærtedekoration

Hvis du har lavet en dessertopskrift med ananastærte på dåse indeni, så skal du pynte den smukt! Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du gør det smukt, er dette element specielt til dig. Her er nogle interessante måder at forvandle din tærte og gøre den endnu smukkere og duftende!

  1. Pulvers. En alsidig mulighed, du kan bare drysse det oven på din kage, hvis du ikke har tid nok til at finde på sådan noget.
  2. Sukkersirup. En meget enkel og hurtig sirup at tilberede: Tag et æg og adskil hviden fra blommen. Hæld proteinet i en separat skål og tilsæt 150 g pulveriseret sukker til et protein, pisk med en røremaskine. Lad stå et stykke tid i køleskabet, tag derefter ud og hæld over din tærte. Denne sirup kan hældes over næsten ethvert wienerbrød. Fra oven ville det være rart at dekorere med konfektdrys - det vil se meget mere spektakulært ud.
  3. Chokolade. Selvfølgelig, chokolade! Du kan tage enhver: hvid eller mælk - det er ligegyldigt. Du kan rive det eller smelte det - hvad du vil.
  4. Nødder. Du kan også knuse dem og drysse dem blandet med flormelis på din kage.
  5. Flødeskum. Hvis du er fan af noget sødere, så vil flødeskum perfekt komplementere din dessert! Og glem ikke kirsebæret på toppen.

Vælgnogen af ovenstående metoder eller eksperiment, og kom op med noget nyt, dit eget.

Skive ananas tærte
Skive ananas tærte

På trods af hvilken ananas-tærte-opskrift du vælger, bør du få succes. Hvis alt gik godt, så ring hellere til dine venner og del din kreation over en kop te i hyggeligt selskab. Kulinarisk succes og god appetit!

Anbefalede: