Champagne Life - en restaurant i Moskva, og meget om det

Indholdsfortegnelse:

Champagne Life - en restaurant i Moskva, og meget om det
Champagne Life - en restaurant i Moskva, og meget om det
Anonim

Det gamle centrum af Moskva er unikt i sin atmosfære. Enhver turist forsøger at gå i alle gader og kroge. Så når du vender dig til Patriarkens damme, kan du nemt finde dig selv, hvor restauranten Champagne Life ligger.

Spiridonovka Street, 25/20 - et sted meget tæt på den store motorvej, som gemmer sig i stilheden i husene rundt om hjørnet. Hver rejsende, der kigger her, vil være i det rigtige Frankrig. Det er ærgerligt, at denne restaurant ikke levede op til ejerens forventninger, og den var lukket, men det er så dejligt at huske alt, hvad der var muligt der.

Hyggeligt og varmt

Interiøret er lavet i Provence-stil, let udsmykket med guld og sølv. Hyggelige små borde og stole, altaner og terrasser - alt minder om en fransk provins. Hvad forbinder du dette land med? Selvfølgelig med vin! Deres variation (mousserende, hvid, rød, krydret og ung) kan vende dit hoved, og smagning vil behageligt slappe af og distrahere dig fra verdslige bekymringer. Hele atmosfæren er perfekt komplementeret af fransk køkken og forfatterkøkken, hvis retter serveres efter alle præsentationsreglerne.

Champagne Life - restaurant i Moskva
Champagne Life - restaurant i Moskva

At ringe til Champagne Life (en restaurant i Moskva) og bestille et bord betyder at give en god forretningssamtale, en romantisk date i stilhed og komfort eller bare møde venner og have en hyggelig snak. Faktisk er hele HoReCa i nutid overmættet med multimedier, høje lyde, hvorfor du stadig ønsker at finde et afsondret sted, hvor du kan sidde i stilhed og have en behagelig samtale "om ingenting."

Hvor er tjeneren?

Når du ser en ung fyr komme hen til dig, skal du ikke forveksle ham med en tjener. Champagne Life (en restaurant i Moskva) beskæftiger ikke tjenere. Måltider og vine serveres kun af sommelieren. Overrasket? Ja, det er sommelieren, der vil være i stand til at vælge den rigtige vin (afhængigt af dit humør, lyst eller bestilte ret).

Hvis du allerede er erfaren i vinbranchen, kan du få en hyggelig snak med en sommelier. Du skal nok lære noget nyt, for historien om mousserende vine er en del af den store videnskab om vin generelt. Og tvivler du på valget af en eller anden type vin til din ret, så vil du blive instrueret meget detaljeret.

Hvem har tænkt på det?

Champagne Life - restaurant i Moskva: menu
Champagne Life - restaurant i Moskva: menu

Selve ideen om at skabe sådan en institution som Champagne Life (en restaurant i Moskva) kom til den berømte sommelier Anton Panasenko. På trods af at der allerede er gourmetrestauranter i nærheden med et meget imponerende vinkort, besluttede han sig for at lave et unikt projekt, hvor man kan nyde champagne som en kunst, fordi det er kendt, at der ikke er så mange sådanne etablissementer selv i Frankrig selv.mange.

Ved du, at hovedparten af mousserende vine, der er populære i deres hjemland, slet ikke promoveres i udlandet, for eksempel her i Rusland. Derfor ønskede hr. Panasenko at realisere sin drøm og skabe en institution, hvor champagne ikke præsenteres som en aperitif, men som en fuldgyldig frokostdrink.

Og hvor mange typer champagne?

Hele vinkortet omfattede omkring to hundrede typer vin, hvoraf 150 var mousserende. Champagne Life (en restaurant i Moskva) satte på menuen en betydelig del (ca. hundrede) af drikkevarer produceret i Alsace og Loire, som er upopulære i Frankrig. Også inkluderet er bruts fra Lombardiet (Italien), Sydafrika og Slovenien.

Hvor ligger restauranten Champagne Life
Hvor ligger restauranten Champagne Life

Alle andre varianter er de såkaldte "non-bruts". Forresten anser franskmændene det for dårlig smag at drikke sådan vin. Men blandt dem er der drinks, der på en dejlig måde supplerer s alte retter, for eksempel med havfisk. Derfor tilbyder Champagne Life (en restaurant i Moskva) en meget beskeden menu, og portioner er efter nogle standarder "små".

Du spørger: "Hvorfor?" Svaret er enkelt - en haute cuisine-ret passer godt til mousserende vin og mætter gourmeter med sine smagskvaliteter. Vildtartare eller escalope med sauteret foie gras, rejer og zucchini penne og meget mere, kokken Valentin Polikarpovs fantasi "hjælper" med at lave mad.

Vidste du, at…

Nogle scener i serien "Køkken" blev filmet i "Champagne Life". Og "Claude Monet" er et fiktivt navn. For større realisme, sættetogså kopieret fra en champagnebutik.

Etableringen åbnede, da der ikke var officielt forbud mod rygning på offentlige steder, og det var forbudt at ryge i den store sal, og røgelskere kunne gå til et separat rum med en sofa. Champagne Life (en restaurant i Moskva) fik også positive anmeldelser for dette (bortset fra køkkenet og vinen).

Champagne Life - restaurant i Moskva: anmeldelser
Champagne Life - restaurant i Moskva: anmeldelser

Nogle gange kunne negative meninger også slippe igennem. Og alt sammen fordi unge sommelierer måske ikke mestrede materialet til bunds, som de besøgende forventede. Måske på grund af det faktum, at det russiske folk ikke er vant til kulturen med mousserende vin, var butikken ikke i stor efterspørgsel blandt muskovitter og gæster i hovedstaden, så hr. Panasenko blev tvunget til at lukke Champagne Life (en restaurant i Moskva)..

Allerede flere restauranter er blevet udskiftet på dette sted, men alligevel forlader de, der satte pris på denne ekstraordinære institution ikke håbet om, at champagnebutikken en dag vil åbne igen.

Hvad synes du? Kunne du tænke dig at besøge Champagne Life - en restaurant, der minder om ægte Frankrig?

Anbefalede: