"Restaurant på Shabolovka": lækker, stilfuld og hyggelig

Indholdsfortegnelse:

"Restaurant på Shabolovka": lækker, stilfuld og hyggelig
"Restaurant på Shabolovka": lækker, stilfuld og hyggelig
Anonim

"Restaurant på Shabolovka" er et yndet sted for mange moskovitter. Her kan du hygge dig med familie eller venner, drikke gode øl og få et virkelig velsmagende måltid. Derudover er dette hyggelige sted den perfekte løsning til at organisere fester af enhver størrelse takket være kombinationen af stilfuldt design og fremragende køkken.

Om placering

"Restaurant på Shabolovka" har valgt et meget hyggeligt og roligt sted. Det er virkelig praktisk at komme til det fra hvor som helst i Moskva. Hvis du planlægger at bruge metroen, skal du stå af ved stationen af samme navn med restauranten - Shabolovskaya. Kun et par huse fra stationen finder du den restaurant, du leder efter.

restaurant på shabolovka
restaurant på shabolovka

Fra bymidten i bil til institutionen kan nås på 20-30 minutter (afhængig af trafikken), men med offentlig transport får du 40 minutter fra samme centrum. Herfra kan du ikke kun nå restauranten med metro, men også med shuttlebusser. Som du kan se, er denne placering af institutionen megetfordelagtige. Det er langt nok væk fra det travle centrum, at du kan slappe af og distrahere dig selv uden hastværk, men samtidig vil turen ikke være ledsaget af vanskeligheder.

Restaurant

Restauranten er etablissementets nøgleområde. Unge, men talentfulde kokke glæder deres besøgende med retter fra det europæiske køkken. Der lægges særlig vægt på den kulinariske kunst i Italien, som den mest raffinerede og elskede af mange lande. Når du først ser restaurantens menukort, kan du simpelthen blive forvirret. Jeg vil prøve alt på én gang. Til en forret kan du bestille en salat med kyllingeindmad. Den er meget delikat og velduftende, og en sødlig honningdressing giver den en særlig pikanthed. Ikke mindre velsmagende og usædvanlig forret - pate. Dette er dog ikke et produkt, der findes i alle restauranter. Her er den lavet af hjorte- og vildsvinekød.

restaurant på shabolovka
restaurant på shabolovka

Fans af forretter vil helt sikkert nyde de traditionelle muligheder på menuen - gullaschsuppe, kartoffel- og ærtesuppe. Afsnittet med pølser fortjener særlig opmærksomhed. Hvis du kommer med et sjovt og stort selskab, så sørg for at prøve at bestille to fods pølse med øl. Det er ikke kun lækkert, men også meget usædvanligt.

Blandt hovedretterne løber øjnene bare op. Her er kulinariske mesterværker fra kød, fisk, fjerkræ. Du kan for eksempel prøve helstegte ørreder eller den lækre rhenske steg med sprøde kartoffelboller. En lækker frokost eller middag slutter altid med dessert. "Restaurant på Shabolovka" fratog ikke den søde tand opmærksomhed. Blandt al sortenDesserter omfatter hjemmelavet budding lavet med bær, frugtjuice og is, bayersk fløde med mynte og jordbær eller den traditionelle tyske Kaiserschmarrn-tærte.

restaurant på shabolovka 31
restaurant på shabolovka 31

Pub

Hvis du vil værdsætte alle fordelene ved den lokale øl, der tilbydes af "Restaurant på Shabolovka", besøg pubområdet. Her kan du vælge en skummende drink for enhver smag: fra traditionel til meget usædvanlig. Der er dog andre alkoholiske lækkerier i pubben. For eksempel frugtcider, et bredt udvalg af vine og champagner samt anden spiritus. Derudover, når du besøger pubben, skal du ikke nægte dig selv fornøjelsen af at ryge en vidunderlig vandpibe. Professionelle vandpibearbejdere vil kompetent rådgive dig og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

restaurant på shabolovka anmeldelser
restaurant på shabolovka anmeldelser

Brygværk

Denne restaurant er meget usædvanlig. På Shabolovka, 31, ligger den. Det har en af hovedattraktionerne - sit eget bryggeri. Du kan bestille en ølsmagning eller tage på rundvisning. Selvom du ikke er en stor fan af denne berusende drik, vil en sådan attraktion stadig fortrylle dig og gøre et stærkt indtryk, fordi processen med at lave øl er ekstremt spændende.

Men hvis du ikke er interesseret i udflugter, kan du bare drikke en god øl for at værdsætte alle dens fordele. Ingredienserne, der bruges til at fremstille den lokale drink, er af usædvanlig høj kvalitet. De er hentet fra Europa. I denne delikate proces spiller hver eneste detalje en rolle, så den er vigtigså ikke kun humlen og gæren er af høj kvalitet, men også bunden af øllet (vandet) er af højeste kvalitet.

Italiensk restaurant på Shabolovka
Italiensk restaurant på Shabolovka

Det er svært at beskrive alle slags øl, der tilbydes af "Restaurant på Shabolovka, 31". For eksempel er den letteste drink en sort kaldet Shabolovskoye nr. 1. Besøgende roser dens smag og aroma. Samtidig er Shabolovskoye Cabinet en rigtig klassisk og gammeldags øl. Det foretrækkes af ægte gourmeter. Sidste år modtog den italienske restaurant på Shabolovka i øvrigt en international pris for øl af højeste kvalitet.

Banketter og firmaarrangementer

Organisering af banketter og firmafester er en meget besværlig og tidskrævende opgave. Det er altid bedre at overlade det til fagfolk. "Restauranten på Shabolovka" vil påtage sig denne vanskelige opgave med stor glæde og organisere begivenheden på højeste niveau. Alt du skal gøre er at ringe til restauranten på telefon eller efterlade en anmodning online på institutionens officielle hjemmeside. Du angiver, hvilken begivenhed du vil organisere og nyder det endelige resultat.

Bemærk venligst, at mange mennesker forveksler vores italienske etablissement med en anden restaurant. Shabolovka, 17 - dette er hans adresse. Det er to helt forskellige etablissementer, så hvis du skal med venner for at fejre en begivenhed, skal du lidt længere. Så går du ikke glip af skiltet "Restaurant på Shabolovka".

Hjemlevering

Catering er en moderigtig service i dag, som består i levering af mad til arrangementet og sørger for tilrettelæggelse af måltider for gæster. Hvis du viltilbringe for eksempel et jubilæum i haven i dit landsted, men vil ikke bøvle med madlavning, bare brug tjenesten. Således vil du have både lækker mad og tjenere til at servere den.

restaurant shabolovka 17
restaurant shabolovka 17

Restaurant på Shabolovka vil perfekt klare denne opgave. Feedback fra taknemmelige kunder siger, at mange mennesker allerede har brugt denne service og var helt tilfredse med resultatet. Hurtigt og bekvemt!

Anbefalede: