Sandwich med hytteost hvordan laver man mad?
Sandwich med hytteost hvordan laver man mad?
Anonim

Sandwich med hytteost er en god snack til ethvert middagsbord. De kan laves søde, s alte, krydrede, med eksotiske tilføjelser og enkle. I dag vil vi præsentere flere opskrifter til implementering, som du ikke behøver at købe en masse dyre ingredienser.

sandwich med hytteost
sandwich med hytteost

Stære og lækre sandwich: opskrifter med billeder af færdiglavede snacks

Hvis du planlægger at servere alkoholiske drikkevarer til festbordet, så bør du helt sikkert tilberede s alte snacks. Vi anbefaler at bruge sandwich med hytteost og gulerødder som dem.

For at lave disse snacks har vi brug for:

  • friske fed hvidløg - omkring 4 fed (mere eller mindre);
  • hytteost finkornet våd - omkring 200 g;
  • gulerødder så saftige og friske som muligt - 1 stort stykke;
  • mellemstort iodiseret s alt - brug efter smag;
  • fedtfedt cremefraiche-mayonnaise - brug efter eget skøn;
  • frisk dildgrønt - brug som ønsket (ca. 6 kviste);
  • hviderussisk ellerBorodino rugbrød - 1 klods.

Tilberedning af basen

Ostesandwich, opskrifter med billeder, som vi overvejer i denne artikel, er ikke kun smukke og velsmagende, men også ret nærende. Det er tilrådeligt at servere dem ved bordet som en original snack til alkoholholdige drikkevarer eller varme retter.

Inden du laver sandwich med hytteost og krydderurter, skal du blande mælke- og grøntsagsfyldet godt. For at gøre dette skal det finkornede produkt sættes i en blender og derefter knuses til en homogen masse ved høj hastighed. Dernæst skal du separat rive friske og saftige gulerødder på et lille rivejern og knuse hvidløgsfeddene med en speciel presse. Hvad angår dildgrønt, skal det hakkes fint med en skarp kniv.

sandwich opskrifter med billeder
sandwich opskrifter med billeder

Efter at ingredienserne er behandlet, skal de kombineres i én skål og blandes grundigt. Fyldet til fremtidige sandwich skal også smages til med s alt og fedtmayonnaise. Som et resultat bør du få en homogen masse med en udt alt aroma af hvidløg.

Shaping-snacks

Sandwich med hytteost er ikke særlig svær at forme. For at gøre dette skal Borodino eller hviderussisk rugbrød skæres i trekantede stykker 1,2 centimeter tykke. Dernæst skal alle tilberedte produkter smøres med ostemassefyld med en kniv til dette.

Efter at alle sandwichene med hytteost er dannet, skal de lægges ud på en tallerken (flad) og pyntes med kviste af frisk dild. Server denne forretfestligt bord anbefales umiddelbart efter tilberedning.

Savory sandwich: hvordan laver man mad derhjemme?

Der er en del opskrifter på at lave sådan en forret. En af dem omfatter et hvidt sandwichbrød, hytteost og modne kødfulde tomater. Men før de kan formes til en velsmagende snack, skal de behandles omhyggeligt.

Så vi har brug for:

  • hvedesandwichbrød - 1 stk.;
  • hytteost finkornet våd – 200 g;
  • modne kødfulde tomater - ca. 3 stykker;
  • friske fed hvidløg - 2 stk. (mere muligt);
  • frisk creme fraiche - stor ske;
  • rød og sort stødt peberfrugt samt fint bords alt - brug efter eget skøn;
  • hård ost - omkring 40 g;
  • frisk dild - brug flere kviste.
  • hvordan man laver sandwich
    hvordan man laver sandwich

Behandling af ingredienser

For at lave sandwich med hytteost og hvidløg skal du behandle alle købte produkter efter tur. Til at begynde med skal den granulerede mælkeingrediens piskes ved høj hastighed med en blender. Derefter skal du rive friske hvidløgsfed og hård ost på et lille rivejern. Hvad angår dildkvistene, skal de bare hakkes med en kniv.

Efter at have behandlet alle komponenterne, skal du gå videre til den direkte forberedelse af basen. For at gøre dette skal du lægge den hakkede hytteost i en dyb skål og derefter tilføje revet hvidløgsfed, hård ost og krydderurter. Efter at have smagt ingredienserne tils alt, sort og rød peber, de skal blandes grundigt. Hvis massen er for tyk, så anbefales det at fortynde den med frisk creme fraiche.

Formationsproces

For at danne sådan en snack skal et hvidt hvedebrød skæres i 1,8 centimeter tykke stykker. Herefter skal de tørres lidt i en brødrister eller ovn. Dernæst skal alle tørrede produkter smøres med ostemasse og derefter dækkes med tynde skiver af moden og kødfuld tomat.

Efter at have lagt alle de formede sandwiches på en flad tallerken, skal de straks præsenteres for de inviterede gæster. God appetit!

varm ostesandwich
varm ostesandwich

Lav hytteostsnack med grøn salat

Hvis du følger alle receptkravene beskrevet nedenfor, vil du helt sikkert få lækre og tilfredsstillende sandwich. Hvordan man laver sådan en forret med grønne salatblade, vil vi fortælle lige nu.

Så vi har brug for:

  • frisk rugbrød - 1 mursten;
  • smør med højt fedtindhold - omkring 100 g;
  • grøn hovedsalat - cirka 100 g;
  • fugtig finkornet hytteost - ca. 100 g;
  • gulerødder med maksimal saftighed - 1 medium stk.;
  • havs alt, malet paprika - brug efter skøn.

Fødevareforarbejdning

Før du laver sådan en forret, skal du blødgøre madolien helt, og derefter skylle de grønne salatblade i koldt vand, ryste dem kraftigt og skære dem meget fint i strimler. Herefter er det påkrævetbland våd finkornet hytteost med friske gulerødder, hakket på et lille rivejern. Også havs alt og malet paprika bør tilsættes til mejeriproduktet.

Formning af hytteostsandwich

Før du danner sådan en snack, skal frisk rugbrød skæres i 1,6 centimeter tykke stykker. Derefter anbefales det at tørre det i en brødrister. Men hvis du ønsker at få blødere og mere møre sandwich, så kan denne proces undlades.

sandwich med hytteost og krydderurter
sandwich med hytteost og krydderurter

Således skal alle tilberedte rugprodukter smøres med et tykt lag smør, og derefter drysses med salatstrå, så det sidder godt fast på forretten. Derefter er det påkrævet at placere ostemassen-gulerodsmassen, der er lavet på forhånd, på greens. I denne form skal sandwich lægges på en tallerken og straks lægges på festbordet.

Laver varme snacksandwich med brisling

Varm hytteostsandwich er en meget tilfredsstillende snack, som bør bages i ovnen. For at tilberede sådan en usædvanlig ret har vi brug for:

  • friske fed hvidløg - omkring 2 fed (mere eller mindre);
  • hytteost finkornet våd - omkring 150 g;
  • mellemstort iodiseret s alt - brug efter smag;
  • fedtfedt cremefraiche-mayonnaise - brug efter eget skøn;
  • hård ost - omkring 60 g;
  • frisk dildgrønt - brug som ønsket (ca. 5 kviste);
  • rug- eller hvedebrød (det er bedre at tage gårsdagens) - 1mursten;
  • frisk agurk - 2 små stykker;
  • brisling i olie - standardkrukke (dåsemad).

Behandling af ingredienser

Lækre og tilfredsstillende varme sandwich, hvis billeder er præsenteret i denne artikel, er ikke tilberedt mere komplicerede end dem, der er præsenteret ovenfor. De skal dog yderligere bages i ovnen og serveres lune.

sandwich med hytteost og hvidløg
sandwich med hytteost og hvidløg

Så for at forberede den præsenterede snack skal du piske den finkornede hytteost med en blender, indtil der opnås en homogen masse. Dernæst skal du tilføje knuste hvidløgsfed og hård ost, hakket på et lille rivejern, samt mellemstort s alt, hakkede krydderurter og creme fraiche mayonnaise. Hvad angår agurker, bør de kun skæres i tynde skiver i cirkler.

Snacksandwich, der danner korrekt form

For at danne sådan en snack skal du skære rug- eller hvedebrød i skiver på 1,6 centimeter tykke. Dernæst skal de smøres med ostemasse-hvidløgsmasse og dækkes med en tynd skive agurk. Til sidst fordeles brislingen hele eller mosede (valgfrit) på sandwichen.

Varmebehandling

Når alle ostemassesandwichene med dåsemad er dannet, skal de placeres på en bageplade og derefter sendes til en meget varm ovn. Det er ønskeligt at bage en sådan appetitvækker i 6-8 minutter ved en temperatur på 220 grader. I løbet af denne tid skulle sandwichene blive mere sprøde og duftende.

Efter at have afsluttet varmebehandlingen, skal produkterneFjern forsigtigt og læg på en stor tallerken. Det anbefales at servere sådanne solide og velsmagende sandwich til inviterede gæster i en varm eller varm tilstand.

varme sandwich foto
varme sandwich foto

Forresten, i stedet for brisling kan du bruge enhver anden dåsefisk samt marinerede skaldyr.

Anbefalede: