"Seventh Heaven" - en restaurant i Ostankino-tårnet
"Seventh Heaven" - en restaurant i Ostankino-tårnet
Anonim

Seventh Heaven er navnet på restaurantkomplekset, der ligger i bygningen af Ostankino tv-tårnet i Moskva.

Legendary Ostankino Tower

Ostankino-tv-tårnet har været førende i sin historie siden 1957. N. Nikitin tegnede tårnet på en nat. Formålet med konstruktionen var at give et stærkt radio- og tv-signal i en højde af cirka 380 meter.

Ostankino-tårnet er en arkitektonisk struktur 540 meter høj. Tårnet blev bygget fra 1960 til 1967. L. I. Batalov, D. I. Burdin og mange andre arkitekter deltog i konstruktionen og udviklingen af strukturen. På det tidspunkt var tårnet den højeste bygning i verden. I dag, hvad angår sin højde, er den nummer fire i verden og først i Europa og Asien.

Restaurant i Ostankino-tårnet "Seventh Heaven"

Siden grundlæggelsen af Ostankino-tårnet og åbningen af en restaurant i det, blev de fleste besøgende ikke tiltrukket af køkkenet, men af selve institutionens beliggenhed. For de fleste turister var "Den Syvende Himmel" en slags Mekka, som mindst én gang i livet skulle besøges. Det daglige besøg i restauranten var omkring 130-140 mennesker. I 90'erne hengav køkkenet sig ikke til variation, men selv dette forstyrrede ikkebesøgende.

restaurant i Ostankino-tårnet
restaurant i Ostankino-tårnet

Layoutet af restauranten i Ostankino-tårnet "Seventh Heaven"

Efter lange og underholdende ture på observationsdækkene vil turister naturligvis gerne have en bid mad. Desuden er der ikke hver dag mulighed for at gøre dette i en højde på omkring 350 meter. Restauranten i Ostankino-tårnet, hvis foto kan ses i denne artikel, består af tre etager i en højde på 328-334 meter. Hvis vi sammenligner det med højhuse, så er det cirka 112. etage. Hver etage i restauranten har en diameter på cirka 18 meter og roterer omkring sin akse en eller to gange i timen. Siden grundlæggelsen af tårnet har over 10 millioner mennesker nået at besøge institutionen. I restauranten kan du prøve både europæiske, orientalske og russiske retter. En behagelig romantisk atmosfære hersker her - i den friske luft, med panoramaudsigt over Moskva og Moskva-regionen. At besøge restauranten økonomisk vil ikke være et problem for turister, da den tilbyder overkommelige priser for mad og drikkevarer.

Efter en brand den 27. august 2000 blev restauranten lukket for restaurering. Det tog arkitekterne mere end et år at genoprette restauranten til sin tidligere skønhed og gøre den mere moderniseret.

restaurant i Ostankino-tårnets åbning
restaurant i Ostankino-tårnets åbning

Seventh Heaven-restaurant efter restaurering

Efter flere år begyndte muskovitterne igen at tale om, at restauranten i Ostankino-tårnet var ved at blive taget i brug igen. Åbningen af restauranten vakte virkelig blandt beboere og gæsterbyen har meget travlt. Blandt de bedste panoramiske restauranter i Moskva indtager Seventh Heaven førstepladsen. Det er det mest besøgte af både turister og indbyggere i hovedstaden. Efter restaureringen kommer der rigtig mange turister til turen i tårnet. På trods af, at der for to år siden ikke var penge nok til åbningen og restaureringen, og firmaet, der startede denne forretning, gik konkurs, er restauranten i Ostankino-tårnet åben i dag. De fleste af arkitekterne delte deres tvivl om restaureringen af udsigtsdækkene og restauranten, men alle disse vanskeligheder blev overvundet. Inden åbningen blev alle banketter afholdt i Den Kongelige Koncertsal, som var indrettet til 100 gæster og var placeret i bunden af Ostankino-tårnet. Efter åbningen overraskede restauranten sine besøgende med en variation.

restaurant i Ostankino-tårnet foto
restaurant i Ostankino-tårnet foto

Efter renoveringen er Seventh Heaven blevet mere elegant, moderne og smagfuldt. I tre store haller med næsten samme indretning er der borde langs vinduerne rundt om hele omkredsen. Denne placering var planlagt for at gøre det bekvemt for gæsterne at beundre panoramaet over byen. I dag roterer hallerne, som før, om deres akse, og med samme hastighed - en eller to gange i timen.

I hver af de tre haller tilbydes en anden form for service. I en af hallerne, som hedder "Vysota", er der caféer, der byder på lækker mad og hurtig betjening til gæsterne. Meget opmærksomt personale her. "Russian Diamond" - en hal i klassisk stil, placeret over "Vysota", skabt specieltfor elskere af gourmetkøkken.

"Jupiter", som indtager den tredje hal, er placeret på to etager. Der er også et observationsdæk med et teleskop og et "cognacrum".

restauranten i Ostankino-tårnet er åben
restauranten i Ostankino-tårnet er åben

Menuen i alle tre haller skal indeholde:

  • pandekager;
  • kød af forskellige varianter;
  • shchi;
  • dumplings;
  • hjemmelavede tærter.

Ved at besøge en restaurant får turister en dobbelt fornøjelse: fra en panoramaudsigt og fra lækker mad. Behagelig, rolig og fredelig atmosfære, høfligt og venligt personale gør aftenen uforglemmelig, uanset om det er en romantisk date eller et simpelt måltid.

restauranten i Ostankino-tårnet er åben
restauranten i Ostankino-tårnet er åben

Anmeldelser fra besøgende på Seventh Heaven-restauranten

Talrige besøgende på institutionen (både indbyggere i hovedstaden og gæster i byen) giver en masse positive tilbagemeldinger om restauranten Seventh Heaven. Det betragtes som den mest attraktive og usædvanlige blandt sådanne restauranter som Lastochka, Vremena Goda, Kruazh, Darbar, Panorama. Ingen er ligeglade med middag i 350 meters højde.

Anbefalede: