"Chito-Grito" er en restaurant i Moskva. Anmeldelser, priser, menu
"Chito-Grito" er en restaurant i Moskva. Anmeldelser, priser, menu
Anonim

Vil du prøve hjemmelavet khinkali, saftige lammespyd eller satsivi? For at gøre dette behøver du ikke bruge tid og penge på en rejse til Georgien. De retter, vi har nævnt, kan tilberedes af kokke, der arbejder i Rusland. Vi har udvalgt de bedste georgiske restauranter, der opererer i Moskva og St. Petersborg, til dig. Lækker mad og traditionel kaukasisk gæstfrihed venter på dig.

Chito grito restaurant
Chito grito restaurant

Chito-Grito - restaurant i Moskva

Institutionens ejere formåede at skabe et virkelig varmt hjemmemiljø. Vi er vant til, at restauranter ser meget dyre og prætentiøse ud. Men "Chito-Grito" er en helt anden sag. Udefra ser stedet beskedent ud. Nær indgangen er der en træbænk, samt en skraldespand. Du kan forstå, at dette er en restaurant kun ved bordet, der hænger til venstre for døren. Væggene er afsluttet med mursten og kunststen.

Adresse

Chito-Grito er en restaurant beliggende i det centrale distrikt i Moskva. Narodnaya Street, 22/13 - dette er hans nøjagtige adresse. Du kan komme til etablissementet med metro. Den sidste station er Taganskaya. Så skal du gå yderligere 500 meter. Dette vil tage flere minutter. Bordreservation foretages på telefon: +7 (495) 912-99-90. Institutionens åbningstider: fra 12 til 24. Her optræder dagligt solister og ensembler med folkesange og kompositioner fra film.

Interiør

Chito-Grito er en restaurant stiliseret som en georgisk taverna. Interiørkunstner Malkhaz Imerlishvili var i stand til at formidle den indbydende atmosfære i en sådan institution. Naturmaterialer (træ, sten, ler) blev brugt til at afslutte gulv, vægge og loft. Interiøret er dekoreret med hjemmespundne tæpper, keramik og rigtige våben. Restauranten har lysthuse sammenflettet med druer. Sammen formidler disse elementer ånden i de bjergrige provinser i Georgien.

Restauranten har to sale. Den ene er designet til 20 siddepladser, og den anden til 60. Hver af salene er indrettet med enkle, men meget komfortable møbler. Træstole med høj ryg støtter rygsøjlen i normal stilling. Rektangulære borde er dækket med en tofarvet dug. De er foret med hvide tallerkener og glas til vin, samt bestik.

Restaurant på Taganka
Restaurant på Taganka

Menu

Chito-Grito er en restaurant, hvor en rigtig kok fra Georgia arbejder. Hans specialiteter omfatter satsivi, kalverulle, khinkali.

Hvad ellers tilbyder Chito-Grito-restauranten sine besøgende? Restaurantens menu omfatter traditionelle georgiske appetitvækkere, supper, hovedretter og desserter. Hele året rundt tilberedes her kebab af forskellige typer kød.

Restaurant på Tagankatilbyder et stort udvalg af salater: Gazapkhuli, Poti, Prasa m.fl. Deres opskrift holdes strengt fortroligt. Guda fåreost er især populær blandt gæster. Det er produceret i højlandet i Tusheti. I Georgien serveres majskager "Mchadi" med denne ost. De tilberedes også på restauranten Chito-Grito.

Vil du prøve noget nyt og origin alt? Så anbefaler vi dig en ret kaldet "Elarji". Det er en blanding af hot hominy og suluguni.

Kharcho er den mest berømte georgiske suppe. Men kokken kan tilbyde andre muligheder for forretter. For eksempel Chanakhi suppe i lerpotter. Den indeholder en masse krydderier og krydderurter. Duften af Chanakhi-suppe breder sig i hele salen. Og du vil huske smagen af retten for evigt.

Vi skynder os at glæde fans af khachapuri. De kan prøve ikke kun traditionelle kager. Menuen omfatter også Mengrelian, Imereti og Adjarian Khachapuri tilberedt i en brændefyret ovn. Ægte gourmeter skal bestille:

  • Shmer-kylling (med cremet hvidløgssauce);
  • "Chashushuli" (svampe stuvet med urter);
  • lobio;
  • Suluguni bagt ost.

Den gennemsnitlige regning udstedes i mængden af 1000-1500 rubler. Betingelserne for leje af lokaler til fester drøftes telefonisk.

Restauranten på Taganka har sin egen bar, som byder på snesevis af fine vine - for enhver smag og pengepung. Velhavende gæster bestiller mousserende drikkevarer på flaske. Denne "fornøjelse" koster mindst 500 rubler. Besøgendedem med et beskedent budget foretrækker at bestille husets vine på kander eller på glas.

Anmeldelser

Hvad siger folk, når de besøger den georgiske restaurant "Chito-Grito" i Moskva? De fleste af dem taler positivt og endda entusiastisk om institutionen. Og de kalder dens vigtigste fordele:

  • hyggeligt miljø;
  • store portioner;
  • demokratiske priser;
  • gæstfrihed.
  • Restaurant chito grito i St. Petersborg
    Restaurant chito grito i St. Petersborg

St. Petersborg: Chito-Gvrito restaurant

Beboere og gæster i den nordlige hovedstad er meget heldige. Faktisk er der i byen ved Neva en hel kæde af restauranter "Chito-Gvrito". I øjeblikket er 13 etablissementer åbne i forskellige dele af byen. Restauranten "Chito-Grito" i St. Petersborg er ikke ringere end Moskvas "bror" hverken i interiørets skønhed eller i kvaliteten af servicen. Vil du selv se dette? Så besøg en af etablissementerne. Her er adresserne på flere restauranter:

- st. Basseinaya, 37;

- Novoizmailovsky prospect, 34;

- st. Bukharestskaya, 96;

-Ligovsky prospect, 198;

- st. Varshavskaya, 44A.

Afklaring

Vi nævnte ovenfor, at 13 Chito-Gvrito restauranter er åbne i den nordlige hovedstad. Skriv navnet på institutionen ned i en notesbog. Det er "Gvrito", ikke "Grito". I Skt. Petersborg kaldes denne restaurant med det georgiske køkken sådan.

Generelle oplysninger

Den første Chito-Gvrito-restaurant åbnede i 2002. Det er placeret på Moskovsky Prospect (bygning 61). Hyggelig atmosfære, samt velsmagende og tilfredsstillende georgiskkøkkenet blev straks forelsket i lokale beboere og gæster i den nordlige hovedstad. Og så besluttede ejerne af restauranten at åbne flere "filialer" i forskellige dele af byen.

Interiør

Chito-Gvrito-virksomheder ser beskedne ud udefra. Men så snart du går indenfor, ændres indtrykket af restauranten dramatisk til det bedre. Der er en følelse af, at du er i det solrige og gæstfrie Georgien.

Interiøret er domineret af pastelfarver. De skaber en rolig og hjemlig varm atmosfære. Naturmaterialer såsom sten, træ, halm og farvet ler blev brugt til at afslutte vægge, gulv og loft.

Salene er indrettet med bløde sofaer, mahognistole samt rektangulære borde designet til 4-6 personer. Interiøret suppleres af friske blomster i krukker, lyse malerier på væggene og tekstiler af høj kvalitet.

Restaurant chito grito menu
Restaurant chito grito menu

Menu

Køkken på de georgiske restauranter "Chito-Gvrito" er Mikhail Giglovich Dvalishvili. I næsten 13 år har han boet og arbejdet i St. Petersborg. Hans hjemland er Georgien. Mikhail Giglovich er en rigtig kulinarisk specialist. Han elsker georgiske retter og laver dem professionelt.

Menuen omfatter supper, hovedretter, fiske- og køddelikatesser, forretter, forskellige saucer og desserter.

Vinger, kebab, ørred, kupaty og grill tilberedes på grillen. Til en banket eller familiefest kan du bestille en hel gris stegt til sprød.

Restauranten med det georgiske køkken "Chito-Gvrito" er berømt for sine kolde appetitvækkere. Denne del af menuenpræsenteret med retter som kogt oksetunge, fiskefad, kylling satsivi, marinerede svampe og så videre.

Er du interesseret i desserter? Prøv is med sirup, churchkhela eller sprød Napoleonskage. Bagning fortjener særlig opmærksomhed. Lavash, khachapuri, chebureks, ichma - alene navnene får dig til at savle.

I restauranten kan du smage hjemmelavet vin medbragt fra Georgia. Ikke-alkoholholdige drikkevarer findes også i det bredeste udvalg: urtete, frugtdrik, limonade, mineralvand, espressokaffe og fløde.

Bedømmelse af georgiske restauranter i Moskva

Ovenfor t alte vi om en institution kaldet "Chito-Grito". Men der er mange andre restauranter med speciale i georgisk køkken i hovedstaden. Hver af dem er unikke og interessante på sin egen måde.

Restaurantbedømmelse:

1. plads - "Hut"

Institutionens interiør er stiliseret som et georgisk hus. Værelserne er enkelt, men smagfuldt indrettet. De har alt til komfortabel indkvartering af gæster: komfortable møbler, behageligt interiør og smukt serverede borde. Menuen indeholder populære georgiske retter: khachapuri, kharcho suppe, lobio, achma og lamme shish kebab.

Restaurant med georgisk køkken
Restaurant med georgisk køkken

Adresser:

- Nakhimovsky prospect, 20A;

- st. Chertanovskaya, 32;

- st. Butyrskaya, 8;

- Mira Avenue, 109A.

Bedste restauranter
Bedste restauranter

2. plads - Caucasian Yard

Restauranten ligger i gåafstand fra Partizanskaya metrostation. Værelset er lavet i stil med en georgisk værtshus. Hallen har træmøbler. Væggene er dekoreret med malerier. Hængelamper skaber en hyggelig og lidt romantisk atmosfære. En lokal kok tilbereder georgiske og europæiske opskrifter.

Adresse: st. Mironovskaya, 33.

Restaurant bedømmelse
Restaurant bedømmelse

3. plads – Vardzia

Restaurantbygningen er beliggende nær metrostationen "Highway Enthusiasts". En interessant facade, overkommelige priser og en varieret menu - alt dette tiltrækker mange besøgende. På restauranten "Vardzia" kan du prøve retter som lobio, kubdari, adjarisk khachapuri og chanakhi.

Adresse: Shosse Entuziastov, 4A, Bygning nr. 1.

De bedste georgiske restauranter i Skt. Petersborg

Har du allerede besøgt Chito-Gvrito? Vil du prøve georgiske retter på andre restauranter? Vi tilbyder dig følgende muligheder:

1. "Ketino" på Vasilyevsky Island

Restauranten er dekoreret med flettede kurve, farverige tæpper, sløjfer, malerier og søde håndlavede genstande. Her kan du se georgiske film og lytte til nationale sange.

2. Sakartvelo

Lille, men hyggelig restaurant med hjemmelavet mad. Gæster på etablissementet vil nyde generøse portioner og levende musik.

3. Tbilisi

Restauranten ligner en hyggelig georgiansk gårdhave. Belysning skaber en særlig atmosfære. Her er ingen store lysekroner. Små lamper er placeret i specielle buer lavet i væggene. Etablissementet kan prale af sin egen ostefabrik.

Afslutningsvis

Vi listedede bedste restauranter i det georgiske køkken, åbne i Moskva og St. Petersborg. Det indre af etablissementerne, adressen og menuen - alle disse oplysninger er nu kendt for dig.

Anbefalede: