Hvordan laver man borscht? Opskrift på to usædvanlige muligheder

Hvordan laver man borscht? Opskrift på to usædvanlige muligheder
Hvordan laver man borscht? Opskrift på to usædvanlige muligheder
Anonim
hvordan man laver borscht opskrift
hvordan man laver borscht opskrift

Denne appetitlige første ret har længe været en fast bestanddel på frokostmenuen. Og hver husmor har selvfølgelig sin egen unikke opskrift. Til uerfarne unge kokke giver denne artikel tips om, hvordan man laver borscht. Opskriften tilbydes i to originale versioner. Den første måde at få en rig bouillon på involverer at bruge bønner i stedet for kød. Den anden opskrift beskriver tilberedningen af en frisk forårsret - grøn borscht med sorrel. Men først et par praktiske anbefalinger.

Vigtige tips om, hvordan man laver borscht. Opskriften på denne ret er baseret på hovedreglerne

Det er umuligt at nævne og beskrive alle de mange muligheder for denne fantastiske blandede grøntsagssuppe. Men alligevel er det værd at overholde de grundlæggende regler, uden hvilke retten ikke vil blive kaldt borscht.

  1. hvordan man laver brsch
    hvordan man laver brsch

    Det vigtigste er lyse røde nuancer. Derfor er rødbeder og tomater essentielle ingredienser.

  2. Fantastisk smag. Ud over den ønskede farve giver ovenstående ingredienser borsjtsj en sød og sur smag.
  3. Suppens tykkelse. Sammensætningen indeholder som regel altid kartofler, løg, gulerødder og kål.
  4. Brugen af hakket grønt som en sidste dressing er et must. Hvidløg tilsættes ofte som ønsket.

Der er også nogle teknologihemmeligheder. For eksempel, hvordan man laver ukrainsk borsjtj? Opskriften på denne nationalret er kendetegnet ved brugen af knust bacon med hvidløg som dressing. I Sibirien er det kutyme at lave frikadeller i stedet for kød.

hvordan man laver ukrainsk borscht opskrift
hvordan man laver ukrainsk borscht opskrift

Den første mulighed for, hvordan man tilbereder borsch: en opskrift med bønner

Det er ikke nødvendigt at tage kødbouillon som basis. Røde bønner kan give en særlig rig smag. Hvordan tilbereder man borsch på denne måde? Meget enkelt og meget hurtigere. Hæld et glas bønner med tre liter vand og sæt i brand. Efter kogning reduceres blusset. Pil et løg, en mellemstor gulerod og en lille rødbede og hak fint i strimler. Hæld alle grøntsagerne i en pande og steg i en blanding af olier (1 spsk smør og 2 spsk grøntsag), indtil de er brune. Hæld et glas tomatjuice på eller tilsæt flåede hakkede tomater. Lad stegen simre, indtil den er tyknet. Skræl på dette tidspunkt fire til fem kartofler og skær dem i tern. Hvis bønnerne "nåede" halvkogte, kan du s alte borschten lidt. Kom de stegte grøntsager og kartofler i en gryde. Kog indtil bønnerne er helt bløde. Smag til med laurbærblad og dine yndlingskrydderier. For femminutter før du slukker, tilsæt s alt efter smag og smid et par håndfulde hakket frisk kål, en hakket peberfrugt, grønne løg og friske krydderurter (dild, persille) i. Dæk og lad trække i en halv time.

hvordan man laver borscht opskrift
hvordan man laver borscht opskrift

Anden mulighed, hvordan man laver borscht: opskrift med syre

Du kan bruge den tidligere opskrift som grundlag, og erstatte bønnerne med to store hele kartofler for at gøre det fyldestgørende. I slutningen af tilberedningen skal de fjernes, moses til en puré og lægges tilbage i gryden. Den største forskel er fyldet. Kål erstattes med frisk syre, hakket i strimler. I det sidste minut af kogningen hældes et sammenpisket hønseæg i borschten under konstant omrøring. Når den serveres, er den duftende lyse ret generøst smagt til med creme fraiche.

Anbefalede: