Kommandant blæksprutte: nyttige egenskaber, madlavningsopskrifter

Indholdsfortegnelse:

Kommandant blæksprutte: nyttige egenskaber, madlavningsopskrifter
Kommandant blæksprutte: nyttige egenskaber, madlavningsopskrifter
Anonim

Det er meget almindeligt at finde blæksprutter i butikkernes fiskeafdelinger. Deres pris er overkommelig for den brede befolkning, og der er et stort antal madlavningsopskrifter. I dag er emnet for vores artikel Commander-blæksprutten. Lad os tale om dens værdi, kalorieindhold og også tale om nogle madlavningshemmeligheder og give de mest enkle opskrifter. Vi håber, at du efter at have læst artiklen helt sikkert vil lære, hvordan du tilbereder denne sunde og velsmagende ret.

kommandørs blæksprutte
kommandørs blæksprutte

Kommandant blæksprutte: nyttige egenskaber

Hvad ved vi om kalorieindholdet og værdien af dette produkt?

  • Blækspruttekød absorberes fuldstændigt af kroppen.
  • Betragtes som en diætmad.
  • Styrker hår og negle.
  • Kalorieindholdet i Commander-blæksprutten er kun 100 kcal.
  • Fjerner kolesterol fra kroppen og har en gavnlig effekt på blodtrykket.
  • Atleter,som forsøger at opbygge muskler, spis blæksprutteretter med stor effektivitet.
  • Kommandørblækspruttekroppen
    Kommandørblækspruttekroppen

Magningshemmeligheder

For at gøre Commander-blæksprutteretten velsmagende og sund, skal du kende nogle tricks. Vi inviterer dig til at drage fordel af vores råd.

  • Husk det vigtigste - blæksprutter skal ikke koges i lang tid, ellers bliver deres kød sejt og smagløst. Den optimale tilberedningstid er ikke mere end to minutter. Men der er én hemmelighed, som alle husmødre skal kende. Hvis du vil grydere eller bage denne fisk og skaldyr, skal du vide, at 40 minutter efter varmebehandling bliver blækspruttekød blødt igen.
  • Må ikke genfryses, for ikke at forringe smagen af den færdige ret.
  • Commander-blæksprutte passer bedst sammen med grøntsager og svampe. Mange husmødre kan også lide at tilberede det med ris.
  • Vælg små blækspruttekroppe til madlavning, deres kød er mere mørt.
  • foto af blækspruttekommandant
    foto af blækspruttekommandant

Populære opskrifter

Der er mange varianter af tilberedning af denne lækre ret. Commander blæksprutte (foto ovenfor) kan koges, steges, stuves og fyldes. Overvej de enkleste og lækreste madlavningsopskrifter.

  • Du har købt en kommandørs blæksprutte i en butik og ved ikke, hvad du skal gøre med den? Lyt til vores anbefalinger. Først og fremmest skal de tøs op. Blæksprutter sælges i en film, hvilket skal væreAfgang. Ikke alle ved, hvordan dette kan gøres meget hurtigt. Alt er meget enkelt. Du skal koge vand og hælde kogende vand over blæksprutterne, og sænk dem derefter ned i koldt vand. Filmen kan nemt fjernes. Hæld derefter blæksprutterne i et minut med varmt vand. Så vasker vi dem og hælder kogende vand igen. Efter et minut kan du skære blæksprutten og tilføje til skaldyrsalaten. Eller lav den næste ret.
  • Fyldte blæksprutter. Hvad skal vi bruge til dette? Commander blæksprutte (optøet slagtekrop - flere stykker), eventuelle svampe, ris - omkring et halvt glas, løg, gulerødder, æg. Vi skal også bruge mayonnaise eller creme fraiche og hård ost. Kog først risene, men ikke før de er færdigkogte. Riv gulerødderne og hak løget, og steg derefter det hele sammen på en pande. Tilsæt svampe, der tidligere er skåret i små stykker. Mens svampene steges, koges 2-3 æg. Hak dem derefter fint og kom dem i gryden. Nu skal du s alt, tilføje krydderier. Blæksprutter, vasket og befriet fra filmen, kog i flere minutter i s altvand. Fyldet til fyld er allerede klar. Vi lægger det i blæksprutte og derefter på en bageplade. Glem ikke at smøre med mayonnaise eller creme fraiche på toppen og rive osten. Bages ikke mere end ti minutter. Det viser sig at være en meget velsmagende og tilfredsstillende ret.
  • Den næste opskrift for stegte elskere: blæksprutte i brødkrummer. Hvad skal vi bruge til denne enkle, men fantastisk lækre ret? Tag blækspruttefilet, mælk, mel, rasp og grønt. Vi renser om nødvendigt de optøede slagtekroppe og lægger dem i s altet, kogende vand i en eller tominutter. Skær derefter blæksprutten i små stykker, som skal rulles i mel. S alt efter smag, du kan tilføje lidt peber, hvis du kan lide krydret mad. Det er kun tilbage at rulle i brødkrummer og stege i solsikkeolie. Drys den færdige ret med krydderurter.

Vi har kun tilbudt dig nogle få enkle, men meget velsmagende opskrifter. Faktisk er der mange flere. Når du kender nogle regler, kan du komme med din signaturopskrift, som vil blive værdsat af dine slægtninge og venner.

Commander blækspruttefilet
Commander blækspruttefilet

Kommandørblækspruttefilet

Denne lækre og sunde fisk og skaldyr skal tilberedes så ofte som muligt. Vi anbefaler at vælge Commander blækspruttefilet til madlavning. For det første skal den ikke længere rengøres (som regel) og frigøres fra skindet, hvilket reducerer tilberedningstiden. For det andet er kødet mere saftigt og blødt.

Afslutningsvis

Kommandantens blæksprutte vil dekorere dit bord og tilføje variation til din ikke kun hverdagsmenu, men også festlige menu. Din familie vil sætte pris på din indsats og vil helt sikkert bede om mere. Gør dine måltider sunde og komplette.

Anbefalede: